Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Trias said: burtonesk said: event horizon izle veya 2001 a space odyssey'in kitabını oku event horizon çok iyi filmdi, ondan sonra bu tarz 1-2 film çıktı ama o tadı vermedi abi ben o filmi yanlış zamanda mı izledim, bana çok tırt geldi o film ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 DeBuffAndHeal said: fantezi kurguya giriyo ama "lotr director's cut" izle izlemediysen. bilim kurguyla alakası olmayan saçma sapan filmleri yazmayın abi şuraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 stargate'ler var babalar gibi babylon serisi var, star trek'in ilk serileri guzeldir. dollhouse var firefly var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Moon cöp bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Horcrux said: Moon cöp bi film. epic fail bir cümle olmuş, yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar