Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

değer mi hiç? değer mi değer mi söyle.

Bella

Öne çıkan mesajlar

hayır şeyi düşünüyorum.
daha bugün yazdım personal statementımı lan. çok kararlıydım ama rahatlayamıyorum bir türlü.referanslarım falan da hazır.

şimdi gittim diyelim, master da bitti. ortalamam da kötü ama çok kötü değil 2.8
hani kabul alabilceğim iyi okullar var.

e sonra ya iş bulamazsam orda? o kadar para gitmiş olcak.
buraya dönmek zorunda kalcam e onu da istemiyorum.
akademik zaten düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadasim kanada da, -40 ortalama sicakligi yiyince cok usudum ben deyip geri kacma sonra cunku insan ciddi ciddi beziyo bi yerden sonra. Ingiktere de cok pahali yaa. Bi de is bulma garantisi diye bi olay yok yani. Hatta almanyada bi arkadasim birkac dersten kaldi diye vizesini uzatmadi adamlar, italyada da biri oyle kaldi ortada, trye donemiyo o yuzden ders gecmeden. cok siki kurallar avrupada da, ing farkliysa bilemiyorum. Ingiltereye sempatim var diye master yeri secmek de ayri bi enteresan durum, sempatin varsa turistik olarak git kal, ama 70 kusur bin lirayi harcarken 'acaba amorti edebilir miyim' diye dusunuyosan bence bi kac defa daha dusun.

Trye donmeme karari icin karar vermek icin cok erken diil mi?
Sen cok kesin bi yol cizmissin ya. Her sey garanti olsun istemissin; hayal kirikligina ugrama sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

hayır şeyi düşünüyorum.
daha bugün yazdım personal statementımı lan. çok kararlıydım ama rahatlayamıyorum bir türlü.referanslarım falan da hazır.

şimdi gittim diyelim, master da bitti. ortalamam da kötü ama çok kötü değil 2.8
hani kabul alabilceğim iyi okullar var.

e sonra ya iş bulamazsam orda? o kadar para gitmiş olcak.
buraya dönmek zorunda kalcam e onu da istemiyorum.
akademik zaten düşünmüyorum.

Türkiye'de daha iyi iş bulacaksın, ingiltere'de kalmazsan havaalanında evet öğrendiklerinizi geri alıyoruz gitmeden demiyorlar ki. Her türlü TR'de de + yani master. Ben de iş bakıcam, baktım olmuyo masterımı da alıp döncem yani, not a big deal.
Sosyal ağlarda paylaş

tabi ki öğrendiğim şey bana kalıcak fakat buraya dönmek zorunda kalırsam o 80 milyarı kaç ayda kazanıcam kimbilir.
o kısmı çok tatsız olur.

ya ben körü körüne nası olsa annem ödeyecek lan hadi gideyim diyemiyorum, biraz ilerde ne olcağını bilmeden rahatlayamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

tabi ki öğrendiğim şey bana kalıcak fakat buraya dönmek zorunda kalırsam o 80 milyarı kaç ayda kazanıcam kimbilir.
o kısmı çok tatsız olur.

ya ben körü körüne nası olsa annem ödeyecek lan hadi gideyim diyemiyorum, biraz ilerde ne olcağını bilmeden rahatlayamıyorum.

80/2 = 40
Sosyal ağlarda paylaş

o parayi verebilecek durumun varsa hic durma git.

acikcasi o parayi nasil amorti ederim diye dusunmek bana cok garip geldi eger borclanmiyosan birilerine. sonucta bu parayi verip karsilik olarak sevdigin yerde yasiyip orda egitim alicaksin vs.

bir de su var, daha ucuz diye kanadaya gidip pisman olursan geri donusu olucak mi o isin? sevmedigin bi yerde yasamak insani bezdirir.

tl;dr major depresyona verdim oyumu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...