Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 GSL World Championship Seoul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Yenilceğin oyundan düştün, yeni oyunda yendin; bu kadar hayvanlar gibi sevinmek nedir ? BM budur.

dimaga düsmedi
ilk oyunda dimaga izleyenlere güzel bi oyun izletmek istedi ama terran abuse'in kokune inince
yukardan bi parmak dokundu mvp nin reset dugmesine
dimagada'da madem show deil abuse yapıoruz al ozaman dedi
senin bakıs acın biraz zayıf hacıt
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Yenilceğin oyundan düştün, yeni oyunda yendin; bu kadar hayvanlar gibi sevinmek nedir ? BM budur.

Adam scout edemediği 2-raxı hatch firstle yendi hem de 40 dakikalık yorucu bir oyundan sonra sen hala BM diyosun ahah.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

yildirimokur said:

Düşen MVP değil miydi ilk oyunda?

Kim olursa olsun düşen, orası önemli mi ? -Bu sevinmesiyle tam bi gerizekalı olduğunu gösterdi.
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

epic seri oldu, dun sen cok guzel oynadi, bugun whitera ve dimaga

en cok jinroyu bekledim, en dandik oynayan da o oldu. o dukkan bu dukkan gozluk arayacagina gidip strateji calissaydin jonathan

dfgdfghdfghdfg
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

deadwoll said:

yildirimokur said:

Düşen MVP değil miydi ilk oyunda?

Kim olursa olsun düşen, orası önemli mi ? -Bu sevinmesiyle tam bi gerizekalı olduğunu gösterdi.

adam MVP yi yeniyo ben yensem gider sevincimden salondaki, herkezi sırayla öperdim inek şaban gibi.
Mesaj tarihi:
maçı kazanırsan sevinirsin
hele hele olaylar bu duruma geldikten sonra çok daha fazla sevinirsin

PARDON AGA GEÇEN MAÇ SENİNDİ BLİZZARDIN POKUNA ALAMADIN BENDE ŞİMDİ TOKATLADIM SENİ diye üzülmezsin

eğer kazandığın maç için sevinmezde rakibin kaybettiği için üzülürsen bu karşındaki oyuncuya yapabileceğin en büyük hakaret olur
Mesaj tarihi:
Adam ne diye sevinmesin? Hadi dediğin gibi kendi düşmüş olsa o durumda sonra yense tamam da.

20dk'dir oynuyorsun belki, eşek gibi konsantre olmuşsun. Hop karşındaki düşüyor ortada sayılan bir maçta. Sonraki oyunda da 2 barracks rush'la oyun bitirmeye çalışan adamı scout edememişken yeniyorsun ve world vs. korea olayı var ortada.

Kazanacakları parayı, sponsor desteğini falan düşünmese bile sevinir adam. Biz seviniyoruz burada.
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

adam mvp gibi terranla korelilerin daha top levelda yapmadığı, en azından televizyonda, infestor - ultra - ling kompozisyonla başa baş mücadele etti, arkadan koreli suunucuların woaaa aaa yaa sesleri bitmek bilmedi.

sadece "bu matchupın bu versiyonu da var" diyebildigi için bile bence takdir etmek lazım böyle sınır bi maçta :D
Mesaj tarihi:
Memphis said:

ya 4. kez yakalandım gsl izlerken bu macıda kacırmak olmaz
benim staj yanacak tunca

hahah ben daha yakalanmaıdm ama şu an izlerken soruyo arada noldu bitti mi iş falan diye oyalama taktikleri uyguluyorum pro biçimde
  • Yeni Oluştur...