Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve Online konulari

DareJedi

Öne çıkan mesajlar

Herkese selamlar,

Son zamanlarda yasanan karsilikli atismalari uzulerek takip etmekteyim her ne kadar birsey yapmiyor gibi gozuksemde biliyorsunuzki ben hep konunun karsilikli konusarak bitmesini beklerim silinmesi gerekiyorsa oyle silerim anladigim kadariyla yeni mod arkadasimiz ile yildizi barisik olmayanlar var. Suan icin ben tek mod olarak gozukuyorum yine eskiden oldugu gibi konu silinmesi gerekirse silinecektir fakat oncelik demokratik sekilde tartismaktan geciyor :) Boyle tartismalar pek olmazdi halbuki ama burasi belli bir saygi cercevesi icinde dusuncelerinizi ozgurce paylasabileceginiz bir platform. Atismalarin kisa surede sona erecegini umuyorum...

Edit: Gereksiz kilitli konular tarafimdan silinmis olup aksam saatlerinde de konularin icerisindeki atismalar gizlenecektir tarafimdan. Suan N900 uzerinden yolda Akcay'a giderken yapabildigim bu kadar tel. bakmaktan midem bulandi :P

Saygilarimla
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında farketmez yani mod olanın düşünceleri falan. Hani olaylara objektif bakabilme/değerlendirebilme kapasitesi olduktan sonra geresi hikaye.

Ama birilerini sevmediği için eline geçmiş bu yüce hakları ( :D ) keyfine göre kullanmaya başlarsa sadece kendini küçük düşürür.

Bak mesela darejedi ye. Eskiden bizim corpta simdide kardeş corpta olmasına rağmen bizim tartıstğımız rakip kesime bi yaptırım uyguladıgını (haketmişlerse ayrı tabi) görmedim daha. Hatta benim mesajlarımı sildiğini bile bilirim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Abi senin mesajları nasıl silmesin resmen 20 lik koca şırınga saplar gibi adama cevap veriyorsun :) Ben de olsam önce senin mesajlardan başlardım. Ha genelde doğrusunu söylüyorsun ama kardeşim burası türkiye burda doğruyu söyleyeni 9 köyden koyarlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yok emekli olmak fln buradayim koltugumu kaptirmam benimdir o benim :P Saka bir yana baska mod olmak isteyen varsa sayet benim onceden yaptigim gibi o anki mod ile irtibata gecip gerekcelerini dile getirebilir boylece bende adminlere iletebilirim kendileride gerek gorurse kabul ederler zaten. Ben gayetiyle takip ediyorum forumu zaten fakat mesela suan yillik izinde olmam dolayisiyle ankarada yokum elimdeki pocket pc ile oldugu kadar cevap verebiliyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...