huun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 mc+4 gate= pure ownage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 AAHAHA ra bile 4 gate için efendiliğini bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bitti mi bu aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 evet 2 maç yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Tyler'ın bu aralar bwdeki Nony ile uzaktan yakından alakası yok bunu gördük bugün. White-ra da kazandığı bo1'in MC'nin ciddiyetsizliğinden kaynaklanabileceğini anlamıştır belki. Son oyun çaresizlikten nexus atmak felan çok acınasıydı açık konuşmak lazım. Bir de o haritada 4gateden başka birşey yapılamıyor zaten upground pylonları yüzünden yani o seviyede bir oyuncunun direk oraya bakması lazım biraz trajikomikti yani. Önceki iki oyunda da sanki oyunu fazla uzatmayı hiç istemediği için aşırı riskli saldırılar yaptı, yukarı pylon erkenden koyamadığın zaman öyle pushlamak hiç mantıklı değil mesela, ayrıca içeride warp in ettiğin 2 zealotu da stalkerların dibine çekmemiş olması ölümcül bir micro hatası. İlginç ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Maçlar başladı http://www.teamliquid.net/video/streams/TeamLiquidTV http://www.teamliquid.net/video/streams/TeamLiquidTV2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 adelescott 1 qxc 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 çok iyi ikisi de ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 basladı qxc cirkin cirkin upgradeler yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 qxc > adelescott direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Adelscott'ın tarzı çok iyi ama mekanikleri çok kötü bu seviyelere göre, sürekli supply block olmalar, 1000 mineralde dolaşmalar, probe'ları zamanında kaçırmamalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 adel tarzı iyi değil ya bence. hep gate unit nereye kadar? iyi oyuncu ayrı, tarzı kötü ama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 dropu cok zorladı bide hep aynı yere zorladı güzel colos snipeladı ama alçaklara kar yagıyor üşümedinmi şarkısını unuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 QXC mucizevi bir mikro örneği göstermezse buradan rahat alacaktır Adel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 $eytan spartacus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ya bu tsl oyuncuların iplememesi ve mal mal tripleri yüzünden fail olmaya doğru gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ahmedinejad said: ya bu tsl oyuncuların iplememesi ve mal mal tripleri yüzünden fail olmaya doğru gidiyorNe açıdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Kardeşim hiç börtü böcek yok mu ? Ateş eden adamları mı izlicez hep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 nada napion yea ama dat turret pozisyon yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Kuzey Amerikada oynandığı için maçlar Koreli oyuncular hayvani bir latency'le boğuşuyor. Bu maçta Kas açıkça çok daha iyi oynadı ama Nada da normalde yapmayacağı mikro hataları yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bence kas koreli nada ukraynalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 _Spartacus_ said: ahmedinejad said: ya bu tsl oyuncuların iplememesi ve mal mal tripleri yüzünden fail olmaya doğru gidiyorNe açıdan? dünkü maçlar acayip kötüydü mesela, sonra sürekli lagdan şikayet etmeler, zaten asılmıyordum ben yaa tavırları falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Kim dedi ki ben asılmıyorum diye? Serverlar arası oynandığından oyun latency, özellikle Koreliler için, önemli bir faktör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 o prize poolu gördükten sonra ben ztn asılmıyordum diyen adam benim ztn kazanma şansım yoktu kasmadım keyif aldım demek istiyordur xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 proxy gatele tokatladığım adam Adelscott neler yapıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar