saturn Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 yakıtta cimri cebe dost sağlam yarıyolda bırakmayan fazla masraf çıkartmayan araba önerileriniz nelerdir? benim kafamda reno clio sembol vw polo tyt corolla opel corsa hyundai getz ve accent var önerileriniz ve bilgilerinizi dinliyorum arkadaşlar ilk aracım ve ilk araba deneyimim olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 10-18 baya geniş bir aralık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Aralarından en az reno ile hyundai yakar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 1.4 hdi 206. ba$ka arabaya bakmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 suzuki swift üst fiyat civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Esh said: 1.4 hdi 206. ba$ka arabaya bakmana gerek yok. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Selam, Renault Clio diesel bulabilirsen al. Eğer sedan denk getirirsen de mutlaka ABS opsiyonlu seç : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ben hala 206 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 clio (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Esh said: 1.4 hdi 206. ba$ka arabaya bakmana gerek yok. pejolara türkiye yollarına ygun değil diyorlar ama ya arkadalar max limit 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 pejo 1.4 hdi al. rahat et. o fiyat araliginda hem tipi guzel, hem fiyati iyi hem de yedek parcasi cok bol ve ucuz olan bi reno clio var. clio vs 206 gibi bi durum. ama ben pejo kullandim daha once. ve ta$ gibi araba acikcasi bana gore. max 15 e duzgun 206 dizel bulur musun tabi tarti$ilir ama 17-18 e bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Selam, Pejo'Nun aslanı ile Aslan max benim nazarımda aynı :) Ben o adamların araçlarını bir türlü sevemiyorum. Pejo apayrı bir macera :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 symboller az yakıyor ama corsa tercih ederdim illa bunların arasından seççek olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 symbol bildiğin 4 tekerlekli peynir kutusu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 valla sembol alcağına fiat al daha iyi öyle düşünüyorum ben sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ben anlamam zaten yakıt tüketimine göre araba seçimini biri 6.7 litre yakıyodur diğeri 7.1 litre. 7.1 olanını al ama rahat et içine sinsin. ha biri 7 biri 9.5 yakıyosa düşünülür. öyle gece uyumadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 megane2 1.5 yazacaktım pahalıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 o meganların yeni kasalarına içim gidiyorda en ucuzu 25 milyar bu pejo olayını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Benim pejo 307 dizel 1.4 vardı.. Yakıt ibresi kolay kolay oynamıyordu şehir içi şehir dışı. Mecbur kalmasam satmayı hiç düşünmüyordum.. İkinci eli ucuz. Lakin elinde kalabilme ihtimalide var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Esh said: 1.4 hdi 206. ba$ka arabaya bakmana gerek yok. 2006 1.4 hdi c3 kullanıyorum hemen hemen aynı arabalar cliodan getzden falan bin kat daha iyi arabalar sonuç olarak ikiside kutu gibi ama 206 basık c3 biraz daha ferah. servis ücretleri parçası falanda söylendiği gibi pahalı değil tek sorun kaskoları renolardan falan pahalı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 1,5 Dci reno motorları cok tutumlu .Bende suan 2010 clıo 3 var son mazot zammından once 50 tl ıle 280 -300 arası km (istanbul trafıgı ) yaptı .Sımdı fulledım bakalım ne kadar gıdıcek ama 1000 ı gecıcektır buyuk ıhtımal .. Daha oncesı symbol vardı oda aynı az para cok km .Tavsıye ederım kutu mutu goturuyor ıste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Selam, Ben de 1100km'i rahat geçiyorum fulledikten sonra. Ama şu sıralar sırf sıkışık trafikte yol aldığım için en fazla 1000km yapabilirim. Işık yandığında daha 120km gidecek kadar mazot kalmış oluyor depoda. Pislik gider diye ışığa kalmadan dolduruyorum. aracım Renault Grand Scenic II Mk2 1.5dCi 100HP 60 litre yakıt deposu Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar