Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tivibu Ev


Red

Öne çıkan mesajlar

tv yayını netten almıyor.yani normal kanallarda öyle

fakat izle seç içeriklerinden netten alıyor sanırım

modem baglıyorlar bi tane.dediğin gibi internetten alıyor bile olsa iyi bence.nasılsa evdeki internetini etkilemiyor :)

standart paket 106 kanal.10 hd kanal

1.500 de seç-izle içeriği var imiş.film üzik belgesel
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu 3ü bir arada dolayı varmış.bakayim tivibu evi denedikten sora o pakete geçerim.

ev telefonu internert ve tivibu 99tl

hani yine 16mbite kadar netimi kullanabiliosam iyi paket

suan ztn ev telefonuna 40-60 arası.internete 60.bunada 26 vericez
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Türk Telekom'un IPTV'si geliyor. Hani Telekom'un tarihi boyunca yaptığı en iyi iş diyebilirim.

Yaklaşık 1.5 yıldır tester olarak kullanıyorduk bizde, artık satışa da çıkarıldı. HD kanallardan tut, Ginx tarzı oyun kanallarına, sinema kanallarına kadar birçok kanal mevcut,

Ucuzda birşeydi lakin ADSL2 modemi ve kendi bağlantı modemini falan alman gerek, ilk ay pahalı olabilir.

Ben bir tek menülerini sevmiyorum, çok ağır kalıyor. Lakin birçok multimedya seçeneği var. THY sayfalarından, yemeksepetine, yemek tarifi sitelerinden, nöbetçi eczaneleri göstermesi vs. kadar birçok özellik var.

Lakin yine babamdan bildiğim kadarıyla şuan sadece santrale 1.5KM yakınlıkta, 55 desibel değeri alabilen bölgelere çekilebiliyor ki sorunsuz çalışsın. Ayrıca internet hızınızın en az 8mbit olması gerekiyor.

Ha diyeceksiniz takılır vs. IPTV çalışırken kendi kanalını bölüyor, bağlantının bir bölümünü oraya alıyor. Doğal olarak internetin kesilmediği sürece yayına hiçbirşey olmuyor ve tek bir takılma olmadan izleyebiliyorsunuz.


Valla çok güzel birşey aslında, menüsüne sinir olmasam sürekli onu kullanırdım :) Alacaklar varsa biraz araştırabilir.


adam yazmış şansa gördüm

10mbit net var yeter herhalde sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ABV türk telekom... Adamları her gün arayıp kavga ediyorum artık. 16mbps internetim var, tivibu iptv verilmeye başlandıktan sonra, ya da şöyle diyeyim, deli gibi üye almaya başladıktan sonra serverlar sıçtı resmen. 5 dk'da bir yayın kesiyor. Görüntü 720p gibiydi, şimdi 240p 320p olursa şükrediyorsun.

Dün aradım, görevli kızın azına ettim. Sizin vereceğiniz hizmetin de sizin de diye başlayıp, gerekli iyileştirmeler yapılmadan alınan bunca üyenin rezalet bir görüntü kalitesi ile kepaze edilmesini yüksek bir tonajda anlatmaya başladım. Araya supervisor'u girdi. Ona da güzelce kalayı çektikten sonra ve defalarca bağla beni şu bandwith ayarlayan kısma diye hatta 15dk direttikten sonra operasyon müdürüne bağladılar.

Onu da güzelce kalayladım. İyileştirme çalışmaları yapılıyor vs. vs. Neyse adama derdimi kabaca da olsa anlattım. Bugün 1dk olsun görüntü kalitem düşmedi. Kopma ne demek unuttum. İlla birilerini ağlatıp, supervisor'un ağzına sıçıp, operasyon müdürüne bağırman gerekiyormuş... Siz de yapın. Rahatlıyorsun en azından...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynı durumu yaşadım. 1 aydır toplamda 10 kere falan arayıp 8MBİTE KADAR DİYOSUNUZ AMA 1MBİT BİLE GELMİYO! diye söyleniyoduk. bugün bağırdım artık. her seferinde desteklemiyo diyolardı, taşaklı bi adam aradı en son. tek tek hallettik, bakın şimdi şöyle. şunu böyle yaptığımda veri kaybı şöyle oluyo gibisinden 20dk konuştuk. sonuç olarak stabil olarak 4mbit internete kavuştum. daha ötesi de gerçekten desteklemiyo, gözümle gördüm. küfürsüz, bağırmadan halledilmiyo bariz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Almak isteyen olursa hiç düşünmesin. O bir önceki sayfada söylediğim hiçbir problemi yaşamıyorum artık tivibu sistemi oturdu rayına şaşırtıcı derecede.

Bir fiyat artışı gazladılar 4'ten 7,99 a çıkardılar tivibuyu ama verdikleri hizmete göre normal fiyat. Ucuz diyebilirim hatta. Sağlam kanallar var. Tüm kanalları da takılma olmadan izliyorum aylardır. 16mbit var, 4mbit ayrılmış durumda tivibu için, 12mbit haydi haydi yetiyor. Kapalıyken de düz 16. Temiz. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...