White Wolf Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bu oyun beni sinirden delirtiyor, hiçbiryerde bulamıyorum oyunun 2 ek paketi çıktı, bulduğum siteden satın almak istediğimde türkiyeye satmıyolar, ben korsan ürün kullanmam illa korsan mı alalım bu nasıl bir rezalettir adamların sitesine giriyorum problemimi dile getirim adamların bir contact bölümünü bırak herhangi ulaşılcak bir mail bile yok. Bu oyunu nerden bulabilirim bir tavsiyeniz varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ebayden al. gameseek, shopto veya sendit'te satıyorlarsa ordan da alabilirsin. ben oraları tercih ediyorum, türkiye'den almıyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 o degilde oyunun grafikleri baya guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 torrent gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Bone said: gameseek, shopto veya sendit'te satıyorlarsa ordan da alabilirsin. ben oraları tercih ediyorum. Bone, hangisi daha hızlı geliyor. Sendit RM kullanıyor ama Türkiye'ye geldi mi PTT den dolayı 1-2 hafta beklediğin oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Bone said: ebayden al. gameseek, shopto veya sendit'te satıyorlarsa ordan da alabilirsin. ben oraları tercih ediyorum, türkiye'den almıyorum pek. shopto'dan zaten 30'un üzerinde alışveriş yapmışımdır, diğer 2 siteye de baktım yok, şaşırtıcı olan ebay'de bile yok, bu kadar insan bu oyunu nerde oynuyor bir ton forumda konuşuluyor bizim türk forumlarında da var, Yani bir oyun satmasın diye ancak bu kadar uğraşır firma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 gameseek ve sendit 2 haftada getirmişti bende, shopto 4 günde (1.5 günde türkiye'ye geldi, 2.5 günde evime geldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar