Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaikai - Web tarayıcı üzerinden oyun oynatma servisi

kozalak

Öne çıkan mesajlar

henüz beta aşamasındaymış.
chip.com.tr said:

Bilgisayarınız günümüzdeki oyunları çalıştıramayacak kadar yavaş mı? Gaikai adındaki bir internet hizmeti buna bir çözüm bulmuş gibi görünüyor ve hizmeti kullanarak Mass Effect 2, Dead Space 2 gibi oyunları web tarayıcınızdan oynayabiliyorsunuz. Hizmet şu an beta aşamasında olduğundan sadece belirli bir kesime sunuluyor.

Bir donanım filosuna ihtiyacınız yok, tek gereken hızlı bir internet bağlantısı, Flash ve Java eklentileri yüklü bir tarayıcı (örneğin Firefox). Oyun grafikleri Gaikai sunucularında hesaplanıyor ve internetten bilgisayarınızın ekranına aktarılıyor. Bu 'bulut oyun teknolojisi'nin diğer bir avantajı ise herhangi bir oyunu indirmeniz ve yüklemeniz gerekmemesi. Hizmet sayesinde yamalarla uğraşmanıza da gerek kalmıyor.

bilen de deneyen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

ben denedim onlive'ı. stabil bi bağlantı ile kullanılabilir duruyor ama unreal deneyeyim dedim o tarz bi oyun oynanmaz gibi. gecikmeler yaşanıyor arada network problem dedi durdurdu oyunu. internet hızları pingler yerinde olsa çok sağlam sistem ama sevdim ben. burda 14 mbit kablo bağlantısı 7 mbit upload var avrupanın her yerine 10-20 ping maksimum ama burda bile sorun yaşıyorsam trde düşünemiyorum.

ama dandik laptoptan ani aksiyon gerektirmeyen, özellikle turn based oyunlar falan için düşünülebilir şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...