Disappear Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Secimlere kadar 5 lira olur mu? http://finanshaber.mynet.com/detay/ekonomi/benzine-bir-sok-zam-daha/1900?utm_source=mynet&utm_medium=www&utm_campaign=home_finans_link_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kafadan 10 lira yapsınlar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ya yok ebesinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Sanki böyle %100 zam gelicekmiş de birileri sıkıyo aradan 3er 5er kuruş sızıyo gibi. Bi bıraksalar 10lira olucak benzin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Bisiklete binin olm. Akıl kârı değil artık benzinli araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 daha neyine bi biraksalar abi. ard arda gelen kacinci zam bu ya. hala bi de artan petrol fiyatlarini sebep gosteriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Vazgeçicem bu gidişle arabadan ya bu ne :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yeter arkadaş ya harbi allah belalarını versin ya 1.3 arabayla acı çeker hale geldim lan, düşünemiyorum 2.0 ve üzeri araç kullananlara harbi allah sabır versin. neredeyse sıçtığımız boktan bile vergi alacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bu topicte küfür serbest olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 devletin bi sucu yokki. adam zam ustune zam yapiyo, sirf oy verdigi partiyi savunmak icin adam kalkmis "benim arabam yokki. binlerce lira veriyolar o arabalara, az bile zam yapiyolar" gibi bir aciklama yapabiliyor. yahu motorin resmen benzinle yarisiyor. eylulde 3.06 civarinda olan motorin bugun 3.60, hele bu zamdan sonra gene bir motorin patlatirlar 3,70 olur. o motorinin ulkedeki her bir seye etki ettigine beyni basmiyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ve dünya kadınlar günü kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 40 yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mutfakta benzin kullanılıyor mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 fiestamız var ama içine benzin koyamaz hale geldik seagle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 motorinle farkı korumanın tek yolu zam yapmak mı dersin bir ihtimal daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ya bi de hala savunanlar falan çıkıyor ya :D dünyada petrol krizi falan var diye fdgds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 SeaGle said: Bisiklete binin olm. Akıl kârı değil artık benzinli araba. o zaman da ölürüz.. türkiyede nereye bisiklete biniyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Benzin zammına ana avrat düz gidiyorum abi geçmiyo sinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Masquerade said: fiestamız var ama içine benzin koyamaz hale geldik seagle. Fiesta park halinde olacak zaten. Mazotu/benzini sen içeceksin, motor sende abi öhm öhm BabacumMostors said: SeaGle said: Bisiklete binin olm. Akıl kârı değil artık benzinli araba. o zaman da ölürüz.. türkiyede nereye bisiklete biniyorsun? Konya'ya taşınıcaz abi önce. Sonra bisiklet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ha olur o öyle evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abi sabah nihat sırdar geyiğini yapmıştı, hazirandan önce 4 bucuk olmaş demiş ankara golf sevenler birliği gibisnden bişi. Bu da hazirana kalmaz bu gidişle mart sonu demişti. Adam nostradamus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bu son 10 gün içerisinde gelen 3. zam değil mi ya? belki daha fazla da medyaya yansımıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Servisle dönüyorum önde oturdum dedim servisçiye 4.10 oldu be abi benzin bugün yarın bi zam daha gelir dedim eve geldim bu topic açıldı.. Hadi bence bi sonraki zammın kaçında olcağını tahmin etmeye çalışalım. Ben iyi halden 15'inde diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 17 subat tarihinde 95 oktan benzin 3,95 iken simdi 4,16. ayni tarihte motorin 3,40 iken, simdi 3,61 ki eminim daha bugun benzine zam yapildi, iki uc gun sonra bi motorin daha patlatirlar 3,70'e fikslerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Dartanian said: Hadi bence bi sonraki zammın kaçında olcağını tahmin etmeye çalışalım. Ben iyi halden 15'inde diyorum. 15'ine kadar dayanırlarsa iyidir valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar