Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni bir oyun yeni bir dünya konuyu tarihi çok merak ediyorum. Spoiler olacaktır konuda haliyle ama ben öncelikle onu hakkında biraz yorum yapmak istiyorum. :)

Öncelike defiant tarafının başlangıcında gelecekten geçmişe geldik geleceği düzeltmek için yanılmıyorsam böyle bir şeydi konu? Bir kere gelecekten geçmişe geldiysek bilin ki o gelecek bizim yüzümüzden gerçekleşecektir sanmıyorum ki geleceği değiştirebilelim. 12 Maymun misal güzel bir örnektir buna :d

Ben guardian'ım bu arada. Tam bilmiyorum defiant tarafını bu yüzden birileri bu konuda biraz aydınlatırsa beni ve bizi iyi olacak. Guardian başlangıcında defiant liderinin kalkanı yok eden makineyi bizzat kendi elleriyle çalıştırdığını gördük. Arada nerdeyse öldürüyordukta.(Lider oysa tabi) Bu yaptığının tam olarak sebebi nedir öğrenebilir miyiz?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

kain spo

ben biliyordum bu herifin kafayı yiyeceğini :) stillmore sanırım son bölge kain in ihanetini izledikten sonraki görevlerdeyim 46lvl da. konu güzel ilerliyor kurt adamlar farklı planelerin farklı örgütleri. daha prens hylas var kain var şu hatun var. sonra ejderha var içerde. epey bir devam edecek gibi.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi çok kıskanıyorum şöyle lore'u takip ederek oynayanları. her mmo'ya başladığımda "ulan bu sefer lore'u anlayarak ilerlicem" diyorum, bu sefer baya iyi gittim ama yine bi yerden sonra sıktı. koca koca metinler oku babam oku hey allaaah oku. bi de yarısı leveling için hikayeyi etkilemeyen "kocamı kurtlar kaptı, git 20 kurt öldür pl0x" questleri. sadece storyleri okusam, her zone'un ayrı storysi var falan ayıramıyorum, ipin ucu kaçıyor bi yerde. Lanet olsun fak!
Mesaj tarihi:
Daha level çok düşük ama geldiğim kadarıyla durum şöyle defiant'ta; karakter çoktan ölmüş, dünyanın içine etmişler, regulos yok etti edicek ortalığı kaldırıyolar bizi bilimum ilginç teknolojilerle. Uyanıyosun ufakça bir özet geçiyorlar hemen ve tek umudun biz olduğunu söylüyolar, yürürken gezerken quest alırken herkeste bir "OMG, AN ASCENDED" havası var".

Neyse işte, ilk bi 10 15 quest bizi geriye yollayacak zaman makinesinin sorunlarıyla geçiyor, bitiriyosun, tam regulos geliyor, Asha abla son bir gayretle biraz daha tutuyor tipi o arada biz portaldan geçip gidiyoruz geçmişe.

Bir geliyoruz ki geçmişe, gelecekte beraber çalışan defiant ve guardianlar burada taraf olmuşlar. Rift'ler yeni yeni çıkmaya başlamış bilmemne derken birazda gündelik sıkıcı questlerle beraber salıyolar bizi Freemarch'a. Sonrasını bilmiyorum da heralde bi yandan bu Rift sorunlarıyla beraber "2 kurt kes gel" fillerlarıyla ilerleyecek gibi.
Mesaj tarihi:
hakikatten questleri okusan ne yazar, keske lore u umursasam ama ustte arkadasin yazdigi gibi kocami kurtlar kapti git 20 tane oldur.

abi hangi manyak ruhlu hatun kocasini yiyen kurtlarin 20 tanesinin oldurulmesini ister.

ya da nasil bir dunyadir ki her gorev bir seylerin oldurulmesi ile ilgili olabilir, bu dunyada nasil bir lore yasanabilir ki :)

mario bile daha mantikli bir olaya sahip mmolardan, en azindan zorda kaldikca bir seyleri olduruyorsun, biz mmolar denen turde devamli olduruyoruz, soyuyoruz, koskoca hero olmusum cocuk icin papatya topluyorum, yok nehre kolyesini dusurmus zirhlarla atlayip onu buluyorum.

item icin yapmadigimiz maymunluk kalmiyor mmolarda :D
  • Yeni Oluştur...