TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 OH YEAH OHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Pardon türksel süper lig sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Akhlaur said: Pardon türksel süper lig sandım. AHHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ikisi de kötü oynuyor.kötünün iyisi kazanacak gibi sanki, şaka gibi maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 geniusun duruma bak, resmen acıların çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 gg olmadi bence.. gecen haftaki maclara bak bi de bunlara bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 abi kore I disapoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ne iyi maç oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 abi bi takla var ya, ben bilmiyorum böyle bir koreliyi ya.böyle sivilceli bir ergenden 10 kere nück yicek bir koreli olamaz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Ya yer gök EMP olmuşken mass arcon yapmanın anlamını çözemedim ben. Yani az mineral harcıyorsun ama 10 tanesi birden instant ölüyor combatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Aslında kötü oynamadılar bence, late game oldukça eğlenceliydi. QXC'nin harrasları çok ısrarcıydı oldukça iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 FreEmoon said: Ya yer gök EMP olmuşken mass arcon yapmanın anlamını çözemedim ben. Yani az mineral harcıyorsun ama 10 tanesi birden instant ölüyor combatta. emp 100 mana silio yadi 1 empyle eritebiosun arconları 2 tane atman lazım emp harcasın arkadan stormla silerim die dusundu ama beceremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 GoOdy de yensin tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 goody mech gider işalla.bayadır görmüyorum mech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 nesti faytiiiiiingg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 1960larin starcraftini oynadilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Memphis said: FreEmoon said: Ya yer gök EMP olmuşken mass arcon yapmanın anlamını çözemedim ben. Yani az mineral harcıyorsun ama 10 tanesi birden instant ölüyor combatta. emp 100 mana silio yadi 1 empyle eritebiosun arconları 2 tane atman lazım emp harcasın arkadan stormla silerim die dusundu ama beceremedi mana ne ya pis wc ci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Memphis said: FreEmoon said: Ya yer gök EMP olmuşken mass arcon yapmanın anlamını çözemedim ben. Yani az mineral harcıyorsun ama 10 tanesi birden instant ölüyor combatta. emp 100 mana silio yadi 1 empyle eritebiosun arconları 2 tane atman lazım emp harcasın arkadan stormla silerim die dusundu ama beceremedi olay emp varken archon yapmak dğel, daha cok 45 dakka süren macta mineraller bitmişken gaz birikiyoken gaz ünitesi yapmak. archon eti butu oldğu halde mineral istemiyen tek ünite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 bu 2 maçta favori atlara oynadım kaybettiler,nesti vs goody de süprüz ata oynadım bu kez yenilir haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Cuce said: Memphis said: FreEmoon said: Ya yer gök EMP olmuşken mass arcon yapmanın anlamını çözemedim ben. Yani az mineral harcıyorsun ama 10 tanesi birden instant ölüyor combatta. emp 100 mana silio yadi 1 empyle eritebiosun arconları 2 tane atman lazım emp harcasın arkadan stormla silerim die dusundu ama beceremedi olay emp varken archon yapmak dğel, daha cok 45 dakka süren macta mineraller bitmişken gaz birikiyoken gaz ünitesi yapmak. archon eti butu oldğu halde mineral istemiyen tek ünite ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpertuunga Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 qxc'yi fazla sevmem ama özelikle 2. oyundakki harrasları muazzamdı... Çok keyifli bir seri oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 nestinin kuzen hastaymis nesti kendi oynicak o yuzden 2-0 alir nesti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Day9 Twitter: In GSL, the mega gosu players lose because they get cheesed. In #TSL, the mega gosu players lose because the other guy plays better 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 oo dat third Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar