Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6 Eylül Kanal D'de Dikey Limit (20:30)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oh be bu sefer Eylül yazdım!

*!başardım*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
İzlenir! İzlenmelidir...
Her eXtremcinin izlemesi gereken filmlerdendir.
Filmdeki "Buz kazmaları ile atlanıp o hareket yapılmaz!" diyene,T.D.F. Bol konuşur bol öğretir hocam, M.S.S. nin selamı vardır :P
[pehhh...Vaktiyle bende yapmıştım][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
Mesaj tarihi:
ama filmde hakkaten abartı sahneler de yok değil
bazı atlama sahnelerinde bi kere insan ister istemez düşünüyor, o hızla öyle bir yükseklikten karşıdaki bir duvara atlarsın belki ama surat ya da gövdenin üst kısmı eziklerden perişan olur gibi geliyor

yine de izlenmeli bence de, çok güzel sahneleri var[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
seyredelim maaile, anane aksiyoncu, baba doğa tutkunu, ben jack of all trades.. :)

-seyredelim ailecek, anneanne hareketçi, baba doğa tutkunu, benim 72 hadisede bezim var.. *topsurat*[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
yoq ya ben o filmi sinemada izleyip pişman olmuştum fragmanını izlemek çok daa zewkli film bayıo fragman rullz :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
  • Yeni Oluştur...