huun Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 sc dersi veren üniversite bile var. normaldir yani turnuvası olması üniversiteler arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Aslında şehirler arası yapabiliriz bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 mahalle maçı bile yapabiliriz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 koyun taşları araba gelince oyun durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 adamin gg dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 zaten universiteler arası yapmıyalım yapıcaksak universite vs diger universiteler yapalım 2 tane agır top kazara aynı unide cunku suan ama zaten bizde olaya okadar ciddi bakıoki insanlar ne geyik yapabiliosun ne laf sokabiliosun, bole ciddi ciddi oyun oynamak istiolar, oylede bi organizasyonu napcan zaten sallayın oynamak: yorucu ve zor izlemek: keyifli ve kolay izlemeye devam edelim hacılar :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 memphis bana ders verirse,gider mc yi mvp yi yener gelirim. rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Memphis said: zaten universiteler arası yapmıyalım yapıcaksak universite vs diger universiteler yapalım 2 tane agır top kazara aynı unide cunku suan Oynaya oynaya motor su kaynatmış işte. memFIS'cim üni.ler arası demek "üni. vs diğer üni." oluyor zaten. Uluslararası spor oyunlarında her ülke kendi içinde mi müsabaka yapıyor. Memphis said: oynamak: yorucu ve zor izlemek: keyifli ve kolay izlemeye devam edelim hacılar Valla bu sözünde yerden göğe kadar haklısın. 1 tane ladder maçım yok sc2 benim için çok zevkli bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 bu arada Kore vs Dünya adında bir organizasyon olucakmış xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 bu arada ciddi söylüyorum menajerlikte yetiştirmek üzere ASİSTAN arıyorum.İlgilenenler pm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 halil agbi uygun bence, öğrensin her türlü kaptanlık koçluk menejerlik. bedavaya obsörvırlık mı olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 TD)Pentagram said: bu arada Kore vs Dünya adında bir organizasyon olucakmış xD Hüseyin arada paticik'in starcraft bölümünü takip etmeni tavsiye ederim. sfşlksjfd Abi biz bas bas bunu konuştuk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 yuh ne ara ya.görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 dattebayo said: halil agbi uygun bence, öğrensin her türlü kaptanlık koçluk menejerlik. bedavaya obsörvırlık mı olurmuş Sevdiğin bi'şeyden nefret etmenin bir yolu da, onu görevin haline getirmektir. not: seviyorum ben sc2'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Görevler de sevilerek yapılabilir.Görev olarak algılamanı pek anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 TD)Pentagram said: yuh ne ara ya.görmedim Desu'nun başlığı: http://forum.paticik.com/read.php?39,5455764 aşağılarda 5. ya da 6. mesaj filan. said: Anladığım kadarıyla 2 turnuva olacak. 1- World Team League 8 en iyi Kore'liye karşı tüm dünyanın en iyi 8'i bir araya gelecek. .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 doubtful said: TD)Pentagram said: yuh ne ara ya.görmedim Desu'nun başlığı: http://forum.paticik.com/read.php?39,5455764 aşağılarda 5. ya da 6. mesaj filan. said: Anladığım kadarıyla 2 turnuva olacak. 1- World Team League 8 en iyi Kore'liye karşı tüm dünyanın en iyi 8'i bir araya gelecek. .... başlık aldatmış demekki beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 TD)Pentagram said: Görevler de sevilerek yapılabilir.Görev olarak algılamanı pek anlayamadım. Hüseyin'cim hobi olmaktan çıkar o zaman. Sevilen görevler vardır, sevilmeyen görevler vardır, sevilmeyen hobi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 TD)Pentagram said: doubtful said: TD)Pentagram said: yuh ne ara ya.görmedim Desu'nun başlığı: http://forum.paticik.com/read.php?39,5455764 aşağılarda 5. ya da 6. mesaj filan. said: Anladığım kadarıyla 2 turnuva olacak. 1- World Team League 8 en iyi Kore'liye karşı tüm dünyanın en iyi 8'i bir araya gelecek. .... başlık aldatmış demekki beni kandırıkçı desu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 doubtful said: TD)Pentagram said: Görevler de sevilerek yapılabilir.Görev olarak algılamanı pek anlayamadım. Hüseyin'cim hobi olmaktan çıkar o zaman. Sevilen görevler vardır, sevilmeyen görevler vardır, sevilmeyen hobi yoktur. Enteresan hiç böyle bakmamıştım.yada tam olarak nereden baktığımı bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 HALİL ABİ GÖREV ALSA KOREYİ DE SOLLARIZ memphis vs dünyanın en iyi 8 oyuncusu ( memphis hariç ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 euheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 gelin oynayak canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 zvtde infestor inanılmaz op ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar