liberal Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ilk gördüğümde de gülememiştim şimdi de. Allahın bir kuluda çıkıp subtitle'lısını yapmamış. :(
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 jamel abimiz on numara insan zaten onun oldğu şey kötü olmaz
liberal Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bak ona katılırım. da hani yani.. neyse. :( FORUM ALAMANCI DOLU LAN FRANSIZIMIZ EKSİK
Cystein Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kes lan kıbrıslı laksdfj hayır ben anlamadım ehü süper diyenlerin fransızcası mı var? yoksa niye ehü güzel diyolar manyak mı lan insanlar
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Cystein said: kes lan kıbrıslı laksdfj hayır ben anlamadım ehü süper diyenlerin fransızcası mı var? yoksa niye ehü güzel diyolar manyak mı lan insanlar ordaki amaç post kasmak.
zeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Cystein said: kes lan kıbrıslı laksdfj hayır ben anlamadım ehü süper diyenlerin fransızcası mı var? yoksa niye ehü güzel diyolar manyak mı lan insanlar evet;)
Cystein Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 çevirsene lan o zaman biz fransız kaldık get it? fransız kaldık etetetıkikikik
zeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 hahaha:))....armut piş ağzıma düş,tık tık tık.
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Cystein said: hayır ben anlamadım ehü süper diyenlerin fransızcası mı var? yoksa niye ehü güzel diyolar manyak mı lan insanlar adamın mimikler felan çok iyi hikaye gidişatını anlayabilmek için konuşmaları anlamak da gerekmiyor.
Öne çıkan mesajlar