deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 yildirimokur said: Yenilceğin oyundan düştün, yeni oyunda yendin; bu kadar hayvanlar gibi sevinmek nedir ? BM budur. Düşen MVP değil miydi ilk oyunda?
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 My bet: 1000 on World Allstars. With these percentages, you may win: 2613. HAYDI DIMAGA TEK YUREK OLDUK SENI DESTEKLIYORUZ tamamen duygusal
Memphis Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 yildirimokur said: Yenilceğin oyundan düştün, yeni oyunda yendin; bu kadar hayvanlar gibi sevinmek nedir ? BM budur. dimaga düsmedi ilk oyunda dimaga izleyenlere güzel bi oyun izletmek istedi ama terran abuse'in kokune inince yukardan bi parmak dokundu mvp nin reset dugmesine dimagada'da madem show deil abuse yapıoruz al ozaman dedi senin bakıs acın biraz zayıf hacıt
Sage Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 yildirimokur said: Yenilceğin oyundan düştün, yeni oyunda yendin; bu kadar hayvanlar gibi sevinmek nedir ? BM budur. Adam scout edemediği 2-raxı hatch firstle yendi hem de 40 dakikalık yorucu bir oyundan sonra sen hala BM diyosun ahah.
baybety Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Sabahtan beri DIMAGA oynuyo ya adama bi çiş molası falan verseler bari sigara içmesede. xD
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 deadwoll said: yildirimokur said: Yenilceğin oyundan düştün, yeni oyunda yendin; bu kadar hayvanlar gibi sevinmek nedir ? BM budur. Düşen MVP değil miydi ilk oyunda? Kim olursa olsun düşen, orası önemli mi ? -Bu sevinmesiyle tam bi gerizekalı olduğunu gösterdi.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 epic seri oldu, dun sen cok guzel oynadi, bugun whitera ve dimaga en cok jinroyu bekledim, en dandik oynayan da o oldu. o dukkan bu dukkan gozluk arayacagina gidip strateji calissaydin jonathan
Memphis Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mum_Chamber said: epic seri oldu, dun sen cok guzel oynadi, bugun whitera ve dimaga en cok jinroyu bekledim, en dandik oynayan da o oldu. o dukkan bu dukkan gozluk arayacagina gidip strateji calissaydin jonathan dfgdfghdfghdfg
baybety Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 yildirimokur said: deadwoll said: yildirimokur said: Yenilceğin oyundan düştün, yeni oyunda yendin; bu kadar hayvanlar gibi sevinmek nedir ? BM budur. Düşen MVP değil miydi ilk oyunda? Kim olursa olsun düşen, orası önemli mi ? -Bu sevinmesiyle tam bi gerizekalı olduğunu gösterdi. adam MVP yi yeniyo ben yensem gider sevincimden salondaki, herkezi sırayla öperdim inek şaban gibi.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 maçı kazanırsan sevinirsin hele hele olaylar bu duruma geldikten sonra çok daha fazla sevinirsin PARDON AGA GEÇEN MAÇ SENİNDİ BLİZZARDIN POKUNA ALAMADIN BENDE ŞİMDİ TOKATLADIM SENİ diye üzülmezsin eğer kazandığın maç için sevinmezde rakibin kaybettiği için üzülürsen bu karşındaki oyuncuya yapabileceğin en büyük hakaret olur
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Adam ne diye sevinmesin? Hadi dediğin gibi kendi düşmüş olsa o durumda sonra yense tamam da. 20dk'dir oynuyorsun belki, eşek gibi konsantre olmuşsun. Hop karşındaki düşüyor ortada sayılan bir maçta. Sonraki oyunda da 2 barracks rush'la oyun bitirmeye çalışan adamı scout edememişken yeniyorsun ve world vs. korea olayı var ortada. Kazanacakları parayı, sponsor desteğini falan düşünmese bile sevinir adam. Biz seviniyoruz burada.
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 abi bu adamlar ne ara sigara içiyor?
Desu Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 yildirimokur said: Yenilceğin oyundan düştün, yeni oyunda yendin; bu kadar hayvanlar gibi sevinmek nedir ? BM budur. adam mvp gibi terranla korelilerin daha top levelda yapmadığı, en azından televizyonda, infestor - ultra - ling kompozisyonla başa baş mücadele etti, arkadan koreli suunucuların woaaa aaa yaa sesleri bitmek bilmedi. sadece "bu matchupın bu versiyonu da var" diyebildigi için bile bence takdir etmek lazım böyle sınır bi maçta :D
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Alleem lütfen epic bir maç olsun lütfen epic bir maç olsun
tunca Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Memphis said: ya 4. kez yakalandım gsl izlerken bu macıda kacırmak olmaz benim staj yanacak tunca hahah ben daha yakalanmaıdm ama şu an izlerken soruyo arada noldu bitti mi iş falan diye oyalama taktikleri uyguluyorum pro biçimde
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Acaba yukarıdan mı çektiler fişi heyecan artsın daha çok rating olur diye. Çok sakat bir noktada gittiydi oyun sdf
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 orda bir türk çalışan varsa herşeyi beklerim
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 nestea kazandı ama bunu ya. roach yapan alır abi. bling giremezki
tunca Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ahmedinejad said: nestea kazandı ama bunu ya. roach yapan alır abi. bling giremezki gold league kankut o
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 nestea ağır geliyor ya ZvZ'de. adam hiç kaybetmemiş daha
Öne çıkan mesajlar