Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C 180


loop

Öne çıkan mesajlar

Yurt dışındayım, Mercedes C 180 Kompressor Classic aldım.. 1.6 motor 157 Hp. (2010)
Dönüşte , türkiyeye ithal etmek istiyorum inşallah.
Aslında, türkiyeye döndüğümde ikinci el bir audi A4 veya Passat düşünüyordum, ama gaza geldik böyle oldu.. Daha önce kullanan varmı? Sitesinde şehir içi 9 lt yakıyor diyordu ama benim ortalama 12 den aşağı düşmedi hiç :) Pişman olmam değilmi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2008 de alıp 2009 ortalarında satmak zorunda kalmıstım

o gün bugundur hala arabasızım ztn

neyse fiyatına markasına performansına göre ideal bir araç

a4 bence alınacak araba değil.

1.6 benzinli olupta benzin yemiyen araç yoktur herhalde :)

golfum varken hatırlıyorum yani göztepeden kalamışa çeyrek depo gidiyordu haha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birde emisyon olayı var. Araç vergi sistemi değişirde emisyona göre olursa, bu araçlarda gaz salınımının düşük olduğu söyleniyor. Belki büyük bir avantaja dönüşebilir.
Gerçi beni mercedes almaya iten olay kalite ve sağlamlıktı. Kaç defa şaşkınlığa düştüm. Özellikle E claslarda. Bi araba görüyorum, diyorumki taş çatlasa 2005 falandır. 1996 model çıkıyor araba. Hala pırıl pırıl , canavar gibi. Adamlar yapmış yahu..
Bende inşallah ömürlük olur diye düşündüm alırken.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

insallah beyaz almadin, artik beyaz sahin gibi millet beyaz c 180 e biniyor istanbulda. siyahi da cok var ama beyaz kadar yok. farkli bir renk olarak fume dusunulebilir. bir de keske bekleseydin mayis 2011 de c serisi coupe geliyor, onu alirdin... tabi fiyati 5-10 bin euro fazla olur ama deger bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen yaz kullandım 1-1.5 ay, uzun yol fln yaptım. AMG paketli, panaromikli, beyaz. Beyaza yakışıyor baya. Ortalama 9 litre civarı diyim. 15k kmde flndı. Seninki daha 800kmdeymiş daha açılcak motor, düşer bir miktar. Araba ciddi miktarda dar, özellikle arka, bunu belirtmem lazım.
Acı gerçekler ise malesef bu bir kriz arabası ve iç mekanda Mercedes kalitesinden cidden uzak. Bayram şekeri niyetine yıllardır Mercedes hayali kuran kitleye sunuldu. Yer gök C180k. Okuldaki otoparkta 4-5 beyaz C180nin yan yana park ettiğini gördüm. Bu ay veya Nisan'da makyaj görcek muhtemel yaza gelir. İç kalite yükseltilmiş görünüyor.
Sonuç; hayırlı olsun güle güle kullan. Performansı üzmez, sakin kullanımda normal seviyede yakar, arkaya oturmadıkça koltuklar rahattır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet güzel araba da önde oturunca çok alçakta hissediyorum kendimi nedense. Bi de beyazı heryerde aşırı derecede fazla sanırım sadece bi tane farklı renkte gördüm o da bildiğin koyu kırmızı ferrari renginde c200 amg paketti ve c200den başka en iyi ferrariye o renk yakışıyodu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...