di Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 http://pic.lg.ua/x/8/4dacd2/5adab0fd.jpg ahahahah adam iyi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yalnız troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 turk bestelerinin upper intermediate ingilizcesiyle kaleme alinmalari bi tek bana mi koyuyo bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 erkek şarkıcıassafdsaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ağzın mı sulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 soğuk duş alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 niye böyle sıkıcı şarkılar yapıyoruz abi onu anlamıyorum. "eurovision'a katılmak zorundasın, al sana para veriyorum, gogogo" mu diyorlar adama nedir. solistin de pek isteği yok sanki şarkıyı söylerken. şöyle istekli bir kişiyi göndersinler, severek yapsın. hareketli müzikli bir şarkı niye yapılmıyor? hani maksat kazanmak değil de trt'den para almaksa bilemiycem... http://www.youtube.com/watch?v=UmOeISUYXuI mesela lena şu şarkıyla neden kazandı, hiç olmazsa onun analizini yapsalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 memesi var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yüksek sadakat grubunun ise keli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Lena'nın gideri var, benim analizim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bu lena'nın memesini koydum diye ban yedim ben ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ombakkombak said: Lena'nın gideri var, benim analizim bu. çok zeki bir cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 butun yaz sarkiyi da memesi var diye dinledik di mi radyolarda fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ben dinlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ne memesi be. oraya kac tane tas gibi hatun cikiyo, onlar niye birinci olmadi o zaman lena sirinligini sarkisina yansittigi icin ve o yarisma süresince en cok akillarda kalan sarkiyi söyledigi icin kazandi.olay bu, o süre icinde en cok akillarda kalcak melodi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 aynen. sertab erener niye kazandı? bütün avrupa "OH SHIT OH SHI BELLY DANCERS" oldu o yıl. abi dansöz didemin arkasında klarnetçi hüsnü + darbukacı burhan triosunu "GRUP BUNLAR ADLARI DA TURKISH DELIGHT" şeklinde dayasınlar x şarkıcı ile, birinciliği bırak eurovision rekoruyla dönerler. ya da nez mi ne vardı liseliler hatırlamaz, onu yollasınlar, garanti. umut sarıkaya karikatürü gibi oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 http://www.bestmemes.com/pix/25292435.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 çok gerizekalı bi kız.hiç güzel falan da değil.sesi de berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bence össsgeee hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 nil daha güzeldir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 vaniLLe said: ne memesi be. oraya kac tane tas gibi hatun cikiyo, onlar niye birinci olmadi o zaman lena sirinligini sarkisina yansittigi icin ve o yarisma süresince en cok akillarda kalan sarkiyi söyledigi icin kazandi.olay bu, o süre icinde en cok akillarda kalcak melodi. memesi yoktu ama daha güzledi, ayrıca bacağı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bi de külodu vardı ama o bonustu kazanınca verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 lena da tatli citi piti kizmi$. aferim lan almanyaya boyle tipleri cikariyolar. rammstein cikmasin diye dua mi ediyolar acaba asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar