Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 DoruK said: maçın en komik yanı fenerliler resmen. nası umutlanmışlar ki beşiktaş gibi yetersiz bi takımdan medet umuyorlar canıms. Estel_Anorien said: beni benden alan fenerlilerin mevzuya qqlamasıdır yani. Disappear said: fenerliler kendilerini etkileyecek bir mac oldugu icin ilgileniyo/umutlaniyo/takip ediyoda, galatasaraylilara noluyosa, dusme hattindaki takimlarin maci degilki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 qq moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 mokoko said: bi durun yahu lider bile değil trabzon ahahah Ya fener 6 puan gerideyken fener şampiyon geyikleri başlamıştı :) Çok erken diil tam zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Benim kimse tutamazdan kastettiğim kolay kolay artık maç vermezler. Ha FB puan kaybı yapmaz şampiyon olur o ayrı. Ts bundan sonra koly puan kaybetmez diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Nobrenin kıçında kırık olabilirmiş, Mr a gidiyormuş, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bir ise yara besikzas bir ise yara be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Darksun said: Nobrenin kıçında kırık olabilirmiş, Mr a gidiyormuş, hadi bakalım. oyle dizi ben yesem, mezarimi kazarlardi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bi de Giray'a kasap falan diyoduk da adam düpedüz katil çıktı, Allah korudu İsmail'i. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Giray iyi de çevresi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 beşiktaş ın takım olmadığını bir kez daha gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 poff besiktas, kendini ispatlaman icin biz fenerliler sana son bir sans vermistik, yine batirdin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bjk dua etsin bu akşam paticikte siminya muhabbeti var o yüzden çok zaa almamış topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Lan maç bizi niye ilgilendirmiyormuş rüya takımı geçicez sıralama da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 gol atamayinca takim olamiyoruz. 5 tane atinca barca oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 toraman verdi gene maçı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kac paraysa verelim gitsin artik bu schuster ve diger teknik yonetim yeter lan bu ne yak samar oglani olduk silicem belasini valla ama iyi oldu yensek bi halta yaramicakti fb yusuflasin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ah ferrari satmasaydi fener macini bjk benim sampiyonum olacakti:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ben futbolculari pek suclayamiyorum artik istemiyorlar hocayı yani bu kadar kotu oynamalarinin baska bi sebebi olamaz yonetim bsg schuster dicek seneye de bi bok olmaz bu defansla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 o kadar üşeniyordum ki maça gitmek için. Üşengeçliği yıktık, gittik gene patladık. haha Arkadaşa dedim ki maçta 2. yarı başlarken: Trabzon 10 kişi, orta sahaya abanacaklar, dirençlerini orda kırmamız lazım. Bizim ki nobreyi aldı fernandes'in yerine. Resmen orta sahayı hediye etti. Şu salak hareketi yapmasa Sivok kırmızı kart görmez, orada ki orta saha oyuncusu o topu keserdi. ah ah şu beyinsiz burak'dan gol yiyip yenilmeyi kabul edemiyorum ben. bunun dışında kırmızı kartlar doğruydu. Sayılmayan golümüz golmüş, ofsayt değil ama çok ince bir durum. Anlık bir şey hakem için zor pozisyon. İnsanlık hali olabilir :) Hala Bobo neden bu kadar süre harcandı da oynatılmadı onu anlamadım ben. Adam iyi işte. atıyor golünü filan. edit: hee bu arada unuttum yazmayı. Giray'ın İsmail'e attığı uçan tekmeden sonra topa topa demesi ve hakemin o pozisyona kart göstermemesi çok süperdi. Demek ki bu ülkede serbest bu tip hareketler. Önce Karabük maçında ibrahimler yaptı, sonra selçuk inönü'de yaptı, şimdi de dün. Egemen'in yaptıkları filan da var. Ben daha kart gören görmedim bu hareketlerle. Ondan sonra neden bu kadar sert ligimiz var diye ağlıyoruz. Ceza kesmezsen bu futbol kasaplarına olacağı bu. Sonra her faulde hakemin etrafına üşüşür adamlar. Serkan'ın pozsiyonu komik kalır bunun yanında. Kasaplara daha ne kadar prim verilecek bakalım. Adamın erkekliği gidiyordu ve hakemin önünde oldu. Öyle topa mı girilir? Giray'ın kaçıncı bi de bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 beşiktaş kümeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Kaç kaldı? 10 mu? 12 mi? KAÇTA KAÇ YAPICANIZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 9 hafta kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 7 hafta olmadı mı ya daha, 10 hafta var işte. 1 ini bize kaybedicekler o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 pascalnouman said: ben futbolculari pek suclayamiyorum artik istemiyorlar hocayı yani bu kadar kotu oynamalarinin baska bi sebebi olamaz yonetim bsg schuster dicek seneye de bi bok olmaz bu defansla be$ikta$ kotu mu oynadi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Burak = Titus PULLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar