Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bizim apartman fuhuş yuvası çıktı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Şimdiki binaların hepsinde duvar diye 13'lük tuğla koyup geçiyorlar 1 sıra.

Yandan biri osursa sen kendi popondan kaçtı zannediyorsun.

bundan önceki oturdugum ev 0 binaydı ilk ben oturmustum

yukardaki sıçmaya kalktıgı zaman tuvalet kağıdını çekiş sesini duyabiliyordum ahha
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Şimdiki binaların hepsinde duvar diye 13'lük tuğla koyup geçiyorlar 1 sıra.

Yandan biri osursa sen kendi popondan kaçtı zannediyorsun.

abi evety.. bu arada malzeme olarak gaz betın (biline adıyla ytong) kullansalar daha ucuza gelecek ama nedendir bilinmez hrifler inatla gaz betonu sadece dış cepheye kullanıyor.. iç duvarlar yine tuğla..

gördüğüm kadarıyla bir tek teknik yapı iç duvarlarda da gaz beton kullanıyor, çünkü adamlar iyi, çünkü adamlar mükemmel

aslında teknik şartnameye "iç duvarlar gaz beton oalcaktır" şartını koydurmayanda hata..
Mesaj tarihi:
abi ülkede etik diye bi olay yok ki. sdfsdfsdf

nfpa gibi bi şi ile "duvar arası şöle izolasyon konulmalı" dyip kontrolünü yapmadığın sürece olmaz o iş.

ha bu şu soruya yanıttı, "hangi şartnameye koyacaksın ki, ve neden?"
said:
aslında teknik şartnameye "iç duvarlar gaz beton oalcaktır" şartını koydurmayanda hata..

bininci edit
Mesaj tarihi:
Abi bu yıl 1 yaşını doldurmamış bi binada kalıyorum. İlk oturan insanlarız binada, yepisyeni falan. Dışarıdan bakınca gayet şık bi bina. Dış süslemeye o kadar para harcamışlar ki ses yalıtımını unutmuşlar abi.. Resmen "yeni bina diktik dışını süsleyelim" diye düşünmüşler sadece.

Dediğim gibi, 13'lük tuğla koyup geçmişler. Herif yandan hapşuruyor, ben çok yaşa diyorum. Duvar ile iletişiyoruz..

Balkon küpeştelerini kromdan yaptıracağına ses yalıtımı yaptırsaymış daha makbule geçerdi yani. Hayır tamam makine mühendisiyiz o yüzden pek sıkıntımız yok da, aktif cinsel yaşantısı olan öğrenciler için durum kötüdür bence. Hiç öyle sesler duymadığıma göre ya onlar da makineci ya da ağızlarına bant çekiyorlar.
Mesaj tarihi:
tuğlalar ts 4563 mu ne bi yönetmelikte vardı ama şudur budur bişi yoktu.. bi de onlar eskidir 85-87falandır. değişikliğe gerek var mı? eah.. ağırlığı, boyutu, üretimi falan yazar.

1enerji 2yangına karşı koruma ile bişiler koyarsan ya da belediyen güçlü ise (ibb devlet gibi aslında ya neyse) california gibi kendi kurallarını koyarsın.

duvarda muz kabuğu olacak dersen onu bile koyar her yapan.
Mesaj tarihi:
ben de gürültü hiç sevmem ama bababm adeta takıntılı. nefret eder gürültüden. en üst kata taşındık kurtulduk.

bundan önce oturduğumuz yerde üst kattaki veletler gece 3te basketbol topuyla oynuyorlardı. şimdi annesi babası uyarması lazım ki çocuk büyüyünce leadman gibi olmasın işte.
Mesaj tarihi:
ahaha
ablam 3 yıldır aynı evde kalıyodu istanbul'da. ben de bi tatilde yanına gitmiştim. 3 kız kalıyolar işte ev şirin falan yemek pişiriyolar oğlum bi kere! temiz falan böyle. ama evden memnun değiller. sorun ne diye sorduğumda akşam görürsün diyolar hep.

akşam oldu
böyle yemek yiyoruz mutfakta.

AAAAAAAHĞMMMHHH
diye bi kadın sesi geldi. noluyo lan dedim. sonra ciyyak ciyyak bağırmaya başladı. kadını öldürüyolar lan dedim. bi baktım kızlar mal mal sırıtıyolar. "orkun o ya orkun bişey yok" dediler. sonra kadın da orkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun hayvaaaaaaan diye çığlığı basınca olayı kavrayabilmiştim anca.

fakat önümüzdeki yaklaşık 2 saat boyunca ara ara sağnak şekilde gelen tatmin çığlıklarına dayanmak elde değildi.

ben gidiyom
diye evden bi hışımla çıktım
ay sen istanbul bilmezsin etmezsin nereye gidiyosun. falan dediler.
dedim gidiyorum! hızlı bir şekilde ayakkabılarımı giyip taksimde bi yerlerde bira falan içtim döndüm eve geçmişti. bizim kızlar resmen bağışıklık kazanmışlar hi etkilenmedilerdi :S
Mesaj tarihi:
Bizim karşı apartmanın en üst katını bi adam aldı. Baya ilginç bi dekor zevki var adamın, tavanı siyah boyayıp farklı desenler yapmış, mor-yeşil-kırmızı değişik bi aydınlatma var içerde.
Neye yatırım yaptığını ailecek merak ediyoruz şu sıralar.
Mesaj tarihi:
yok ablamla kuralımız var. 1 yaş fark var arada ve ben hazırlık atlayınca lisede hep aynı dönem aynı arkadaşlar falan... birbirimizin yanında sarkıntılık etmiyoruz. çok iğrenç oluyo lan insan kardeşinden tiksiniyo şlkasdf
  • Yeni Oluştur...