Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 CHAT

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Seele said:

abi dtye fungal atilmazsa. direkt gg diyip cik.

aynen öyle de overseer şart olcak o zaman dt rush zaten infestor ile counterlanmıyor ki basıyon bir spore tutuyon, eğer laire çıkmışsan overseer yapıyon.
BonePART said:

abi ben şeyden söz ediyodum
dt ye fungal atılmamasından
pardon tartışmalar karıştı
eahueahuae

dt nin psionic olduğunu göz önüne almamıştımda

pardon yaa anladım şimdi sen fungalıda hesaba katıyon
aynen haklısın fakat seeker misile kalkarsa bu sadece zergin aleyhine değil protosa da çok büyük ağır kayıplar verir.
hatta protosslar dahada çok zorlanırlar.
bu fungal işide seeker işide yaş iş
ben High Templar'a enerji upgrade'inin geri verilmesinden yanayım. Çoğu protoss Ht yi sırf archon yapabilmek için basıyo
yoksa oyun içinde çok bi efektifliği falan yok hem yavaş hem cilcilli hemde zayıf.
böylelikle fungalada nerf gelmesinede gerek kalmaz.
dt tutamayacaksam
archon tutamayacaksam
ghost elini kolunu sallaya sallaya gezecekse
ne anlamı kaldı
yap 4 ghost overseer mi var ? çip çip çip öldü mü..? öldü indir bütün infestorları elini kolunu sallaya sallaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Meğersem ne kadar zormuş overseer yapmak.Çok alışmışsınız her şeyi winfestorla tutmaya.Bu psionic olayının gelmesi early sonu middle başındaki lingfestor pushlar için çok iyi olacak.92837642934 tane ling basıp kapıya dadanıyordunuz.Ne kadar sentry olursa olsun 2 fungalla işleri bitiyordu.Zealotlar desen de öyle.Mid ve long game için de basıverin 2 overseer olsun bitsin..15-20 tane basmayı biliyorsunuz long game combatta tossa karşı onu mu yapamayacaksınız.
Sosyal ağlarda paylaş

inyourmind said:

Meğersem ne kadar zormuş overseer yapmak.Çok alışmışsınız her şeyi winfestorla tutmaya.Bu psionic olayının gelmesi early sonu middle başındaki lingfestor pushlar için çok iyi olacak.92837642934 tane ling basıp kapıya dadanıyordunuz.Ne kadar sentry olursa olsun 2 fungalla işleri bitiyordu.Zealotlar desen de öyle.Mid ve long game için de basıverin 2 overseer olsun bitsin..15-20 tane basmayı biliyorsunuz long game combatta tossa karşı onu mu yapamayacaksınız.

overseer'a gaz gider 1 roach daha basamazlar aman ne olucak zerg'ün hali acıların böcüğü:D
Sosyal ağlarda paylaş

baybety said:

terrana buff mu isteniyor hala ?????

İlginç.

Bilmeyen biri de bugüne kadar hep Terran'a buff, Zerg'e nerf geldiği için bunu söylediğinizi zannedecek.

Zergler sanırım bir fungalla 30-40 Marine öldürebilecek, 5-10 Viking daha tutabilecek bir buff istiyorlar zannedersem. Ya da ne bileyim bir Muta 10 Marine 5 Viking gücünde olsun. Zerglerin gözü herhalde ancak böyle doyacak.

Yani yazmayayım yazmayayım diyorum ama "İnsaf Beyler". Bütün turnuvaları Zergler domine etmiş ve turnuvalardaki Terran oyuncu sayısı Zerg oyuncu sayısının neredeyse 4 te 1'ine düşmüşken, ayrıca ortada apaçık Terran'ın alehine ve Zerg'in lehine bir dengesizlik varken Terran'a buff gelmeyecekte Zerg'e mi buff gelecek!?. Ne istiyorsunuz anlamadım ki!? TvZ de oyun başlar başlamaz Terranlar GG mi yazsın!? Amaç bu mudur!?

Terran'ın buff istemesi kadar doğal bir durum yokken, nasıl bir sorudur bu anlam veremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

lan terranla zerg bana buff ona nerf
bana buff ona nerf diye aglıyo
delikanlı brotoss abi bari adam archonu fungallamasına fit
ne biçim dünya arkadaş sözde en teknolojik ırkız anasınıs atıyım

götü boklu yılan çıyan böcek ırkı zergin casterları bişzim 600 yaşındaki psionic dedeleri tokatlıyo
Sosyal ağlarda paylaş

e doğru diyo ağlanacak birileri varsa oda protosstur
terran ve zergün buna hiç hakkı yok.
+ seeker misile gibi bir buffta zergi değil protosu oyundan düşürür.
saçma bir buff
zergten neyiniz eksik beee
çileden çıkarıyonuz insanları korede GSL gibi bir turnuvada
32 kişilik kadronun içinde 3 zerg 1 protoss vardı
o zaman bile sizin kadar ağlamadık biz. iki tane kontrasyn sorunu çeken terran turnuvadan elendi diye, etmediğiniz laf kalmadı
birde terrana öküz gibi infestorde yapmıyoruz ki
öküzlediğimiz ırk protoss ki kaldı protosslar bile sizin kadar ağlamıyo infestore

sizler alışmışsınız oyunun ilk çıktığı anki marine tank kompozisyonu ile 35 dk oynayıp yenmeye alışkanlıklarınızdan vazgeçin çeşitlenin.

oyun başlar hellion -> FE -> banshe -> thor tank helion yada marine tank medivac bitti
sizi ezberlemek zor değil ki. değişin biraz değişin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...