CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 üst tura bi tane protoss çıkmıs o da gruby, avrupalıları hiç izlemesek daha iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 BW proları gelse de farketmez yaee diyenler OSL finalini izliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 It was my first season in SC2 and I am satisfied, but there are no limits to human greed. -Flash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 güzel demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ben gazı aldım, alayını kabak gibi oyacağım seneye demiş üstat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi iyi hosta izleyemioruzki adamı soktumun kespası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ne güzel işte, herşey eskiye benziyor. boxer'ın 30 saniyelik fpv vodunu bulacağız diye yarın gün harcardık internette, kalan yarısı da vod un inmesini beklemekle geçerdi. demem o ki, bulunabiliyor ararsan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dün go4sc2 rakip beklerken(bnetin kapalı kaldıktan sonraki zaman olduğu için rakip hala offlinedı) oyunu kazayla join game ile kurmuşum bi baktım huun ninjaladı oyunu otomatik başladı, oynadık ve yorum olarak diyebilirim ki tehlikeli bir oyuncu, gizli taktiklerini burada açığa vurmıycam ama özellikle kendine rakip olarak belirleyenlerin dikkat etmesi lazım, çok ekstra hareketler deniyor !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bizimkisi pratik eksikliği canım, yoksa ceplerimiz numaralarla dolu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 nüfus memuru nasıl kabul etmiş lan o ismi? hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ben protoss a swtichliyorum sanırım ya şuan protoss um çok berbat yani terranla silver-bronze arası bi yerdeydim protossla direk bronze un dibindeyim ama üniteler olsun gameplay stili olsun sanki bana daha çok hitap ediyor gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Protossa geçte marauderın değerini anla.ASDfasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kesin switchliyorum dedimde hala emin değilim bakalım tek bildiğim en az terran kadar uğraşıcam bu ara protossla ondan sonra tam kararımı veririm heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kararını verince bizimlede paylas lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ilk ö.m.den senle paylaşcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bu arada özel ders veriorum saati 20tl den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 çok ucuzsun memphis ya 20 tl nedir arkadaş. root catz http://www.gosucoaching.com/users/catz Ladder Rating top 20 (most of the time) Races Coached Protoss, Zerg, Terran, Random Rate 80$ - 1v1 // 100$ - 2v2 (2 people) Servers Coached North America, Europe Interact Stream URL http://www.justin.tv/colcatz Twitter URL http://twitter.com/col_Catz şu herif bile 80$ istiyosa senin 500$ felan istemen lazım. sen hayat derside veriyosun çünkü sadece sc2 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 teesüf ederim beyler o herif dediğiniz kişi ROOTCatz :) adam gözümün önünde viski şişesini komple bitirdi zil zurna sarhoş halde terran seçip grandmaster tokatlamaya başladı. asdasdadsad (ama 80$ yinede etmez). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 immortal - stalker +1 all in push gibin birşey yapıyor tosslar bu kombinasyonu nasıl durdurabilir zerg? mass ling ? hydra ,infestor ? yoksa mutalı işler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Seperate said: immortal - stalker +1 all in push gibin birşey yapıyor tosslar bu kombinasyonu nasıl durdurabilir zerg? mass ling ? hydra ,infestor ? yoksa mutalı işler mi ? Immortal'ın counter'ı ne? Zergling. Stalker'ın counter'ı ne? Zergling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 harbi zealot ve ya sentry yoksa mass zergling çözüyo orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Seperate said: immortal - stalker +1 all in push gibin birşey yapıyor tosslar bu kombinasyonu nasıl durdurabilir zerg? mass ling ? hydra ,infestor ? yoksa mutalı işler mi ? linglerle acıkta yakala, bi kez ffliycek enerjisi vardır, bilemedin iki sonra direk ölür işte. attır ffleri cekil geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 beyler paticik buna hazır mı bilmiyorum ama galiba protoss a switchliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar