Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Trabzonspor 06.03.2011 @19:00

imouthis

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

maçın en komik yanı fenerliler resmen. nası umutlanmışlar ki beşiktaş gibi yetersiz bi takımdan medet umuyorlar canıms.

Estel_Anorien said:

beni benden alan fenerlilerin mevzuya qqlamasıdır yani.

Disappear said:

fenerliler kendilerini etkileyecek bir mac oldugu icin ilgileniyo/umutlaniyo/takip ediyoda, galatasaraylilara noluyosa, dusme hattindaki takimlarin maci degilki bu.
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar üşeniyordum ki maça gitmek için. Üşengeçliği yıktık, gittik gene patladık. haha

Arkadaşa dedim ki maçta 2. yarı başlarken: Trabzon 10 kişi, orta sahaya abanacaklar, dirençlerini orda kırmamız lazım. Bizim ki nobreyi aldı fernandes'in yerine. Resmen orta sahayı hediye etti. Şu salak hareketi yapmasa Sivok kırmızı kart görmez, orada ki orta saha oyuncusu o topu keserdi. ah ah şu beyinsiz burak'dan gol yiyip yenilmeyi kabul edemiyorum ben.

bunun dışında kırmızı kartlar doğruydu. Sayılmayan golümüz golmüş, ofsayt değil ama çok ince bir durum. Anlık bir şey hakem için zor pozisyon. İnsanlık hali olabilir :)

Hala Bobo neden bu kadar süre harcandı da oynatılmadı onu anlamadım ben. Adam iyi işte. atıyor golünü filan.

edit:
hee bu arada unuttum yazmayı. Giray'ın İsmail'e attığı uçan tekmeden sonra topa topa demesi ve hakemin o pozisyona kart göstermemesi çok süperdi. Demek ki bu ülkede serbest bu tip hareketler. Önce Karabük maçında ibrahimler yaptı, sonra selçuk inönü'de yaptı, şimdi de dün. Egemen'in yaptıkları filan da var. Ben daha kart gören görmedim bu hareketlerle. Ondan sonra neden bu kadar sert ligimiz var diye ağlıyoruz. Ceza kesmezsen bu futbol kasaplarına olacağı bu. Sonra her faulde hakemin etrafına üşüşür adamlar. Serkan'ın pozsiyonu komik kalır bunun yanında. Kasaplara daha ne kadar prim verilecek bakalım. Adamın erkekliği gidiyordu ve hakemin önünde oldu. Öyle topa mı girilir? Giray'ın kaçıncı bi de bu sezon.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...