thebaltaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Glatheros said: isteyen istediğini yapamaz. Dingonun ahırı değil burası. general filan değilim moderatörüm. kural ihlallerine müdahale ediyorum. Moderator yaptırımları ile ilgili haksızlıga ugradıgını dusunen, yalnıs hareketlerin yapıldıgını dusunen uyelerimiz bunu paticik.com bolumune konu acarak değil, [email protected] mailine sorun olan topic/msj url si ve uye nicki ile gonderebilirler. Unutmayınki moderatorler dokunulmaz değiller. kaynak Sen ani müdahale mangası mısın ??? bizim canımız burda karşılıklı sohbet etmek istiyor belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Glatheros said: kurallar bir yöneticiden bir diğerine değişmez exedous. her moderatör aynı kuralları uygular. burda ben değil darejedi yada behran olsa gene aynı tepkiyi alacağına eminim. Hiç değilse onların bunu art niyetle yapmadığını bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Red said: glat sana sabır diliyorum haha bunlarla nasıl ugraşılır ya Cidden he. Forumda güncel konuları gezmeye çalışırken bütün sayfanın eve konusunda yapılan troll'lerle kaplanması sonucu ben bile madur oldum sayılır. Konudışında, başka yerde bu kadar saçmalansa banlar havada uçuşmuştu bile. Kolay gelsin cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Redeagle said: Red said: glat sana sabır diliyorum haha bunlarla nasıl ugraşılır ya Cidden he. Forumda güncel konuları gezmeye çalışırken bütün sayfanın eve konusunda yapılan troll'lerle kaplanması sonucu ben bile madur oldum sayılır. Konudışında, başka yerde bu kadar saçmalansa banlar havada uçuşmuştu bile. Kolay gelsin cidden. eski bir atasözü der ki ''Kendi düşen ağlamaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Redeagle said: Red said: glat sana sabır diliyorum haha bunlarla nasıl ugraşılır ya Cidden he. Forumda güncel konuları gezmeye çalışırken bütün sayfanın eve konusunda yapılan troll'lerle kaplanması sonucu ben bile madur oldum sayılır. Konudışında, başka yerde bu kadar saçmalansa banlar havada uçuşmuştu bile. Kolay gelsin cidden. E kardeşim adam izin vermiyor ki Eve ile ilgili bir şeyler yapalım. Hikaye yarışması açıyoruz onu bule sileceğim diye tehdid ediyor. Moderatör bu kadar konu dışı konuşursa cemaat ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Redeagle said: Red said: glat sana sabır diliyorum haha bunlarla nasıl ugraşılır ya Cidden he. Forumda güncel konuları gezmeye çalışırken bütün sayfanın eve konusunda yapılan troll'lerle kaplanması sonucu ben bile madur oldum sayılır. Konudışında, başka yerde bu kadar saçmalansa banlar havada uçuşmuştu bile. Kolay gelsin cidden. lol kusura bakmayın. yörüngeye otururlar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Ben burada uturmuşunu gördüm az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bak oturmuşu var dedin aklıma patates oturtma geldi hüseyin yermisin sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Ovvvv yenmez mi, bir de bunun patlıcanla yapılanı vardır ki onun için adam bile vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Exodous said: Bundan böyle ara ara çevremizdeki alliancelar ile ilgili bilgiler vermeyi düşündüm. İnşallah beğenirsiniz. Bildiğiniz üzere rebellion alliaceının dağılması ile Rus saldırısı başladı. Rebellion Gpsys Band ismiyle tekrar kuruldu. Kendilerine neden çingeneler dediklerini anlamadım açıkçası. Neyse bu yeni oluşumla beraber eski üyelerin çoğu bir araya geldi fakat bir şeyler eksikti. Başlarına gelen olaylar vesilesiyle de oyuncuların moralleri yerlerde idi. Allince ceosu moral vermek amacıyla bir toplantı yapmaya karar verdi. Adeta savaştan önce moral konuşması yapan bir kral edasıyla üyelerine seslendi ve artık tek gereken bir de bunu sağlayacak zaferdi. Ve sonunda 8-9 tane Super Cap kaybeden ruslar ex rebelliona gerekli morali vermiş oldu. Eureka!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 thebaltaci said: FORUMUN EN UST ADMINLERINE SESLENIYORUM DUYDUM SESINI!!11!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 simdi daha ciddi yazalim; moddan sikayetci olabilirsiniz, hakikaten haksizliga ugramis olabilirsiniz, ciddi sekilde hatali yaptirim uygulanmis olabilir vs... bunlarin hicbiri, ama hicbiri kalkip atanan modla ilgili adminlerden hesap sorma hakkini da vermez size, kelle =isteruk diye ustuste topic acip cihat cagrisi yapma hakkini da forum kurallarina aykiri hareket ettigini dusundugunuz kisi her kim olursa olsun, uye, tw veya moderator; bir admine mesaj atarak ya da ilgili mesajin yanindaki unleme tiklayarak derdinizi anlatabilirsiniz. dinleriz, degerlendiririz, hak verir ya da vermeyiz; ama bu usluba, hele de publicte goz yummak mumkun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar