BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 oh be bu sefer Eylül yazdım! *!başardım*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 İzlenir! İzlenmelidir... Her eXtremcinin izlemesi gereken filmlerdendir. Filmdeki "Buz kazmaları ile atlanıp o hareket yapılmaz!" diyene,T.D.F. Bol konuşur bol öğretir hocam, M.S.S. nin selamı vardır :P [pehhh...Vaktiyle bende yapmıştım][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ama filmde hakkaten abartı sahneler de yok değil bazı atlama sahnelerinde bi kere insan ister istemez düşünüyor, o hızla öyle bir yükseklikten karşıdaki bir duvara atlarsın belki ama surat ya da gövdenin üst kısmı eziklerden perişan olur gibi geliyor yine de izlenmeli bence de, çok güzel sahneleri var[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 seyredelim maaile, anane aksiyoncu, baba doğa tutkunu, ben jack of all trades.. :) -seyredelim ailecek, anneanne hareketçi, baba doğa tutkunu, benim 72 hadisede bezim var.. *topsurat*[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 yoq ya ben o filmi sinemada izleyip pişman olmuştum fragmanını izlemek çok daa zewkli film bayıo fragman rullz :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon 6 Eylül Kanal D'de Dikey Limit (20:30) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 yoq ya ben o filmi sinemada izleyip pişman olmuştum fragmanını izlemek çok daa zewkli film bayıo fragman rullz :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar