Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10-18 milyr civarı

saturn

Öne çıkan mesajlar

yakıtta cimri cebe dost
sağlam yarıyolda bırakmayan
fazla masraf çıkartmayan
araba önerileriniz nelerdir?

benim kafamda reno clio
sembol
vw polo
tyt corolla
opel corsa
hyundai getz ve accent var

önerileriniz ve bilgilerinizi dinliyorum arkadaşlar

ilk aracım ve ilk araba deneyimim olacak
Sosyal ağlarda paylaş

pejo 1.4 hdi al. rahat et. o fiyat araliginda hem tipi guzel, hem fiyati iyi hem de yedek parcasi cok bol ve ucuz olan bi reno clio var.

clio vs 206 gibi bi durum. ama ben pejo kullandim daha once. ve ta$ gibi araba acikcasi bana gore.

max 15 e duzgun 206 dizel bulur musun tabi tarti$ilir ama 17-18 e bulunur.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

1.4 hdi 206.
ba$ka arabaya bakmana gerek yok.

2006 1.4 hdi c3 kullanıyorum hemen hemen aynı arabalar cliodan getzden falan bin kat daha iyi arabalar sonuç olarak ikiside kutu gibi ama 206 basık c3 biraz daha ferah.
servis ücretleri parçası falanda söylendiği gibi pahalı değil tek sorun kaskoları renolardan falan pahalı oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

1,5 Dci reno motorları cok tutumlu .Bende suan 2010 clıo 3 var
son mazot zammından once 50 tl ıle 280 -300 arası km (istanbul trafıgı ) yaptı .Sımdı fulledım bakalım ne kadar gıdıcek ama 1000 ı gecıcektır buyuk ıhtımal ..

Daha oncesı symbol vardı oda aynı az para cok km .Tavsıye ederım kutu mutu goturuyor ıste :)
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ben de 1100km'i rahat geçiyorum fulledikten sonra. Ama şu sıralar sırf sıkışık trafikte yol aldığım için en fazla 1000km yapabilirim. Işık yandığında daha 120km gidecek kadar mazot kalmış oluyor depoda. Pislik gider diye ışığa kalmadan dolduruyorum.

aracım

Renault Grand Scenic II Mk2
1.5dCi 100HP
60 litre yakıt deposu

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...