xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 said: bu bir kız : allahhh kurban olduğumun doğumgünü daha dün gibi hatırlarım senin kantin kartınla aldığım wantedları suları iyiki doğmuşun be nice mutlu senelereee küçüklükten başlıcan aga. oğlanın tekine geçirmiş. olay bitti. budur.
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 şş bi alttaki rss topiğine bi cvp yazsana BRO
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 pqarayı göster gerisi gelir paraya tapar kızlar
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Coco%20Daddy
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ilkokulda bende okul kartiyla kizlara kola cips alip tavliyordum. simdi arabasina full depo benzin dolduruyorsun hala mirin kirin ediyorlar :/
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ilkokulda okul kartina para yukletip oyle kantinde fln bisiler aliyorduk, fotokopi vs icinde geciyordu OZEL OKUL Fuck YEA
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 okul kartı ne olm yeşil kart gibi bişi mi? fakir miydiniz :( hem fakir hem de kızlara artistik yapıo baban o parayı sokakta bulmuyo ama para kazanmak çok zor bu devirde sen git ananın babanın yarısını kazanmak için onun bunun nefesini kokladığı parayı karıya kıza dök bi de o yaşta yazık yazık
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 doruk diger topicte orgyden orgye kosuyorum diyorsun burda bana laf ediyorsun, olmuyor :/
moncici Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 wanted 3-4 sene önce çıkmadı mı zaten. sanki eti cin bebe almış paranla da dün gibi hatırlarım diyo bence mübalağayı seven bi insan
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bu hayırlı perşembe akşamında hayırlı bir şekilde odamda oturup nolifer barımı dolduruyorum senin dediğine bak v.v yarın çok fena ortam olcak ama :)-D
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 neyse iste doldurdugum benzinle kaldim bende, onu anlatcaktim asil boyle araya girdiniz dagildi konu
Meov Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti.
liberal Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Fistan said: biz orospu cocuguyduk sağlam itiraf gelmiş. helal cesur yürek. olsun sen de insansın.
Buddha Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Para para para para da para da para da para
Öne çıkan mesajlar