synthesizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kalite degil de dizaynında. herkese hitap etmeyebilir dizayn, ama malzeme ve işçilik kalitesi evrensel bi algı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 abi insignia ile c180 i kıyaslamam bile bi kere mercedes. ha ikisi de alman ama mercedes farklı yani benim gözümde. bmw 320 ile c180 arasında gidip gelirdim ikisinin sıfır fiyatları arasındaki farkı pek bilmiyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Güzel değil mi şimdi bu ya? Önceden bi iki sefer bindim hatta, çok beğenmiştim diye hatırlıyorum http://image.automotive.com/f/auto-shows/2008-mercedes-benz-c-class-to-debut-at-new-york-auto-show/6303342+w636+cr1+re0+ar1/2008-mercedes-benz-c-class-interior-dash-seatsjpg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 320d sedanla merc180c arasında kalınabilir, biri tutumlu hızlı ve sportif, digeri şık ve merc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 "roket adam" said: Güzel değil mi şimdi bu ya? Önceden bi iki sefer bindim hatta, çok beğenmiştim diye hatırlıyorum http://image.automotive.com/f/auto-shows/2008-mercedes-benz-c-class-to-debut-at-new-york-auto-show/6303342+w636+cr1+re0+ar1/2008-mercedes-benz-c-class-interior-dash-seatsjpg.jpg insignia; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Zevk meselesi tabii de C180 içi daha iyi görünüyor bana, öyle ahşaptı şeydi sevmiyorum pek. Insignia'ya da bindim birkaç kez, içi çok karışıktı ya, bin tane düğme var. Bir de kırmızı tonlu arkaplanlı lcdler hoşuma gitmiyo pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Selam, Mercedes'in cam düğmeleri daha iyi konumlandırılmış. Bana her ikisinin de içi sert çizgili geliyor. Herkeste bir spor durma gayreti var. Opel nispeten daha sıcak duruyor ama. Direksiyon konusunda en çizkini VW diye bilirdim ama Mercedes de ona yaklaşıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 insignia cok daha guzel duruyor. mercedes sirf mercedes oldugu icin on plamnda kaliyor kalitesinden markasindan vs. insignia yilin arabasi secilmisti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 insignia iyi guzel de c 180 varken lafi gecmez malesef =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Yakıtın ucuz olduğu, verginin çok düşük olduğu ülkelerde arabalara hayvan muamelesi yapıyorlar. Ve o zaman dayanıklı , kaliteli arabalar iyice belli oluyor. En baştada mercedes geliyor bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 İnce bir makyaj gördü. Tamponlardaki sis farlarının çevresi S serisindeki gibi yatay ledli çubuklarla değiştirilmiş. Yakında da kapsamlı bir makyaj geliyor. Güzel bir araba, ben baya baya beğeniyorum. Scirocco'nun karaborsada 70 küsürlere gittiği 2011 Türkiye'sinde 2 kuruş daha ekleyip bundan alırım şahsen :) Bir de gerçekten çok fazla var trafikte, zaten rakamsal olarakta sanırım rekor seviyede sattı falan filan ama beyaz renge siyah tavan ve AMG paket olunca gerçekten çok çok güzel oluyor. Bu güncel ince makyajlı versiyon; Bu da kapsamlı makyaj dediğim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 caddede $u arabayi gormekten nefret geldi artik. turkiye paketlerine standart heralde amg makyaji? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bi c180 olsa da binsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Benimkinin ön panjur klasik. Öyle daha güzel bence. Ama daha ilk haftasını doldurmadan evin önündeki park yerinde şerefsizin biri ( muhtemelen kırımızı arabalı bir bayan sürücü) arka çamurluğa sürtmüş. &%¼&5$/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Selam, Manyajlı kasa o renk kombinasyonu ile güzel olmuş :) Mevcut kasa gözüme çok "qro" geliyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Ya çizik kalemi kullansam mı acaba ? Çizikler derin değil. Yoksa daha kötü mü olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kullanma sakin cunku elinin ayari cok iyi olsa bile tasiyor disari ben eski bi arabamin boyasinin bi kismini mahvetmistim cizik kalemiyle. hic girme o islere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 loop said: Ya çizik kalemi kullansam mı acaba ? Çizikler derin değil. Yoksa daha kötü mü olur? ufak pasta yap ustune cila? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 benzinle sil geciyor ufak cizikler ya da mazot muydu ikisinden biri benzincilere sor bilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Cilayla geçer gözüküyor. Ama kalemide merek ettim. Hakikaten işe yarıyormu diye. İnternetteki yorumlar genelde, aksi yönde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 1.6 motorlu c 180'nin türkiye merso satışlarının %65'ini oluşturması mı komik, amerikada en düşük motorlu olarak c 300 satılması mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 turkiye'deki benzin fiyatlari ve vergilerden dolayi oluyor o iste malesef. resmen mevcut ekonomik durumunuzla amerikaya isinlansaniz orada yasam kurmak icin cok daha yuksek seviyelerde yasarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Güzel araba herşey hoş ama çok var piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 insignia çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mercedeslerin içindeki mavi-beyazımsı tonu çok seviyorum ben, başka araçlarda hiç göremedim bunu. Nasıl anlatılır bilemedim ama öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar