Mithat Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Herkes tabii kendine göre dps healer tank ona göre bişiler yazsın bir sınırlama yok bu topicte. Benim istedigim ben tank oynamayı cok sevıyorum bir paladinim var Simdi baska servera gecicem ve oyuna en baştan baslıyacam Ozellikle dungeonda kastıgım ıcın warrior olabilirim belki bu sefer baslarken , ama hala emın degılım druid diyen oldu hem dps hem heal hem tank olursun paladin gibi benzer oldugundna zorlanmazsın, warrior cok daha farklı falan dedıler. Geldim buraya ki anlatın dungeon tank en ıyı hangisi olur warrior mı paladin mi druid mi yoksa mage falan mı tank yapsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mage tank? http://www.noliesplace.com/blog/wp-content/uploads/2010/09/wtf.jpg Tank olucam diyorsa levellingde Pala ya da Warrior derim. Ama direk Warrior ol. En eğlenceli tanking class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Elbette mage tank bir şakaydı ve bunu anladıgını varsayıyorum. Warrior açtım ama baalım nolucak paladine gore tabii solosu bıraz sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 dk lvl la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ahaha sanırım 1.5 saat kadar wow oynıyabıldım 1 hafta bedava varmış dıye bugun ındırdım bır daha oyniim dedim ve 1-2 saat sonunda neden bıraktıgımı hatırlayıp tekrar sildim :D abi oyun cok baymış bakın cata gelmeden once oynadım dıyorum bır mılyon yenı olay var catayla dıyorum yıne de sıkıcı oyun ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 catanın neyini gördünki 1 saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hala aynı şey oldugunu gordum hala tank hala ılerliip gidip ustume cekicem hala right. fury var ustumde hani bir fark olsa anlıcam ama o kadar sıkıcı ki :D beyler artık quest vs olmayan bir mmorpgye gecmemin vakti gelmiş benim quest al 50 tane sundan kes 100 tane sundan topla gel xp al lvl atla item al para kas oohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 k bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Güle güle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bu tipleri niye alıyorsunuz WOW section a ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 nasıl bır trolldur bu ya, herıf oynu trolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 House of batiatus gelince bende geliim diye oyuna dondum dedim belki tekrar eglenirim falan. Aradıgım yenılıklerı bulamadım geri cıktım. Troll yok south park ızleyelım oyunun neden guzel bır oyun ama vakit gecirmek ıcın sıkıcı bır eylem oldugunu gorelım. Wow kötü tü kaka demıyorum BENIM BIR OYUNDAN ARADIGIM HIC BIRSEY WOWDA YOK dıyorum sadece bu benle ılgılıdır sız seversınız wowun karsısında egonuzu tatmin edersiniz (bakın ego dedım banlanmamak ıcın) orası sızın ısınız herıfler mılyonlarca kısıyı oynatıyolarsa bu oyunda bı bıldıklerı vardır . Oynamadım mı zamanında cok oynadım ama yenılık yok ve yapılması gereken cogu seyı yaptım yapamadıklarımı da yapıcak gucum kalmamıs artık . Troll falan yok anlıcagınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Yenilikten kastın UI değişim, level alma sistemi, zindan sistemi ve benzeri sistemler ise farklı oyunlar mevcut oynayabilirsin. Wow 6 senedir, farklı online oyunlarda olan yenilikleri de kendi bünyesinde toplayıp, "kardeşim bak alıştığı ui, bildiğin hikaye, boşuna kasma alışıcam ona buna diye, bak ordaki burda da var" diyerek oyununa devam ediyor. iddia ediyor mu bilmiyorum ama bence şu an en iyi mmorpg. Rift çıktı mesela, Wow'dan farkı nedir? SWToR çıkacak, farkı nedir? Hepsi Wow'u örnek alıp ilerlerken Wow kötü demek, yenilemiyor kendini demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Onlarda gozumde kotu ne biliim bir eve online bir dofus gibi aslında wowdan bayaaaa daha igrenc oyunlar sadece ve sadece sistem farklı dıye oynattırdı kendını bana. Bakın ne dıyorum wow guzel oyun bana gore degıl dıyorum bunun nesi troll yahu kim bilir belki mmorpg bile benlik degilde sıf herkes oynuyor dıye bende gırıyorum begenmıyorum bu bıle olabılır sorun bılemem ki suana kadar sevdıgım tek online oyun buydu o da baydı artık tabii 6-7 senede. birde star wars ile alakalı boyle normal mmorpg olmayan bişiler varmış zamanında ama star wars hıc bır zaman sevemedıgımden onu oynamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ybsg ne sinir bozucu bi adam bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 CATA sıkıcı mı ? Yuhahah. Buna gülünür. Sen oyuna hiç şans vermemişsin ki, erken yargılara varıyorusn kendince. Vanilla ve TBC ardından gelen 2. expansion gerçekten rezildi. Adını ağzıma almıyorum o derece ve malum expansionu denediğim de oyunu bıraktım ve bir daha da denemem dedim. Fakat bu yılbaşında arkadaşım hediye gönderdi CATA expansionunu ve daha yeni deniyorum. Benim kadar hantal, ağır levelleyen ve sıkıntılı bir adam yoktur piyasa da ama 3 günde 50 levele ulaştım ve oyunda geçirdiğim bir saniye bile sıkılmadım. Ha daha CATA heroic ve raidlerini falan denemedim. 85 de PVP nasıl onu da bilemiyorum ama sadece Quest yapsan, haritaları gezsen yine eğlenirsin yani. Bence iyice bir dene, sonra karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 1-60 arasi cidden guzel artik ama sen bi outland ve northrende gec ozaman oyundan nefret etceksin sdfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Helcaraxe said: 1-60 arasi cidden guzel artik ama sen bi outland ve northrende gec ozaman oyundan nefret etceksin sdfdsfsd Outland iyi de Northrend rezil cidden. 70-80 arası işkence şimdiden soğutuyor beni zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Marv said: CATA sıkıcı mı ? Vanilla ve TBC ardından gelen 2. expansion gerçekten rezildi. bundan sora okumayı bıraktım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 2 saat oynayıp sıkıldıysan oyundan çık, foruma gelip yea hala sıkıcı siz egonuzu tatmin ediyosunuz galiba ondan sıkılmıyosunuz tarzı şeyler yazmak çok garip olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Saeros said: 2 saat oynayıp sıkıldıysan oyundan çık, foruma gelip yea hala sıkıcı siz egonuzu tatmin ediyosunuz galiba ondan sıkılmıyosunuz tarzı şeyler yazmak çok garip olmuş işin ilginç tarafı bu kadar laf edilince tekrar girdim hatta vay ak guildine bile girdim acaba cok fazla paladin oynadım sorun orda mı dıye dusundum ve bastan karakter acmayı dusundum ama sıfırdan kasmaya apayrı usendım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bunun nesi ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 OMFG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dyn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mithat said: işin ilginç tarafı bu kadar laf edilince tekrar girdim hatta vay ak guildine bile girdim acaba cok fazla paladin oynadım sorun orda mı dıye dusundum ve bastan karakter acmayı dusundum ama sıfırdan kasmaya apayrı usendım. mithat bu kafadan istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar