Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Masakari said: Adressssss ver lannnnnnnn olm boşalmadan biri adama adresi versin
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dasaaa said: arkadaşlar ben de eve iki isveçli alayım diyordum... isveçli ne abi ukraynalı ezer.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 valla ben şurada sorduğumda iyi demişlerdi
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Ben Ataköy A7A da otururken apartman fena fuhuş doluydu. Medeni Berk'in bahçesinde falan yapılırdı bol bol
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Red said: leadmanin kücük hayal dünyasını heycanla takip ediyoruz flamer mode on.
Marty Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Klapaucius said: Ben Ataköy A7A da otururken apartman fena fuhuş doluydu. Medeni Berk'in bahçesinde falan yapılırdı bol bol yok artik
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 adres ver. evi ona göre tutacam istanbulda.
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Leadman said: Olay şimdi çıktı ortaya. Üst katımızdaki komşu ile tanıştık bugün ve apartmanın üst katının komple fuhuş için kullanıldığını söyledi. selam ben üst komşunuz. bizim katı komple fuhuş için kullanıyoruz.
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Leadman said: Olay şimdi çıktı ortaya. Üst katımızdaki komşu ile tanıştık bugün ve apartmanın üst katının komple fuhuş için kullanıldığını söyledi. selam ben üst komşunuz. bizim katı komple fuhuş için kullanıyoruz.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Myshkin said: Leadman said: Olay şimdi çıktı ortaya. Üst katımızdaki komşu ile tanıştık bugün ve apartmanın üst katının komple fuhuş için kullanıldığını söyledi. selam ben üst komşunuz. bizim katı komple fuhuş için kullanıyoruz. koridorlar dahil mi?
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Lyvanna_Dolores said: ahahahah bu cok iyiymis
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 said: Şaşırdık bayağı. Biz gece uyurken, millet yukarıda neler yapıyormuş... siz uyuyunca öcüler falan da çıkıyor. bodrum katınız zombiler ve zebaniler, 1.kat hayaletler ve çatı arası da vampirler tarafından kullanılıyor.. bence gece geç saatte kapıdan dışarı çıkmayın hiç!
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Leadman said: Evet arkadaşlar. Geçtiğimiz ay yaptığımız doğal gaz ihbarı sonucu gelen yetkili ekibin kendi arasında bir konuşması vardı "bu apartmanda kalınmaz zaten" falan gibisinden. Olay şimdi çıktı ortaya. Üst katımızdaki komşu ile tanıştık bugün ve apartmanın üst katının komple fuhuş için kullanıldığını söyledi. Şaşırdık bayağı. Biz gece uyurken, millet yukarıda neler yapıyormuş... Onu geçtim fuhuş yuvasında elizabeth takılıyoruz. Is hayatina atilman icin guzel bir firsat.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 FoShiZzle said: Is hayatina atilman icin guzel bir firsat.
throine Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 inanırım aga bizim eski evi de mafya kiralamış 1 sene dolmadan adamı kurşunladılar evde ölmüştü.
saturn Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 hiç mi yatak gıcırtısı duymadın veya böyle bir hayvan çıkmadı:) rus varmı rus
Leadman Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Bizim yan komşu gece yarısı kapıyı çaldı bundan 1 ay önce. Haxball turnuvası vardı Pati'de, biz de öküz gibi bağırıyorduk saat 2 sularında; turnuva maçını kazandığımız sırada. Sonra duvara vurdu yandaki yaşlı herif. Sonra kapı çaldı, açtım ve şu diyalog yaşandı: - Özürlü mü var orada? + Hayır? - Özürlü gibi sesler çıkartmayın öyleyse. - Tamam. Dedim ve kapattım yüzüne. Şerefsiz herif ya, pompalı olacak kafasını dağıtacaksın... Bizim iki üç gülüşme sesimize bok atan herif, milletin sevişme sesinde ne yapıyordu acaba.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 said: - Özürlü mü var orada? + Hayır? - Özürlü gibi sesler çıkartmayın öyleyse. eski toprak epic koyup gitmiş ama
Öne çıkan mesajlar