inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 BonePART haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 infestora top olup hızlı koçma abilitysi vermişkler top olarak yuvarlanırken dmgda almıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 bende katılıyorum Infestor en imba unit hatta hotsta ile en imba unit infestor niye inkar edeyim ki açın bütün konuşmalarımı ne demişim infestor için tamam silsinler infestoru defiler gelsin terrana hydra nasıl yapılıyormuş hepimiz seyrederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Zerglerin şu sürekli "oyunu oynamayı öğrenin, strateji değiştirin artık, hala oyunun ilk zamanlarındaki gibi oynuyorsunuz." bilge kişilik yoda tavrına ve kafasına da bitiyorum. Haha tabi, iki seneden beri Terranlar hiç oyun stratejilerini değiştirmedi ve hala oyununun ilk zamanlarında kurdukları eskimiş stratejilerle oynadıkları için turnuvalarda yerlerde sürünüyorlar. Olayın oyun içindeki Terran aleyhine olan dengesizlikle hiç alakası yok. Ayrıca ulu yodalara göre nedense sürekli Terranlar oyunu öğrenmek zorunda, sürekli oyunlarını ve stratejilerini değiştirmek zorunda. Sanırım Zerglerden gelen bu oyununuzu artık değiştirin şeklindeki yoğun isteklerinin sebebi A+Move un kendilerinde olduğu gibi Terranlar da işe yaramaması olabilir. Ayrıca kesinlikle Protoss un da aleyhine olan dengesizliklerinin giderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Burada ortadaki bir sıkıntıdan bahsediyoruz. Her söylediğimize "oyunu oynamayı öğrenin" deyip, kulaklarınızı avuç içlerinizle sıkı sıkıya tıkadıktan sonra ortamdan "duymuyorummm kiiiii, duymuyorum kiiii, layy layy loomm lay lay looommm" şeklinde kaçmanında kimseye faydası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi gglord + winfestor + corrupter combosuna protossun tek cevabının vortex toilet olması sıkıntı onada işte çözümn arıyolar high templarlar fungal yemesse ne kadar çözüm olcak oda ayrı bi soru ya yane gglordlar epey büyük ünitler bi stoma anca 2 tanesi sığar bi cevasp olcak mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 lol ht yi broodlorda storm at diye değil infestora feedback at diye bufflayacaklar :P enerjin bitince achon olup brooda da vur diye. stormu brooda atarsan tabiki bunlara gglord dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 he tek tek elle 20 tane infestoru feedbacklicem broodlordların altında oldugundan dogru duzgun targetlayamadım bunnarıda oytundaki en yavas uniteyle ustelerine kosup broodlord rangesine girip mi yapıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 :s buff ne demek ???????? htlerin şu anki hali zaten çöp buff gelsin diyom hızlansın ve enerjisi yüksek çıksın bu şekilde bişey olsun infestor snpileme zaten zor bişey değil zaten infestoru snipeleyemeyen herifte bırak yenilsin zaten şu an için yanına gidemiyo diye snipe olmuyo yanına gidebilecek kadar bir kolaylık bulunsun. anlatmaya çalıştığım o brood infestor combosunda bende herkez ile aynı fikirdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi infestor dediğin 2 popluk ünite herif 20 tane ile geziyo nasıl snipelıcan bide broodlordların altında kalıyo targetlanmıyo ki 1 2 olsa anlıcamda 20 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Yerde o kadar linng bling infested terrandan 98346298346983693762938768934 tane varken range'ine girip snipelamak hakikatten zor.Bence şu ht'ın hızına bir buff gelmesi gerek yada feedback range'ine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 HT hızına buff gelemez. Hadi gelse gelse 0.25 falan gelir:) Feedback range'e hayyyatta buff gelemez. Amulet upgrade'inin geri gelmesi halinde grev bile çıkabilir:D PvTyi de düşünün arkadaşlar. Bakın farkedilmeyen bir şey var. İlk GSL'lerde ilk turnuvalarda Terran'ın hep domine ediyor olmasının bir numaralı nedenini gözden kaçırıyorsunuz. Terran domine ediyordu çünkü haritalar KÜÇÜCÜKTÜ :D 2 Colosus çıktığı anda oyun late game oluyordu. Broodlord görmeden aylar boyunca SC oynadık. XNC, Lost temple, Metalo.. Bunlar hep küçük sayılabilen, Terran'ın scoutlanması çok zor olan all inlerine büyük avantaj sağlayan haritalardı. Allaşkına Terran WoL ilk çıktığında OP'tu falan demeyin. Haritalar OP'tu. Şimdi ise en küçük haritamız Ohana. Ki onda bile kısa sayılamayacak bir mesafe var. Blizz'in yapması gereken şey cidden zor. Blizzard infestoru yaparken neyin kafasını yaşıyordu çok merak ediyorum. Bir ünitenin daima dezavantajlı olduğu anlar olur. Infestor'un hiç bir spell'inde gavurların drawback dediği şey yok ki. Infestor'a başarısız olduğu bir ya da birden fazla konum eklenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Abi htnin hızına buffa gerek yok terran avlamak için oracle abilitysiyle zaten stimli marine storm atıcaz. Sorun winfestorda ht deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Abi biraz dota mantığıyla fungal yiyen adam + armor alsa mesela? MAntar zırhlıyo gibin? Ama sc de böle abilityler yok hiç ki zannetmiyoprum başlıcaklarına winfestorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Warp-in storm çok aşırı saçma derece op olur geri gelirse.adam zealot warplar gibi prismle templar warplayıp storm atıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 o sebeble kaldırdılar zaten khayderian amuleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Aceace said: HT hızına buff gelemez. Hadi gelse gelse 0.25 falan gelir:) Feedback range'e hayyyatta buff gelemez. Amulet upgrade'inin geri gelmesi halinde grev bile çıkabilir:D PvTyi de düşünün arkadaşlar. Bakın farkedilmeyen bir şey var. İlk GSL'lerde ilk turnuvalarda Terran'ın hep domine ediyor olmasının bir numaralı nedenini gözden kaçırıyorsunuz. Terran domine ediyordu çünkü haritalar KÜÇÜCÜKTÜ :D 2 Colosus çıktığı anda oyun late game oluyordu. Broodlord görmeden aylar boyunca SC oynadık. XNC, Lost temple, Metalo.. Bunlar hep küçük sayılabilen, Terran'ın scoutlanması çok zor olan all inlerine büyük avantaj sağlayan haritalardı. Allaşkına Terran WoL ilk çıktığında OP'tu falan demeyin. Haritalar OP'tu. Şimdi ise en küçük haritamız Ohana. Ki onda bile kısa sayılamayacak bir mesafe var. %100 katılıyorum Aceace said: Blizz'in yapması gereken şey cidden zor. Blizzard infestoru yaparken neyin kafasını yaşıyordu çok merak ediyorum. Bir ünitenin daima dezavantajlı olduğu anlar olur. Infestor'un hiç bir spell'inde gavurların drawback dediği şey yok ki. Infestor'a başarısız olduğu bir ya da birden fazla konum eklenmeli. %90 katılıyorum şu an infestore nerf versen bir dert oyunda olması ayrı bir dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 BonePART said: Abi biraz dota mantığıyla fungal yiyen adam + armor alsa mesela? MAntar zırhlıyo gibin? Ama sc de böle abilityler yok hiç ki zannetmiyoprum başlıcaklarına winfestorla. ben de buna katıldım asdf edit : baybety çok iyi yazmış. tamamen haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 BonePART said: he tek tek elle 20 tane infestoru feedbacklicem broodlordların altında oldugundan dogru duzgun targetlayamadım bunnarıda oytundaki en yavas uniteyle ustelerine kosup broodlord rangesine girip mi yapıcam? boel durumlarda minimaptan feedbackle. broodların altında kalyırsa infestorlar. infestor'a feedback atamamak mesele zaten ama bunun iki sebebi bar. biri fungal ikincisi broodlingler. zaten daha hızlılar infestorlar cekili versinler iki sn geriye ht ölene kadar brood'lara. asıl olay, warp prism ve sentry ve archonun fungallanmaması olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 baybety said: e doğru diyo ağlanacak birileri varsa oda protosstur terran ve zergün buna hiç hakkı yok. + seeker misile gibi bir buffta zergi değil protosu oyundan düşürür. saçma bir buff zergten neyiniz eksik beee çileden çıkarıyonuz insanları korede GSL gibi bir turnuvada 32 kişilik kadronun içinde 3 zerg 1 protoss vardı o zaman bile sizin kadar ağlamadık biz. iki tane kontrasyn sorunu çeken terran turnuvadan elendi diye, etmediğiniz laf kalmadı birde terrana öküz gibi infestorde yapmıyoruz ki öküzlediğimiz ırk protoss ki kaldı protosslar bile sizin kadar ağlamıyo infestore sizler alışmışsınız oyunun ilk çıktığı anki marine tank kompozisyonu ile 35 dk oynayıp yenmeye alışkanlıklarınızdan vazgeçin çeşitlenin. oyun başlar hellion -> FE -> banshe -> thor tank helion yada marine tank medivac bitti sizi ezberlemek zor değil ki. değişin biraz değişin. huntersekeerın 1-1-1'e buff olduğunu dusunmuyorum. yok öle bir 1-1-1 timingi, hem pdflere hem hunterseeker'a mana yettiricek. zergü ezberlemek dahda kolay. oyun baslar, 3 base>5queen>lingustuazroach>infestor>broodlord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Blizzard test haritasında sentry ve warp prism'i psionic olmaktan çıkarmış. Bune perhiz lahana turşu ve saire. Terranım bu değişiklik HİÇ BİR ŞEKİLDE bana etki etmeyecek ve bunun saçma olduğunu düşünüyorum. Assstrrr.... IPL'de IM-Startale finali vardı. Başını kaçırmışım. MVP az önce Skörtılı 4gate'ni tokatladı. 3-1 startale önde. Wuuuuuuu Startale Partingi yolladı. Ohşşşşşşşşş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 39 tane 3/3 siege tank protoss ordusunu eritiyor. Bunu biliyoduk zaten de... Pro seviye TvP'de 39 siege tank basılabildiğini ilk defa görüyorum. 39 nedir allasen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Aceace said: Blizzard test haritasında sentry ve warp prism'i psionic olmaktan çıkarmış. Oha arkadaş ne anladım ben o işten.Bir tek ht ve dt için mi yaptılar o nerfü ? Severim öyle blizzardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 hahahahah fungalın getireceği felaketleri daha ilk mesajımda yazmıştım bu blizzard paticik mi okuyo ne :P ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Çakallar siteye de yazmamıştı sentrynin ve prismin psionic olmayacağını.Ulan var ya tam şerrolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 abi biraz şey mantığı heralde robot bunnar robotun psionic olmaz diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar