BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi otobus ve ucak firmalari kendi otobuss ve ucaklrina yapiyo bu bildigin laz mutehait kafasi arsa sahibine 16 daire yapicam iyip 8 daire verip sonra cati katina +1 daire yaan adam bu iste
Gallant Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Yuh uyanıklığa bak, birde hak iddia etmişler.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 goldbären said: ahah aynılarını ben de yapardım ya dogfort gibi minderlerden kale falan yapardım, içine saklanırdım. şunu yapmayan var mı yahu? tezi verebilirsem gideyim böle bişi yapıverelim kendime be..
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Klapaucius said: İnşaatçıların hepsi çingene ya abe yalan be yok öle bişi
goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 dasaaa said: goldbären said: ahah aynılarını ben de yapardım ya dogfort gibi minderlerden kale falan yapardım, içine saklanırdım. şunu yapmayan var mı yahu? tezi verebilirsem gideyim böle bişi yapıverelim kendime be.. daha önce hiç başka bir üç harf kümesinden korkmamıştım tezden korktuğum akdar ya
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yok o ani oluyor ölüyorsun gidiyorsun ah keşke
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Klapaucius said: İnşaatçıların hepsi çingene ya sensin çingene
Öne çıkan mesajlar