DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 estafurullah, tek başıma yeterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 tamam teşekkürler bu yerinde kullandığın atasözünden sonra hayatımı tekrar sorgulayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 barbu said: beyler dorukla tartışmayın. 1000 gs li 10000 fb liyi yok eder. fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 -kazım kazım'ı kakaladık size -evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 DoruK said: hey yavrum benim, ayağının tozuyla bu kadar göze batma bence sen. @senko bir mesajın ardından quotelar cevaplarla dolu 10 mesaj geliyorsa pek de unsuccessful değil sucuk ekmekçim :) sen kendini troll mü sandın adam sana dememiş ki :D fdsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ahaha bende onu dicektim.Öle olsaydı daha fena. Minimal görüş bildirip ters tepince "ben trolldüm ama yeaa" bambaşka asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 keees fsdgfsdg pazar gecesi çok sıkıcı oluyo lna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abi adam eğer normal şekilde ropotaj niyetinde olsa tamamda.direk tahrik etmiş milleti biri cıksa lan it diye dövse haklıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ahahahah ağladım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 tip de tam bilgisayar mühendisi tipi he. hayret yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 zaten bariz bir şekilde dayak yiyeyim de, olay olsun tarzında davranmış adam, hani yine iyilerine denk gelmiş GS'lilerin, her takımın manyakları vardır ya, onlara denk gelseydi pis dayak yerdi. Ondan sonra böyle böyle yaptık, dayak yedik diye 10 yıl videolar dolaşırdı her yerde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 dayak yeseydi bu adam hic bisi demezdim GS taraftarına niye dovdunuz diye lol. bariz kasınmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ahahahha süper ya cidden bayıldım büyük cesaret... ayakta alkışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 biri tersini yapsa allah yarattı demem dalarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 çok iyimiş ya yanlız adamın biri vuramıyor şapkaya vuruyor ya valla super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar