Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C 180

loop

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi insignia ile c180 i kıyaslamam bile bi kere mercedes. ha ikisi de alman ama mercedes farklı yani benim gözümde. bmw 320 ile c180 arasında gidip gelirdim ikisinin sıfır fiyatları arasındaki farkı pek bilmiyorum gerçi
Mesaj tarihi:
Güzel değil mi şimdi bu ya? Önceden bi iki sefer bindim hatta, çok beğenmiştim diye hatırlıyorum
http://image.automotive.com/f/auto-shows/2008-mercedes-benz-c-class-to-debut-at-new-york-auto-show/6303342+w636+cr1+re0+ar1/2008-mercedes-benz-c-class-interior-dash-seatsjpg.jpg
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Güzel değil mi şimdi bu ya? Önceden bi iki sefer bindim hatta, çok beğenmiştim diye hatırlıyorum
http://image.automotive.com/f/auto-shows/2008-mercedes-benz-c-class-to-debut-at-new-york-auto-show/6303342+w636+cr1+re0+ar1/2008-mercedes-benz-c-class-interior-dash-seatsjpg.jpg

insignia;
Mesaj tarihi:
Zevk meselesi tabii de C180 içi daha iyi görünüyor bana, öyle ahşaptı şeydi sevmiyorum pek. Insignia'ya da bindim birkaç kez, içi çok karışıktı ya, bin tane düğme var. Bir de kırmızı tonlu arkaplanlı lcdler hoşuma gitmiyo pek.
Mesaj tarihi:
Selam,

Mercedes'in cam düğmeleri daha iyi konumlandırılmış.

Bana her ikisinin de içi sert çizgili geliyor. Herkeste bir spor durma gayreti var. Opel nispeten daha sıcak duruyor ama. Direksiyon konusunda en çizkini VW diye bilirdim ama Mercedes de ona yaklaşıyor.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Yakıtın ucuz olduğu, verginin çok düşük olduğu ülkelerde arabalara hayvan muamelesi yapıyorlar. Ve o zaman dayanıklı , kaliteli arabalar iyice belli oluyor. En baştada mercedes geliyor bence :)
Mesaj tarihi:

İnce bir makyaj gördü. Tamponlardaki sis farlarının çevresi S serisindeki gibi yatay ledli çubuklarla değiştirilmiş. Yakında da kapsamlı bir makyaj geliyor.

Güzel bir araba, ben baya baya beğeniyorum. Scirocco'nun karaborsada 70 küsürlere gittiği 2011 Türkiye'sinde 2 kuruş daha ekleyip bundan alırım şahsen :)

Bir de gerçekten çok fazla var trafikte, zaten rakamsal olarakta sanırım rekor seviyede sattı falan filan ama beyaz renge siyah tavan ve AMG paket olunca gerçekten çok çok güzel oluyor.

Bu güncel ince makyajlı versiyon;

Bu da kapsamlı makyaj dediğim;

Mesaj tarihi:
Benimkinin ön panjur klasik. Öyle daha güzel bence.
Ama daha ilk haftasını doldurmadan evin önündeki park yerinde şerefsizin biri ( muhtemelen kırımızı arabalı bir bayan sürücü) arka çamurluğa sürtmüş. &%¼&5$/
Mesaj tarihi:
Cilayla geçer gözüküyor. Ama kalemide merek ettim. Hakikaten işe yarıyormu diye. İnternetteki yorumlar genelde, aksi yönde..
Mesaj tarihi:
turkiye'deki benzin fiyatlari ve vergilerden dolayi oluyor o iste malesef. resmen mevcut ekonomik durumunuzla amerikaya isinlansaniz orada yasam kurmak icin cok daha yuksek seviyelerde yasarsiniz.
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...