cemad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ilker yasin diyince ahaha. hayatımda böle şey duymadım "futbolu artık herkes istediği gibi oynamıyor, kuralları var" ahahahah. eskiden herkes kafasına göre takılıodu tabi[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 fiz burda konusmak kolay tabii caddeye yada muzik bolumune bekliorum seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yunanistanın 2nci yarı coşacağını tahmin ediyorum, ilk yarıyı da cihannakopulosla moralli kapadılar zaten[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Maçı baştan sona izledim, şimdi yorumları da bitirdikten sonra kendi görüşlerimi yazayım. Şu an için milli takımın henüz hazır olmadığı bir gerçek. Böyle bir skorla başlamak ise malesef üzücü. Kendi sahamızda puan kaybı demek herzaman -1 ilerlemek. Yine de 2006 öncesinde çok maçımız olacak, eğer hatalardan ders almayı bilirsek kesinlikle 2006 için aday ülkeyiz diye düşünüyorum. Genel olarak hatalı gördüğüm şeylere gelince ise, Tek tek oyunculara değinmeyeceğim. Ama altını çizmeden geçemeyeceğim bir şey var ki bence ileride bizim için çok önemli bir kaybetme alanı. Ersun Yanal'ın çıkardığı kadroyu ve isimleri gördüğümde aklıma takılmıştı ki, ilerleyen dakikalar bunu biraz daha güçlendirdi. Hala daha kişisel performanslara göre kadro kurmuyoruz. Bu şekilde devam edecek olursak ve sadece isimler üzerinden gidecek olursak bu şekilde beraberlikler ve hatta yenilgiler almamız çok doğla karşılanmalı. Hasan Şaş ile Gökdeniz Karadeniz'i ele alalım, ligde sergilemiş oldukları performansları düşündüğümüzde bence ilk onbir başlaması gerekli kadro farklı olmalıydı. Keza aynı şekilde Nihat ispanya liginde son iki haftanın en formda olan oyuncularında ki, kendisi de yedekten geliyor hemde 80nci dakikda. Maç eksiği olan Rüştü'nün kale de olması ki kendisi ne kadar iyi bir oyuncu olursa olsun bence olmamalıydı. Nerdeyse hazırlık maçları dışında süre almamış birisinin böyle bir göreve getirmek kendisine karşı yapılan bir hakslzılıktır, eğer Rüştü hatalı gol/ler yeseydi bunun sorumlusu Yanal olacaktı. Özet olarak, Milli takımda sadece isim baz alınarak kadro yapılması bence yanlış bundan vazgeçilmesi ve kişilerin oynadıkları maçlardaki performanslar baz alınarak kadro kurulmalı. Dünya kupası 2006 yılında ve şu anda yeni gençlerin bu takıma adapte edilmesi çin en uygun zaman ama biz neredeyse seneye futbolu bırakacak kişiler ile maçlardayız. Birde küfür olayına değinmek istiyorum, kesinlikle yakıştıramadığım bir davranış, yaş olarak yolun yarısını geçmiş birisi olarak çocukluğumdan beri izlediğim spor olaylarında böyle bir şeyle ilk kez karşılaşıyorum. Bir milli maçta, orada üzerindeki takım formasını çıkaramamış zihniyet için böyle bir maçı seyretmenin lüks olduğunu düşünüyorum, yeni çıkmış spor yasası gereği görevini yapmayan yada yapamayan mülki erkanı'da kınıyorum.[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kumadam yazdıklarına katılmamak elde değil, trabzon seyircisi bize bi daha milli maç vermeyin diye haykırdı resmen, yeni federasyonda baş çavuşla çalışmıyosa bu isteklerini yerine getirir zannımca.[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 trabzon seyircisinin yaptığı birçok yerde yapılıyor zaten. anca toplumun aşırı odaklandığı büyük maçlarda ingiltere yunanistan hollanda almanya vs gibi maçlarda millet tek yumruk oluyor. o yüzden trabzon farklı diğerleri süper dememek gerek pek farkları yok bence. ha maç boyu sadece golden sonra 10dk tezahurat yapmaları son dakikalarda takımı hareketlendirecek gık bile çıkarmamaları fln tam fiyaskoydu orası ayrı. bu maçın trabzona verilmesi daha büyük fiyaskoydu. yolculukta bizimkiler onlardan daha çok yorulmuştur herhalde[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 zaten bundan sonra trabzona milli maç vericek insanların 3 maymunu oynamasılazım haluk ulusoy bunu ii yapıyodu valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben dünya kupası istiyorum! bizim olsun istiyorum! bu çok şey istemek bile olsa umrumda diil.istiyorum da istiyorum banane banane..[signature][hline]ve Tanrı basılıyı yarattı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 *!arcane'e oyuncak bi dünya kupası uzatır...fazla beklemeden topukları kıçına vura vura kaçar*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 arnavutluk 2 yunanistan 1 , mac bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 lol yanlis sitelerdesin ondan boyle oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bu hamsilerde 3 kuruşluk akıl olsaydı temel efsanesi onlardan çıkmazdı zaten... ucuz taraftar böyle oluyor işte...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yaw ben bıraz gencım ama ızledım en az tezahuratlı mactı ınsan hıc mı bagırmaz hıc mı turkıye demez yuhhh be turkıyenın neresıne koysaydın bu ılk macı orda bıle bagırırlardı dusun ızmır de , bursa da , mersın de (ben ) , ıst da , ankara da , ıstanbul da yane besıktaslıyım ama sukru saracoglunda oynansaydı keske bıde goya gurcıstan deplasmana geldı bıde onların ewınde oynasaydık yada daha dogu karadenız de yunanıstan macını da edırne de yapalım baskalarına hızmet edıoz farkında degılız koy antalya ya koy ızmır e macı ahahahahahah olmaz bogle seyy yaw mıllı mac onemlı bısıdır yane ayıptır . . . . * gider bir bardak su içer ve rahatlar *[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 abi hala şoktayım. kendi sahamızda gürcistanla berabere kalmak ne demek ya. deplasmanda yener bunlar bizi.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 +1[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Trabzon taraftarini yunanistana deplasmana yollamak lazim otobus otobus.. hem milli takim guven icinde olur hemde yakilan yikilan yunanistan olur.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Hasan Şaş olacak davul, dün gazetelere demiş ki: Sarı kartım olduğunu unutmuştum [signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Fizban Hürriyet 26. sayfa sağ üst köşe aynen yazıyorum - Hakeme itirazda bulunurken daha önce sarı kartım olduğunu unuttum.Ve kırmızı kartı gördüm.Gerçekten çok üzgünüm.Ama kart, ağır bir karardı. Sonuç olarak ikimizde medyanın gazına gelmiş olabiliriz[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 06 Eylül 2004 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 işte hürriyet denen gazetenin ne kadar yalan ötesi bi gazete olduğunu söylüyorum inanmıosunuz hehe. adamın röportajını tvden izlersen görürsün fizbanın dediği gibi olduğunu[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Tamam sizin dediğiniz gibi olsun bu bana hürriyet in attığı kaçıncı kazık allah bilir neyse Ama bu Hasan Şaş ı haklı göstermez ; neden öğle agresif hareket yapıyor ;bu adamın hiç mi aklı yok; bu adam agresif davranışlarının mükavatını görmeyeceğini mi sanıyor ...[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hasanın mallığı doğrudur ama her oyuncu böle olabilir. bu adamı oyundan çıkarması gerekirdi birilerinin.[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bi sn Hasan Şaş davuldu ama di mi? bence di yani...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar