kozalak Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 henüz beta aşamasındaymış. chip.com.tr said: Bilgisayarınız günümüzdeki oyunları çalıştıramayacak kadar yavaş mı? Gaikai adındaki bir internet hizmeti buna bir çözüm bulmuş gibi görünüyor ve hizmeti kullanarak Mass Effect 2, Dead Space 2 gibi oyunları web tarayıcınızdan oynayabiliyorsunuz. Hizmet şu an beta aşamasında olduğundan sadece belirli bir kesime sunuluyor. Bir donanım filosuna ihtiyacınız yok, tek gereken hızlı bir internet bağlantısı, Flash ve Java eklentileri yüklü bir tarayıcı (örneğin Firefox). Oyun grafikleri Gaikai sunucularında hesaplanıyor ve internetten bilgisayarınızın ekranına aktarılıyor. Bu 'bulut oyun teknolojisi'nin diğer bir avantajı ise herhangi bir oyunu indirmeniz ve yüklemeniz gerekmemesi. Hizmet sayesinde yamalarla uğraşmanıza da gerek kalmıyor. bilen de deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 onlive.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ne gerek var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 said: Bilgisayarınız günümüzdeki oyunları çalıştıramayacak kadar yavaş mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bilgisayarım günümüzdeki değil dünümüzdeki oyunları bile çalıştıramıyorsa ne olacak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bilgisayarım oyunlar için yavaş olsa bile internetim bu olay için kesinlikle yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dününüzü bilmem ama düğününüzden sonra oyun oynama imkanı bulamayacaksınız. onnçün evlenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mum_Chamber said: onlive.com bu hizmetin kalitesi nasıl? grafikler cidden iyi mi yoksa ehh işte mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 online oyunlarda minik paketlere ve onca lagı hissettirmemeye çalışan algoritmalara rağmen lagıyorsak, bunların hizmet kalitesini ben de merak ettim cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 sign up free diyor. biriniz kaydolur da denersiniz diye umit etmistim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ilk ay bedava. muhtemelen kart bilgilerini isteyecekler diye denemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 senin benim icin deil bu korede isvece felan netbookla oyun oynayan adam cin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ben denedim onlive'ı. stabil bi bağlantı ile kullanılabilir duruyor ama unreal deneyeyim dedim o tarz bi oyun oynanmaz gibi. gecikmeler yaşanıyor arada network problem dedi durdurdu oyunu. internet hızları pingler yerinde olsa çok sağlam sistem ama sevdim ben. burda 14 mbit kablo bağlantısı 7 mbit upload var avrupanın her yerine 10-20 ping maksimum ama burda bile sorun yaşıyorsam trde düşünemiyorum. ama dandik laptoptan ani aksiyon gerektirmeyen, özellikle turn based oyunlar falan için düşünülebilir şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 lol kassak Pentium 133le oynarız heralde sdfsdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mum_Chamber said: onlive.com bunu demeye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 dasaaa said: dününüzü bilmem ama düğününüzden sonra oyun oynama imkanı bulamayacaksınız. onnçün evlenin. yalaan :D evli mutlu 1 cocukluyum oyunda oynuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 aslan gibi perry yi şu projede harcadılar ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar