Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 @ quel, neresi orası norveç mi? @yav, dönmek istemiyorum türkiyeye ben, yaşamak istemiyorum burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Quel-Thul said: iskandinav ülkesi derim, başka da demem donemi 50tlye master yapıom hoahad o 2011 de yalan oldu hacıt :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aynen essek yuku ile para istiyor iskandinavlar, o paraya daha guzel yerlerde yapilir master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 norvec evet, dil kursuna yazıldım haftaya baslıyo, sonra iş bulup kalacam burda, 20 gün askere gelirim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bide bella sen hangi okullara baktin kanada da? 5k olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 norveç'te kendimi asarım ben 3 ay snra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 gidenler oyle demedi yaf hic, orgy partileri fln zaman geciyormus bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 para problem olacaksa kanada, olmayacaksa ingiltere. ama git yani imkan varken. buralarda görürsem kovalarım hatta sopayla lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 senko said: gidenler oyle demedi yaf hic, orgy partileri fln zaman geciyormus bi sekilde seks seks nereye kadar abi oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 o filmlerde gordugun norvec gibi degil ya, kar falan yagmıyo burda, norvecin en guneyindeyim ben ygmur çamur gene var tabi de, o ingilterede de var zaten. yazın 20-25 derece oluyo abi öyle demeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ya burada da hava çok kötü ve gerçekten sıkıntı yani, haftada 1 güneş çıkarsa eyvallah yani. Evden çıkmak istemiyorum bazen bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hayır şeyi düşünüyorum. daha bugün yazdım personal statementımı lan. çok kararlıydım ama rahatlayamıyorum bir türlü.referanslarım falan da hazır. şimdi gittim diyelim, master da bitti. ortalamam da kötü ama çok kötü değil 2.8 hani kabul alabilceğim iyi okullar var. e sonra ya iş bulamazsam orda? o kadar para gitmiş olcak. buraya dönmek zorunda kalcam e onu da istemiyorum. akademik zaten düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Arkadasim kanada da, -40 ortalama sicakligi yiyince cok usudum ben deyip geri kacma sonra cunku insan ciddi ciddi beziyo bi yerden sonra. Ingiktere de cok pahali yaa. Bi de is bulma garantisi diye bi olay yok yani. Hatta almanyada bi arkadasim birkac dersten kaldi diye vizesini uzatmadi adamlar, italyada da biri oyle kaldi ortada, trye donemiyo o yuzden ders gecmeden. cok siki kurallar avrupada da, ing farkliysa bilemiyorum. Ingiltereye sempatim var diye master yeri secmek de ayri bi enteresan durum, sempatin varsa turistik olarak git kal, ama 70 kusur bin lirayi harcarken 'acaba amorti edebilir miyim' diye dusunuyosan bence bi kac defa daha dusun. Trye donmeme karari icin karar vermek icin cok erken diil mi? Sen cok kesin bi yol cizmissin ya. Her sey garanti olsun istemissin; hayal kirikligina ugrama sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kanada da okuyan 2eleman vardı.. supernatural başlığı altında son sf'lerde görürsün. onlarla bi konuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bella said: hayır şeyi düşünüyorum. daha bugün yazdım personal statementımı lan. çok kararlıydım ama rahatlayamıyorum bir türlü.referanslarım falan da hazır. şimdi gittim diyelim, master da bitti. ortalamam da kötü ama çok kötü değil 2.8 hani kabul alabilceğim iyi okullar var. e sonra ya iş bulamazsam orda? o kadar para gitmiş olcak. buraya dönmek zorunda kalcam e onu da istemiyorum. akademik zaten düşünmüyorum. Türkiye'de daha iyi iş bulacaksın, ingiltere'de kalmazsan havaalanında evet öğrendiklerinizi geri alıyoruz gitmeden demiyorlar ki. Her türlü TR'de de + yani master. Ben de iş bakıcam, baktım olmuyo masterımı da alıp döncem yani, not a big deal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 roket, düzgün oku ama orayı seviyorum ülke olarak orası ayrı fakat okulları da araştırıyorum kaç aydır orayla ilgili bilgim var. kanada okullarıyla ilgili pek bilgim yok ona yeni başlicam kafama yatarsa işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kanadada vatandaşlık alman çok daha kolay. farzı misal orda doktora + postdoc yapıp (6 sene ediyor) alan tanıdıklarım var. bu da orda çalışma olanaklarının daha olası olduğunu gösterir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 tabi ki öğrendiğim şey bana kalıcak fakat buraya dönmek zorunda kalırsam o 80 milyarı kaç ayda kazanıcam kimbilir. o kısmı çok tatsız olur. ya ben körü körüne nası olsa annem ödeyecek lan hadi gideyim diyemiyorum, biraz ilerde ne olcağını bilmeden rahatlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bella said: tabi ki öğrendiğim şey bana kalıcak fakat buraya dönmek zorunda kalırsam o 80 milyarı kaç ayda kazanıcam kimbilir. o kısmı çok tatsız olur. ya ben körü körüne nası olsa annem ödeyecek lan hadi gideyim diyemiyorum, biraz ilerde ne olcağını bilmeden rahatlayamıyorum. 80/2 = 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 baktın iş bulamıyosun ya evleneceksin ya da donerci açacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Kaptanlık okulu, ya da firmanın kesin garanti yolladığı yerler dışında o parayı vermek büyük çılgınlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Hayatini evde gecirmis saf turk kizi rolunu yapabilirsen bi turkle garanti evlenirsin bence bayaa gidiyo oyle tipler avrupada sfsgsdjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 o parayi verebilecek durumun varsa hic durma git. acikcasi o parayi nasil amorti ederim diye dusunmek bana cok garip geldi eger borclanmiyosan birilerine. sonucta bu parayi verip karsilik olarak sevdigin yerde yasiyip orda egitim alicaksin vs. bir de su var, daha ucuz diye kanadaya gidip pisman olursan geri donusu olucak mi o isin? sevmedigin bi yerde yasamak insani bezdirir. tl;dr major depresyona verdim oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 go go ingiltereye başvur bak ben de nasıl ... in altına yatiorum belli değil DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 anketi eşitledim beyler devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar