derp Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 gmlere kontor ver onlar bulur arkadasim uo zamaninda yapmadik diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 hahaha hunty, bu kadar medeni olunur mu abi pvp server'da, please mlease direk dalarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 valla o cleric olayı bana da oldu. benden düşük level bi cleric'e duel attım, kabletti, başladım büyüleri saydırmaya, yıldırım manyağı yaptım elemanı, eleman hiç karşı koymuyor, sadece heal atıyor. bi ara üst üste crit atmamla canı bi %20 'ye geldi ama sonra bir heal ve hoop full. böyle 1 dakika boyunca sürekli büyüleri saydırdım, en sonunda manam bitti, elemanın manası full. başladı saldırmaya, yavaaş yavaş, acısını hissettire hissettire öldürdü adam beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 her oyun başlangıcında boyle cleric gibi classlar oluyor mesela aoc ilk çıktıgında bear shaman lar aynı konumdaydı ,sonra sonra duzeltiyorlar hatta bokunu cıkarıyorlar nerf manyagı oluyor o class lar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 waryorlar varken clericlere dil uzatan bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Napolyonn said: waryorlar varken clericlere dil uzatan bizden değildir. Clericler gayet yalan ötesi.Acil nerf lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 valla bf'lerde olumune pesime takiliyolar gicik oluyorum, aliyorum speed bufı, turluyorum ortalikta adamlar dakka boyunca pesimde turluyolar, git baskasina dal di mi, nedir bu hirs cik cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi clericin neyi varki ha 30 a kadar ölmez tamam ama millete stun,silence,interrupt gelince gayette kolay ölüyor yani bunlari attiktan sonrada 1 dakka felan dayansin dimi mage gibi erimesin.ben lvl 47 assasinimle gayette %20 lere indiriyorum tek basima ha ben stunu silence attiktan sonra 1 spamliyorum adam fulleniyor ama işi bilen adam teke tekte keser buna eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 evet bf'de stunı marksman tree'den aldıktan sonra uzaktan stunladığım clericler anında 0a yaklaşıyor, olmayacak iş değil bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Bortherlar, cleric ölmüyor falan diye birşey yok. Bana 3 kişi dalınca gayet güzel ağzımı burnumu kırıyorlar. Demekki neymiş, 3 kişi beraber dalınca cleric öldürebiliyorlarmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bugün 5 20-29 arka arkaya 5 oyun fln kazandık, evet çok iyiydik AĞIZLARINI KIRDIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Guardianların nasılsa her codex bizim havasıyla gelip ayarı almaları çok iyiydi dsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 dun lvl 24 assassin ile codex de 3 kisi yanyana, ustuste, altalta kestim, ne yaptigima ben inanamadim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ss or gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sizin icin sshot alcaktim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ne kadar adam varsa vex atip hepsinin arasina girip sonra cay almaya gidiyorum iceri. Geliyorum hepsi olmüş bu kadar.!123.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yalnız dün bi cleric mi neyse 2 level yüksek benden resmen aglattı adam beni ilk defa caresiz kaldım bi klass a karşı sonra sinirlendim gittim 2-3 rogue gankledim rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 dominatorler sux ya 12 sn sincap takiliyoruz nerf lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Benim bugun PvE moblari agzimi burnumu kirdi sikayetciyim. Lvl 44 gittik lvl52 mi dersin, lvl50 elite mi dersin, oyle one hit 14K overkill yapan moblar gordum, cok kizdim cok. Zaten healthim 4K, ne vuruyosun 16K di mi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ahahaha cleric çok fena arkadaş 15 lvl clericle 10-19 pvp de devamlı birinci en kötü ikinci oluom herifler kanser oluo arkadaş aheueheuheuhe karakter on numara istedikleri kadar nerf atsınlar herif wow daki warlock mage priest druid karışımı bişe ahaha vampiric touch gibi skilleri var 2*3 tane kurtuluşu yok resmen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 zar zor whitefall'da 5 kere kazan questini bitirdikten sonra bir de codex'e gireyim bakalım dedim, abaaav whitefallda yediğimiz dayağın acısını codexte çıkarıyormuşuz meğersem hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Aksine Defiant olarak 10 codex'ten 1-2 sini zor aldik. Dun bir mesaj hosuma gitti: -Bahse girerim 45 saniye icinde Cloudburne server'inden biri aglayacak. dedi. Hakikaten surekli aglayip, bagrip cagiryor o adamlar. Rus'lar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar