Loex Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bugün level kasarken hp im yarılardaydaken yine yarı hp li bi 33 ranger ganklemeye çalıştı bi charge 2 skill adam yerde sonra soul walk yaptı ben nasıl 26 adama ölürüm diye yine öldürdüm lavuğu 6 yıl önce wow da yaşadığım duyguları yaşadım orgazmın direğinden döndüm Bu topil de böyle düşmanımızın azını nası kırdığımızı anlatalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 baba BÜYÜKSÜN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomos Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 geçen bitane kayalı yaratığa daldım ben de. arkadaşları da varmış. 3 ü bir olup dövdüler beni. benim yaşadığım en aksiyonlu savaş bu şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 "la bu benden 10 lvl aşada alırım ben bunu ki" diyip elite moba dalmamak lazım, wow gibi değil yarıp geçiyorlar heal falan kar etmiyor asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 rock ridge çok eğlenceli ya çete kurduk resmen orda yaşatmadık defiantları bi süre sonra abileri geldi kırdı azımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ben de oglen saatlerinde q kovalarken 2 ranger 1 mage rift kapamaya calisiyordu. kim vurduya gitmis olmasinlar diye oldurdukten sonra tek tek tikladim cesetlerini sonra 3u bir olup 3 kere kestiler beni :D odestik heralde edit: lvl 37de gerceklesen bi olaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 su 20li levellarin sonlarina dooru fire riftin oldugu yerde, 1 saat kadar guardian farmladik, sonra bi sekil kalabalik kelip agzimizi burnumuzu kirdilar 2-3 kere. Ben de kustum baska yere gittim, ne guzel farmliyoduk ne var yani, guzel oluyodu ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 daha cok agzim kirildi topigine dogru ilerlemeye baslamis icerik olarak.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 evet bunu "ağzımı burnumu kırdılar" yapalım altına da "çok pis dalarım" topic i açalım ayırmış oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 anlatacagım olaylar lvl 39 da oldu. 1. olay: droughlands de quest kasiyorum zor bi yerdeyim. her taraf mob kese kese ilerliyorum. bi baktim ileride lvl 43 bi rog. deim bana musallat olmasa keske. sonra kayboldu bende ilerlemeye devam ettim. tam mobdayım süpriz yaptı bana. ama yazıkki paladin/reaver gücünü bilmiyodu:P dalga gece gece kestim. devamt ettim build degistirmiş sabot olmus yine geldi. yine kestim. 10 dakka sonra yine geldi %10 canla kurtardı kesti beni 3. de. sebeb paladin healim cd deydi:/ 2. olay: solo ilerliyorum 2 eleman lvl 38. biri rog biri warrior. rog da bard destedi var ama fazla puan vermemiş sanırım keza heallari güclü degildi. direk daldilar tabi bide beni kalkanla falan görünce "tank bu mal keselim" diyerek:) riftte yasadıgım en uzun combattı. sonuc da rogu kestim warrior %20 lerde bende öyle. dedim epic bi adamım bu da geberecek. rog soulwalk yapmış tabi release oldu warrior %10 la yırttı ben öldüm:) ama bekledim basımda beklediler baya. sanırım dumur durumu:P 3. olay yine her zamanki gibi solo bi anımda 2h bi warrior(peti var bm) daldı. ben daha %80 lere inmeden bictim adamı. 5 dakka sonra beni droughlanddeki sehirde gördü /cheer yaptı duel attı yine kestim:) 4. 2 mobla bogusuyorum zeki bi ranger geldi peti saldı üzerime. ama tabi ne kadar cok mob o kadar cok heal bana bundan habersiz noob ölmesi 10 sn sürdü. utancından gelemedi bi daha. bunu gibi dolu olayım var ama uzatmim fazla. paladin/reaver rulz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 benim hep ağzımı kırıyolar,ağlayarak şehre kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sari combo breaker sın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dün hıyarın biri geldi kesti beni... ULAN HIYAROĞÜLU HIYAR SENİ REELDE YAKALARSAM VARYA !!! ADRES VER TIRSAK ADRS VER!!! CAFENİ BASCAM KAÇ KİŞİYSENİZ FARKMAZ!!!11111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 hahahaha (lanet olsun, 2. sayfaya güldüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 babami orklar kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 tabi heyecanlı ve güzel pvp nin dısında rezil durumlarda olmadı degil. bi mage ve clericin benle ortada sıcan oynaması gibi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 fede said: geçen bitane kayalı yaratığa daldım ben de. arkadaşları da varmış. 3 ü bir olup dövdüler beni. benim yaşadığım en aksiyonlu savaş bu şimdiye kadar kaya adama bulaşmıycaktın dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 derp said: babami orklar kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Sufi said: dün hıyarın biri geldi kesti beni... ULAN HIYAROĞÜLU HIYAR SENİ REELDE YAKALARSAM VARYA !!! ADRES VER TIRSAK ADRS VER!!! CAFENİ BASCAM KAÇ KİŞİYSENİZ FARKMAZ!!!11111 Ahahah Ben Sufi'nin ( espride olsa ) böyle bir mesaj atacağını düşünemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Sufi hayatındaki en büyük acıyı yaşamış gibi geldi bana hmmm... (biz seni sakin, mülayim biri bilirdik :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Tankim'la benden dusuk lvl bir healer'a saldirdim. Benim HP hic dusmedi ama elemanda benim dmg'i healla'di. 10 dakikada bir mob'un da yardimiyla kestim :) Quest yapiyorum bir baktim yine gelmis. Yine saldirdim. Elaman -Please Stop. dedi Ben de - Sure dedim. Biraktim. Beraber quest falan yaptik yanyana. Nede olsa Orc, gnom degiliz. Hepimiz medeni insanlariz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 YEMİNİMİ BOZDUM HÜLEYN!!! bulucam ama o hıyarı. hartdiskimi gizli servise verdim loglarımı araştırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar