doubtful Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Böyle birşey: http://www.youtube.com/watch?v=P6aKJRgI4f0 İstediğiniz ırkın istediğiniz üniti ile bunu yapabilirsiniz. Nasıl yapabileceğiniz şu linkte anlatılıyor: http://windows7center.com/tutorials/how-to-enable-dreamscene-in-windows-7/ (Üst version Win7 gerekiyor) İstediğiniz üniteyi aşağıdaki youtube kanalından seçebilirsiniz: http://www.youtube.com/user/starcraft2units Beğendiğiniz unit'in sayfa linkini http://www.savevid.com/ 'a yapıştırarak videoyu download edebilir ve yukarıda anlatılan yöntemde kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Deniyorum bakalım hemen Baneling ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sey olsaydı keşke cok eski masa üstünde dolanan ufak programcıklar gibi olsaydı pek şirin olurdu öle bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yüksek kalite wmv lazım 1920x1080 de çok kötü duruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Catzee said: yüksek kalite wmv lazım 1920x1080 de çok kötü duruyorlar bulursan banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ne yaptığınızın farkında bile değilsiniz. zerg dediğin bugün pc masaüstündeyse, yarın salonda yemek masasının üstünde demektir. bence bulaşmayın bu işe. medic falan besleyin masaüstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 tamogachi vardı bi noldu onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Memphis said: Catzee said: yüksek kalite wmv lazım 1920x1080 de çok kötü duruyorlar bulursan banada Verdiğim youtube linkinde 720p olarak portrait'ler mevcut. O çözünürlükte denediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalamaro Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Hd sini convert etmeme rağmen görüntü kalitesi çok kötü. masaüstündeki dosyaların isminde bulanıklık var çözen varmı acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 böyle de bir şey var http://i.imgur.com/iJaJO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 beslenicek queen var beslenmiycek queen var tyrannus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Tyrannus said: böyle de bir şey var http://i.imgur.com/iJaJO.jpg begendim nerden bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bütün gün arka planda o videonun oynayacağını ve dolayısıyla ram yiyeceğini de hesaba katın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GosuHCl Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yaptım şahane oldu ben tabiki sevdiğim arabayı koydum masaüstüne ay pardon masa içine :)) hareket ediyo lan gidiyo böyle :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ben dragon koydum, deathwingcim takılıo öyle üfleye üfleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 GosuHCl said: yaptım şahane oldu ben tabiki sevdiğim arabayı koydum masaüstüne ay pardon masa içine :)) hareket ediyo lan gidiyo böyle :)) hani bakıym ne koydun göster bide ram mam yer zararlıdır dediler ne kadar dogru test edilmismi pc yi yoruyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Memphis said: GosuHCl said: yaptım şahane oldu ben tabiki sevdiğim arabayı koydum masaüstüne ay pardon masa içine :)) hareket ediyo lan gidiyo böyle :)) hani bakıym ne koydun göster bide ram mam yer zararlıdır dediler ne kadar dogru test edilmismi pc yi yoruyomu yalnızca ram değil işlemcinin bir kısmını da kullanır sürekli repeat modunda devam edecek çünkü. normalde aeronun kullandığı rami bunu yaparak 2-4 arası birşeye katlamış olursun en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bana grafiklerle konusun kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GosuHCl Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Memphis said: GosuHCl said: yaptım şahane oldu ben tabiki sevdiğim arabayı koydum masaüstüne ay pardon masa içine :)) hareket ediyo lan gidiyo böyle :)) hani bakıym ne koydun göster bide ram mam yer zararlıdır dediler ne kadar dogru test edilmismi pc yi yoruyomu koyduğum şeyi nasıl göstereyim video gibi düşün simgelerin arkasında (görev çubuğu hariç) komple video oynuyor öyle düşün işte. ram yiyor mu bilmiyorum ama işlemciyi ve ekran kartını etkilediği çok açık ortada. Yüklediğin video yüksek çözünürlüklü olunca videoda takılma oluyor. bir de sc2 de medium ayarlarımı low a çekmek zorunda kaldım fps yi düşürdü. Şirinlerin evlerine benzedi nexus felan ayarları low yapınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 GosuHCl said: koyduğum şeyi nasıl göstereyim video gibi düşün simgelerin arkasında (görev çubuğu hariç) komple video oynuyor öyle düşün işte. İlk mesajdaki video da gördüğün gibi yapılabilen bir şey. Niye yapılamaz bi'şey gibi geldi ki? Edit: Konunun ram'le değil GosuHCL'nin dediği gibi direk işlemci ve ekran kartı ile alakası var. Aramızda 3 tane GTX580'i birlikte çalıştıran hayvani donanıma sahip arkadaşlar var, bahsettiğim arkadaş 2 yada 3 monitörü birlikte kullanıyor. Her monitörde ayrı bir portrait olması ne fantastik olur :) onu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GosuHCl Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 doubtful said: GosuHCl said: koyduğum şeyi nasıl göstereyim video gibi düşün simgelerin arkasında (görev çubuğu hariç) komple video oynuyor öyle düşün işte. İlk mesajdaki video da gördüğün gibi yapılabilen bir şey. Niye yapılamaz bi'şey gibi geldi ki? Edit: Konunun ram'le değil GosuHCL'nin dediği gibi direk işlemci ve ekran kartı ile alakası var. Aramızda 3 tane GTX580'i birlikte çalıştıran hayvani donanıma sahip arkadaşlar var, bahsettiğim arkadaş 2 yada 3 monitörü birlikte kullanıyor. Her monitörde ayrı bir portrait olması ne fantastik olur :) onu düşünüyorum. masaüstümdeki özel dosyalarımı silmek, taşımak, gizlemek için üşendiğimden ötürü olabilir mi ki ? :) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 GosuHCl said: masaüstümdeki özel dosyalarımı silmek, taşımak, gizlemek için üşendiğimden ötürü olabilir mi ki ? :) :D Olur tabii neden olmasın ama üşeniyorum dersin olur biter. Nasıl göstereyim video gibi düşün filan diyince garip oluyor, ilk mesajdan zaten video gibi olduğunu görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Catzee said: yüksek kalite wmv lazım 1920x1080 de çok kötü duruyorlar Geçen bir forumda okumuştum.Artık oyunların dosyalarını extract edip bunu 3dsmax veya cinema4d aktarıp render alıyorlarmış elemanlar.Bu adam da kesin bu yöntem ile o ufacık hareketli iconları bu kadar büyük hale getirip HD upload edebildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 [Tutorial] SC2 models in 3dsMax http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=142790 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar