Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Windows içip dosya c/p programı. Kat kat hızlandırdı ve sistem yükünü ortadan kaldırdı W7'nin yaptığı. Kullanın diyorum. http://www.codesector.com/teracopy.php Bunu gibi başka faydalı şeyler biliyorsanız söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kullanın, kullandırın. çok güzel işlevleri var. 8756785 tane dosya kopyalanırken nerede olduğu belli olmayan birinde sorun çıktı diye tüm kopyalamayı iptal falan etmek gibi gerzekçe windows "özellikleri" bertaraf ediliyo bu programla. çok şukela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 mükemmel bir özelliği daha varmış, verify. windows ile 100 gb filan şarkı kopyaladığımda her zaman 2-3 şarkı bozuluyordu, bununla verify ettirdim, 2 şarkı bozuk çıktı, hemen düzeltti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yıllar önce arkadaşımın haricisine 1tb anime atarken kullanmıştım tavsiyesi üzerine. sonra felaket bir bela çıkarmıştı başıma tam hatırlamıyorum, silmek zorunda kalmıştım yarın başka bir external daha doldurmam lazım komple unutmuşum bunu, tesadüfe gel. iyi hatırlattın gerge teşekkürler :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ya GERGE sen benim sistem kaynaklarını sömürmeye başladın git gide onu napıcaz=)))) onu kur, bunu kur eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mr_Hand said: kullanın, kullandırın. kaç sene önce bilmiyorum.. mr.hand abi bunu kullan diye tavsiye etmişti.. format sonrası hemen kuruyorum o gün bu gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 gnomeda veya kdede böyle bişey var mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 rsync var en sevdigim. Mr_Hand said: gnomeda veya kdede böyle bişey var mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 KDE'nin kopya sistemi epey iyi zaten, Gnome kullanmıyorum. Çok büyük şeyler kopyalayacağım zaman terminal kullanıyorum ben. Bunu derlersen bir de çok iyi oluyor: http://www.beatex.org/web/advancedcopy.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ya bu programın olayı nedir? nasıl normal windows kopyalayıcısından hızlı çalışabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Orasını bilmiyorum, ama hızlı çalışıyor ve çok daha önemlisi CRC check yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 çünkü hız sını tanımıyor!!!! o değil de http://www.beatex.org/web/advancedcopy.html sayfaya bak yahu.. adamlar intranet dönemini aşamadılar bi türlü. şu ambalajla değil program, bedavaya sonsuzluğun bilgisini sunsan bedava gene fazla bakan olmaz inan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar