baybety Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 BonePART said: Seeker missle kaldırılması aceba entresan tech rushlara sebeb verir mi. Ne biliyim mesela 2 base ravenla drop yerine mineral linea seeker atmak gibi. terrana buff mu isteniyor hala ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Onu bilmem de all-inlerde çok efektif olacak gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 buff dedikleri işte seeker misslein direk gelmesi ama abi bu arada harbi çok entresan şeyler olur lan çılgın dt rushlar olur hatta ghost rushlar olur herkes overseer bascak mecburen eahuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 seeker misile kalkınca çılgın dt rush nasıl olur ? biraz daha açar mısın tam anlayamadım ? seeker misile kalkınca overseer neden yapayım ? yada seeker misile ile ghostun ne alakası var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 baybety said: seeker misile kalkınca çılgın dt rush nasıl olur ? biraz daha açar mısın tam anlayamadım ? seeker misile kalkınca overseer neden yapayım ? yada seeker misile ile ghostun ne alakası var ? Raven'ı bastığın gibi enerji olduğu sürece atabileceksin.Upgrade etmeden direk bip bip bip bip boooom ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 orasını anladık dt ghost ve overseer bu senaryonun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi ben şeyden söz ediyodum dt ye fungal atılmamasından pardon tartışmalar karıştı eahueahuae dt nin psionic olduğunu göz önüne almamıştımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi dtye fungal atilmazsa. direkt gg diyip cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 winfestor yapmasın overseer yapsın itoğlu it ikiside lair tech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Seele said: abi dtye fungal atilmazsa. direkt gg diyip cik. aynen öyle de overseer şart olcak o zaman dt rush zaten infestor ile counterlanmıyor ki basıyon bir spore tutuyon, eğer laire çıkmışsan overseer yapıyon. BonePART said: abi ben şeyden söz ediyodum dt ye fungal atılmamasından pardon tartışmalar karıştı eahueahuae dt nin psionic olduğunu göz önüne almamıştımda pardon yaa anladım şimdi sen fungalıda hesaba katıyon aynen haklısın fakat seeker misile kalkarsa bu sadece zergin aleyhine değil protosa da çok büyük ağır kayıplar verir. hatta protosslar dahada çok zorlanırlar. bu fungal işide seeker işide yaş iş ben High Templar'a enerji upgrade'inin geri verilmesinden yanayım. Çoğu protoss Ht yi sırf archon yapabilmek için basıyo yoksa oyun içinde çok bi efektifliği falan yok hem yavaş hem cilcilli hemde zayıf. böylelikle fungalada nerf gelmesinede gerek kalmaz. dt tutamayacaksam archon tutamayacaksam ghost elini kolunu sallaya sallaya gezecekse ne anlamı kaldı yap 4 ghost overseer mi var ? çip çip çip öldü mü..? öldü indir bütün infestorları elini kolunu sallaya sallaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 simdi overseer yok dt geldi adam fungal atip tutuyordu. simdi overseer yapana kadar darma dagan eder ortaligi dtler.bu cözüm yalan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 zerge yine kahinlik yapma dönemleri başlıyor desenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi high tempalr upgradenin sorunu şu o upgradei yapınca direk warpladığın templarlar storm atıyor base mesela mut amı geldi 3 tane tempalr warpla sonra çevir archona devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 bu arada abi zergde yapsın abi overseer ilk infestor yerine bi tane overseer yapsın basede tutmak için adamın dt pushlucanı scoutlasın yada işi ne her şeyin çözümü infestor olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Meğersem ne kadar zormuş overseer yapmak.Çok alışmışsınız her şeyi winfestorla tutmaya.Bu psionic olayının gelmesi early sonu middle başındaki lingfestor pushlar için çok iyi olacak.92837642934 tane ling basıp kapıya dadanıyordunuz.Ne kadar sentry olursa olsun 2 fungalla işleri bitiyordu.Zealotlar desen de öyle.Mid ve long game için de basıverin 2 overseer olsun bitsin..15-20 tane basmayı biliyorsunuz long game combatta tossa karşı onu mu yapamayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 inyourmind said: Meğersem ne kadar zormuş overseer yapmak.Çok alışmışsınız her şeyi winfestorla tutmaya.Bu psionic olayının gelmesi early sonu middle başındaki lingfestor pushlar için çok iyi olacak.92837642934 tane ling basıp kapıya dadanıyordunuz.Ne kadar sentry olursa olsun 2 fungalla işleri bitiyordu.Zealotlar desen de öyle.Mid ve long game için de basıverin 2 overseer olsun bitsin..15-20 tane basmayı biliyorsunuz long game combatta tossa karşı onu mu yapamayacaksınız. overseer'a gaz gider 1 roach daha basamazlar aman ne olucak zerg'ün hali acıların böcüğü:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 baybety said: terrana buff mu isteniyor hala ????? İlginç. Bilmeyen biri de bugüne kadar hep Terran'a buff, Zerg'e nerf geldiği için bunu söylediğinizi zannedecek. Zergler sanırım bir fungalla 30-40 Marine öldürebilecek, 5-10 Viking daha tutabilecek bir buff istiyorlar zannedersem. Ya da ne bileyim bir Muta 10 Marine 5 Viking gücünde olsun. Zerglerin gözü herhalde ancak böyle doyacak. Yani yazmayayım yazmayayım diyorum ama "İnsaf Beyler". Bütün turnuvaları Zergler domine etmiş ve turnuvalardaki Terran oyuncu sayısı Zerg oyuncu sayısının neredeyse 4 te 1'ine düşmüşken, ayrıca ortada apaçık Terran'ın alehine ve Zerg'in lehine bir dengesizlik varken Terran'a buff gelmeyecekte Zerg'e mi buff gelecek!?. Ne istiyorsunuz anlamadım ki!? TvZ de oyun başlar başlamaz Terranlar GG mi yazsın!? Amaç bu mudur!? Terran'ın buff istemesi kadar doğal bir durum yokken, nasıl bir sorudur bu anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 terran gg yazip ciksa en temizi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 lan terranla zerg bana buff ona nerf bana buff ona nerf diye aglıyo delikanlı brotoss abi bari adam archonu fungallamasına fit ne biçim dünya arkadaş sözde en teknolojik ırkız anasınıs atıyım götü boklu yılan çıyan böcek ırkı zergin casterları bişzim 600 yaşındaki psionic dedeleri tokatlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 BonePART said: götü boklu yılan çıyan böcek ırkı zergin casterları bişzim 600 yaşındaki psionic dedeleri tokatlıyo ROFL:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yalansa yalan de şu anda oyunun en güçlü casterı infestor bildiğin bok böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 e doğru diyo ağlanacak birileri varsa oda protosstur terran ve zergün buna hiç hakkı yok. + seeker misile gibi bir buffta zergi değil protosu oyundan düşürür. saçma bir buff zergten neyiniz eksik beee çileden çıkarıyonuz insanları korede GSL gibi bir turnuvada 32 kişilik kadronun içinde 3 zerg 1 protoss vardı o zaman bile sizin kadar ağlamadık biz. iki tane kontrasyn sorunu çeken terran turnuvadan elendi diye, etmediğiniz laf kalmadı birde terrana öküz gibi infestorde yapmıyoruz ki öküzlediğimiz ırk protoss ki kaldı protosslar bile sizin kadar ağlamıyo infestore sizler alışmışsınız oyunun ilk çıktığı anki marine tank kompozisyonu ile 35 dk oynayıp yenmeye alışkanlıklarınızdan vazgeçin çeşitlenin. oyun başlar hellion -> FE -> banshe -> thor tank helion yada marine tank medivac bitti sizi ezberlemek zor değil ki. değişin biraz değişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 terran oyunu bilmiyor, oyunun öğrenin tezi çürüyeli çok oldu be baybety, yeni şeylerle gel artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ben hala bu konuda ısrarlıyım abi haklı olduğumuda göreceksiniz gerçi 4 ay kaldı bu saatten sonrada bişeyi kanıtlayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Surdaki balance muhabbetlerini okuyunca iyiki blizz oyunculari iplemiyor diyorum. Aynen boyle devam dustin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar