Disappear Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 burak kendini yere atmasiyla meshur bi adam ya. bence penalti falan yok orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 LucifeL said: Penaltı gibi nedir ki?Ya penaltıdır ya da değildir ki o pozisyon %100 penaltı ve Rüştü'ye kırmızı kart yani. ahahaha kici kirik stream den izliyoruz çok net gözükmüyor,kesin birşey diyemem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Sarı kart vermedi Simao'ya elle aldığı için ne ayak kural mı değişti yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 böyle maç yönetilmez bıraktım maçı izlemiyorum(istediğiniz kadar reöreörö diyin öyle.) fernandes - nobre değişikliği yapan adama da helal olsun artık kim yaptıysa. stad dışındaki kokoreççiydi galiba yapan göremedim tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Benim yayın da çok kötü de dokunmuş gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 knox said: LucifeL said: Penaltı gibi nedir ki?Ya penaltıdır ya da değildir ki o pozisyon %100 penaltı ve Rüştü'ye kırmızı kart yani. ahahaha kici kirik stream den izliyoruz çok net gözükmüyor,kesin birşey diyemem yanio zaman haklısın özür dilerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Lucifel maçın tamamını izledin mi acaba, merak ediyorum colman eliyle sektirirken niye sarı kart istenmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Maç troll'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 rüştünün temiz teması var burağın ayağına. gömçürtmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 @El-Barto Yok bazı anları kaçırdım o yüzden doğrudur ayrıca derdim troll veya mualefet değil bir de anlamadığım şey genelde aynı şeyi yapıyor hakemler bizim Fener-Kasımpaşa maçında Emre'de yaptı vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Sivok şimdi niye böyle bişey yaptı ya alıyordu ne güzel bjk maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 AHAHAHAHA ERNST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 burak atti 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Aharan Burak 2-1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 GOOOOOOOOOOOLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 PhysX said: böyle maç yönetilmez bıraktım maçı izlemiyorum(istediğiniz kadar reöreörö diyin öyle.) fernandes - nobre değişikliği yapan adama da helal olsun artık kim yaptıysa. stad dışındaki kokoreççiydi galiba yapan göremedim tam. kısa devre yaptı sanırım içine etti oyunun bu değişiklikle işte şaka gibi bu hoca'ya oh bir de yedik çok güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 attı tayrıbzan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 zaaaaaAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hoca resmen maçı verdi helalı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Ya arakdaş maç nerden nereye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 SELF ZAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Siz koca schusterden iyi mi bilceksiniz?!?!!!!?!!11!?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Komik ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 helal olsun trabzona bu hakeme karşı kazandılar artık yöneticiler çıkıp hakem rörerö ağlamasınlar hakem kıyakta geçse bize değişen birşey olmuyor alacağımız maçı bir hoca ikinci takım oyuncumuz hediye ediyor hadi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar