tigertiger Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 merhabalar 6 aylık shih-tzu köpeğimi satıyorum yurt dısında yasıyodum ankaraya yerlesmem gerektı we oturdugum sıtede kopek bakımına ızın yokmus cok sıkıntı oldu kopegım 6 aylık asıları tam oynamayı cok sewer tam bır ew kopegıdır ılgılenen arkadaslar [email protected] maıl adresım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EkmekOlmayan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Köpek satmak ne ya? Ispanak mı satıyosun arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 büyük hata köpeğin var ve taşınmadan önce sorup soruşturmuosun köpek olayını hadi diyelim oldu bi kere .satmak nedir.evlat edindir bari az kullanılmış temiz köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 adam sağlam para bayılmış heralde beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://www.kopegim.gen.tr/images/stories/Shih_Tzu.jpg sizce de kun-fu biliyormuş gibi bir havası yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 oha aynı resmi koyuyordum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Red said: satmak nedir.evlat edindir bari az kullanılmış temiz köpek afedersin ama eğer milyarlar harcadığım bi köpeğim varsa beleş kimseye vermem bi sürü masraf etmişim parayı bayılmışım yok öyle verirsen parasını alırsın yoksa kırarım, yakarım, bozarım o köpeği atarım çöpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://www.stripersonline.com/ubb547/image_uploads5/Pai_Mei.jpg aynısının aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 dasaaa'nın alması lazım o zaman :P adamla 2dir ugrasiyorum. mod dayagi atmaz umarim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bakamayacağın çocuğunu mümkün olan bakabilecek en iyi kişiye mi vermek istersin,yoksa ''ben buna bakamıyorum, ama hazır elden çıkarıyorken, üzerinden para da kazanayım'' mı dersin? köpeğine bundan sonraki yaşamında iyi bakabilecek, onu mutlu edebilecek birini bulsan daha ne istersin? ama sen en iyi bakacak kişiyi değil, en çok para verecek olanı arıyorsun anlaşılan. köpeğini para ile satın aldıysan bile, verdiğin para seni herhangi bir zarara uğratmamış ki...tam tersine 6 ay boyunca bir dostun olmuş. hem köpeğini mutsuz edeceksin kendinden ayırarak, hem de bu nahoş olayın üzerinden para kazanmayı düşüneceksin!..ayrıca bu site üzerinden hayvan pazarlaması yapmak yasak bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 50 lira verem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 2kısa wiston Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tigertiger Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ewet para istemiyorum ama satmak yanlıs oldu ozur dılıyorum zaten bır tane sahıp buldum para almadan werıyorum gercekten duzgun bakabılcek bırısı warsa burda o da olur cunku wıyanadan bır aıleye werıcem yoksa soz wermedım onlara ama nısan 9 da werırım dedım eger gercekten ben ıyı bakarım dıyorsanız [email protected] maıl adresım bana ulasın konusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ne salak bi köpek cinsiymiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 wer pampa wer tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Tyrannus said: wer pampa wer tabı fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 shih-tzu denince bu sahne geliyor aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar