TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mithgor said: bunu gordukten sonra sadece gulucukle birakmasi bile iyi diyorum. ben olsam sen hala oyunda misin lan gibi bisi derdim (: yalnız dikkatini çektimi ss yi almış ama çünkü inanmış yeneceğine.bildiğin herif böle yenerim üstüne bu ss yi yayınlarım demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 dad hikayesi nerd chills verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 http://img3.imageshack.us/img3/7123/unbenannt1dhz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ilk mactan sonra da ss almis. ilk mactan sonra da bunu demis. 2. macta ezinca gaza gelmis salak (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Adam ezik demek ki yapacak bir şey yok :D Haypro'nun waypointleri niye bu kadar fail? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Kas yine ayni taktigi yapacak gibi 3. oyundada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 kas fena hardcore oynuyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 o değil de, idra party'de değilmiş :O HAKEMLER TARAF TUTUYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssregitoss Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bu kas kurosu doping den öldürcek marine lerini.sineğe cekiçle vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 su oyunda o kadar unite var, ne biliym mothership carrier olsun ultraliskler olsun broodlords olsun hicbiri casterlari banelingsler kadar heyecanlandirmiyo ya. adamlar 3-4 tane bling gordu mu artik ezbere " here come the BANELINGSSS!!!" ulan tamam patliyo falan da cok degisik bisi degil her oyunda var yahu. bu tek nuke gorduklerinde buna benzer tepki veriyolar.. oh icimi doktum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 tvz combatının en kritik anı banelingleri marinelere carpıp carpmıyacağı cok normal benceo kadar tepki vermeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ben artık blinglerden sıkıldım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ne bu zergün çektiği ya. Bazen merak ediyorum: Ben neden zergle oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 haypro ya artık yol verirler TL den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssregitoss Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bu hypro nun hiç mac kazandığını görmedim.o kadar korede kaldi hiç öğrenememiş.kas desen ne kadar düz solid oynuyor.cc lerini cok iyi kullaniyor ve durmadan mule atiyor.tanklarin arkasina iyi saklaniyor her terran gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 zeerax ın resme bak abi tam taliban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 beleş invitela katılanlar teker teker ellerine alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssregitoss Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 TD)Pentagram said: zeerax ın resme bak abi tam taliban sana 200 km uzakta.bulgaristandan.gecen ay pvt sini izledim yarı finalde.cok yaratıcı acılışlari var.pvz sini merakla bekliyorum.bulgarda cikiyor ama bizden ne yazikki cikmadı bu seviyede oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 biliyorum bulgaristan dan zeerax.yok sakal falan geniş alınlı hahah onu kısımları benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 mondi yaslanmadi mi ya.. ben lisedeydim mondi vardi ben kartladim adam hala progamer (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssregitoss Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssregitoss Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mithgor said: mondi yaslanmadi mi ya.. ben lisedeydim mondi vardi ben kartladim adam hala progamer (: o mondimi ki bu bende merak ettim.yaşı benimle ayni olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 o mondi. idra ne yaptı ya, yeni geçebildim pc başına. şamar oğlanı oldu deyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Rezil oldu rezil. Rage quit atti, gl hf'a cevap vermedi, lobbydeyken soyledigi sozler nete verildi ve daha onemlisi elendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar