Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 BonePART said: Buddha said: Ben hala canlı çicek taraftarıyım. Kafası kesilmiş çiçeklere hayır. canli cicek dedigin yeni ise girdiyse yeni eve tasindiysa da belki alinir saksiyla bulusmaya gidilir mi be agac eksin tema ile kizin adina istersen kartini goturur Abi neden küçük çok tatlı saksılar var çok hoş çiçekler. Sanki ölü çiçek çok anlamlı bişey. Kitap arasına koyup birde pestilini çıakrıyorlar. Ceset veriyorsun abi bir kız bundan neden hoşlanır anlamış değilim. Yani illa çiçek olacaksa canlı olsun elde götürülebilecek küçük bişey. Öbür türlü hiç olmasın. Gerçi kızlar bu açıdan pek bakmıyorlar kaldıki erkeklerde bakmıyor. Ama bence daha anlamlı. Herşeyi kitabına yada adetlere göre yapılcak diye bişey de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aslında çiçek iyi seçim değil ya çok klasik.ben beraber resimlerimizi albüm yapıp her resimin altına açıklama yapmıştım.kız acayip beğenmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Buddha said: BonePART said: Buddha said: Ben hala canlı çicek taraftarıyım. Kafası kesilmiş çiçeklere hayır. canli cicek dedigin yeni ise girdiyse yeni eve tasindiysa da belki alinir saksiyla bulusmaya gidilir mi be agac eksin tema ile kizin adina istersen kartini goturur Abi neden küçük çok tatlı saksılar var çok hoş çiçekler. Sanki ölü çiçek çok anlamlı bişey. Kitap arasına koyup birde pestilini çıakrıyorlar. Ceset veriyorsun abi bir kız bundan neden hoşlanır anlamış değilim. Yani illa çiçek olacaksa canlı olsun elde götürülebilecek küçük bişey. Öbür türlü hiç olmasın. Gerçi kızlar bu açıdan pek bakmıyorlar kaldıki erkeklerde bakmıyor. Ama bence daha anlamlı. Herşeyi kitabına yada adetlere göre yapılcak diye bişey de yok. abi saksi saksi kiz elinde tasicak onu asil tasicam o saksiyi bi tartissan kafana getirir saksiyi sacmalamayin eve goturulur saksi vazo felan ayrica cicekler ceset felan deil koy suya filiz versin sonra ok alir cok arzuluyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Buddha said: Bence canlı çiçek götür küçük saksıda çok hoş çiçekler var. Ceset götürme kıza. en iyi çiçek ölü çiçektir arasına arı da koy 2-3tane. ona küçük bir sürpriz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 said: abi bir kız bundan neden hoşlanır anlamış değilim ha çiçekten neden hoşlandıklarını anladık da ölüsünden neden hoşlandıklarını anlamaya kaldı dert. bi sürü çiçekçi vardır bilmem ne, herkes çook sever çiçekleri. nasılsa her gavur ülkesi çiçek bahçesi iken bizim halkın olduğu her yer kelliktir, betondur. "ama atalay ben çiçeği çok severim" hadi lan, romantik komedi beyinli seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Zaybird said: aslında çiçek iyi seçim değil ya çok klasik.ben beraber resimlerimizi albüm yapıp her resimin altına açıklama yapmıştım.kız acayip beğenmişti. Alt tarafı kız arkadaşını karşılamaya gidiyor yahu bi çiçek tek bi dal yeterli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 BonePART said: abi saksi saksi kiz elinde tasicak onu asil tasicam o saksiyi bi tartissan kafana getirir saksiyi sacmalamayin eve goturulur saksi vazo felan ayrica cicekler ceset felan deil koy suya filiz versin sonra ok alir cok arzuluyosan Abi kaç defa çiçekçiye gittin doğru söyle (Kesin hep telle sipariş verdin). Avucunla tutabileceğin küçük saksılar var. Ve altına güzel süs falanda yapıyorlar saksı görünmüyor üstteki rengarenk çiçekler görünüyor. Ayrıca kucagında taşımıyor tek eli yeter. Ve sürekli elinde gezdirmesine gerek yok. Oturdukları yerde masaya bir köşeye bırakılabilir. Sonra zaten evine götürecek sulayacak falan. Çok hoş bişey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi nedir saksi ureticisi misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Doğa dostuyum kesmeyin çiçeklerin kafalarını. Çiçek vereceksenizde canlı olsun diyorum sadece. Ve dahada anlamlı olur diyorum. Sende diyorsun ki olmaz öyle ölü olsun ama daha portatif olsun. Seçim meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kafasını kesmeyin tabii o zaman sadece sap vermiş olursunuz kıza. inek mi bu! kesme çiçek verebilirisniz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Troll'e çok müsait mesajlar atmışım amanın yeni farkettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dahi anlamına gelen de leri de ayırmamışsın hem. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 En azından büyük harfle başlıyorum abi cümleye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 saksı ne abi manyakmısınız, cicek sapından tutulup verilir. hatta doğru ınsana o naylona bilmeneye sarılmadan verilir, doğal doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bitirmiyorsun ki cümleyi... sonunda noktalama işareti yok. olmamış. hocan olsa döverdi seni şimdi! anlıyor musun? döverdi!!!! hem saksı önerdiğin için hem de tüm dil kurallarını yerle bir ettiğin için. bence camdan atla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 saksıda mesela sümbül verirseniz 4-5 hafta büyümesini, çiçek açmasını vb takip edebilir güzeldir. sap halinde sümbül verilmez zaten de verirseniz beceremezse en fazla 4-5 gün yaşatabilir. asıl sap halinde vermek doğal değil lan çiçeği koparıp veriyorsun. diğerinde doğup büyüyüp ölüyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kadınlar çiçektir onlara çiçek almaya gerke yok dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Poşetle verilir falan çiçek vermenin kendisi saçma canlı verin dedik işte. Ezber yaşamaya devam... Camdan atlıyayım seni mi kıracam. Ama yerle mesafe 2 metre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 sizin eve hırsız girer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Valla demirler falan var ama hırsızlar aşmış artık, umarım girmezler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 zambak! http://www.blumenbutler.de/uploads/pics/lilien.jpg hem cok güzel kokuyo hem de cok zarif. tek götürme, güzel bi buket yaptir, öle ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar