Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8 Mart benzin zammi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeter arkadaş ya harbi allah belalarını versin ya 1.3 arabayla acı çeker hale geldim lan, düşünemiyorum 2.0 ve üzeri araç kullananlara harbi allah sabır versin. neredeyse sıçtığımız boktan bile vergi alacaklar.
Mesaj tarihi:
devletin bi sucu yokki. adam zam ustune zam yapiyo, sirf oy verdigi partiyi savunmak icin adam kalkmis "benim arabam yokki. binlerce lira veriyolar o arabalara, az bile zam yapiyolar" gibi bir aciklama yapabiliyor. yahu motorin resmen benzinle yarisiyor. eylulde 3.06 civarinda olan motorin bugun 3.60, hele bu zamdan sonra gene bir motorin patlatirlar 3,70 olur. o motorinin ulkedeki her bir seye etki ettigine beyni basmiyor malesef.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

fiestamız var ama içine benzin koyamaz hale geldik seagle.

Fiesta park halinde olacak zaten. Mazotu/benzini sen içeceksin, motor sende abi öhm öhm

BabacumMostors said:

SeaGle said:

Bisiklete binin olm.
Akıl kârı değil artık benzinli araba.

o zaman da ölürüz.. türkiyede nereye bisiklete biniyorsun?

Konya'ya taşınıcaz abi önce. Sonra bisiklet.
Mesaj tarihi:
abi sabah nihat sırdar geyiğini yapmıştı, hazirandan önce 4 bucuk olmaş demiş ankara golf sevenler birliği gibisnden bişi. Bu da hazirana kalmaz bu gidişle mart sonu demişti.

Adam nostradamus
Mesaj tarihi:
Servisle dönüyorum önde oturdum dedim servisçiye 4.10 oldu be abi benzin bugün yarın bi zam daha gelir dedim eve geldim bu topic açıldı..

Hadi bence bi sonraki zammın kaçında olcağını tahmin etmeye çalışalım. Ben iyi halden 15'inde diyorum.
Mesaj tarihi:
17 subat tarihinde 95 oktan benzin 3,95 iken simdi 4,16. ayni tarihte motorin 3,40 iken, simdi 3,61 ki eminim daha bugun benzine zam yapildi, iki uc gun sonra bi motorin daha patlatirlar 3,70'e fikslerler.
  • Yeni Oluştur...