saykoo Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Elimde bulunan numaralı 2 bileti elimde kaldığı için biletleri satıyorum.(Numarasız) bilet fiyatı 45 lira şuanda. Zaman geçtikçede bilet fiyatları artıcağı için uygun bulduğum numaralı koltuk fiyatı 50 liradır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Walla yakın olsam alırdım da uzağım yaw ankaraya :) hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saykoo Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ozii_x said: Walla yakın olsam alırdım da uzağım yaw ankaraya :) hayırlı satışlar. eğer ankarada arkadaşların falan warsa şebnemide sewenler bilgilendirebilirsen güzel olur dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bunun için üye olmuş adam.hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saykoo Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Zaybird said: bunun için üye olmuş adam.hoşgeldin. hayır dostum. siteyi tesadüf üzerine buldum we elimdede bilet wardı. Çok güzel bir site olmuş açıkcası. Hoşbulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 site olali 10 sene oldu yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saykoo Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Dark_Soul said: site olali 10 sene oldu yalnız Ne kadarda güzel. 10 senelik site yeni yeni popüler oluyor demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 sen gelince populer oldu evet fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 merhaba dostum foruma hoşgeldin nerden duydun acaba paticik'i? merak ettim ne kadar popüler olmuş bu site acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 10 sene once büyük ihtimal tasolarin ile oynadıgın için,siteyi yeni farketmen normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 10 sene önce taso varmıydı? ben 15 sene önce fln oynuyordum da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 atma ildo din kardeşiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 populer filan olmuyo, sacmalamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Holy said: atma ildo din kardeşiyiz ben taso oynadığımda sene 94-95 idi.. hatta son döenmlerde döner taso fln çıkıştı da onlarla pek oynamadım ben.. benim için tası dediğin normal süper bir de megadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 looney tunes ile oynayıp pokemonla oynamadıysan sen çocuk olmamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 pokemon ciktiginda cocuk degildik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 2 tane normal tasoyu uğulayıp süper taso yapmaya çalışmak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 paticiği ben popüler ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar