inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Bu discover card reklamlarından tek nefret eden ben miyim acaba ? Lanet olsun nedir öyle her maçtan sonra çıkıyor zırt pırt copy that oh shooot this is bad is it ezberledim reklamları resmen scriptine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Aceace said: Bunda şunun da etkisi var. Terran o kadar aşina olunan bir ırk ki oyuncular direk adapte olabiliyor. Aha bu piyade binası aha bu tank binası aha bu uçak binası. Bittiii. Ne zerg gibi larva inject ne tosstaki FF gibi karmaşık üniteler var. en büyük etki bu zaten. bw'de de böyleydi. ilk başlayanlar aşina oldukları, tanıdıkları ırkla oynamak istiyor. şöyle de bir etki var. sc2 terran üzerine kurulu oyun. yani önce terran sabitlendi, sonra diğer ırklar buna cevap olarak şekillendi. bw'de oyunun üzerine kurulu olduğu ırk protoss'tu, ilk başlayanlara protoss'la başlamaları tavsiye edilirdi. counter/anti taktik ve birimleri öğrenmeyi kolaylaştıran bir unsur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Aceace said: Anelor said: Sana şunu söyleyeyim yeter. Linki arayamayacaığım kusura bakma ama işsizin teki, sadece ve sadece stalker basmak suretiyle 0 MICRO yaparak diamonda çıktığı replayleri paylaşmıştı. Scout yok. Blink mlink yok. Sadece chronoboost+Stalker+1a. (Evet kulağa imkansız geliyo ama böle bişe var:) abi ona bakarsan adam cannon rushla mastersa cıktı ve izletti canlı canlı bu sırada hayvan gibi ot içiyodu http://www.twitch.tv/weedamins/b/326791809 al abi bronze to masters with cannon rushing 22 saat adamın pvp si 80% win en düşük %50 lerde zerg cannon rush eger faillarsa yada yetmesse dt rush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 bu arada abi 30 uncu dakkayı izleyin kesinlikle ya eahueahueahu adamı kendi basei dısına wallladı eauheauhea saatlerce guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 iyimiş hehe ama kabız oldum ya lan, tek probe ile neler yaptı. tak bi zealot peşine şerefsizin probeunun bitsin işte iş. o kadarını da akıl edemeyen zaten sc oynamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 abi zealot felan yaramıyo adamın hakkını yememek lazım 2 3 marineli terrana karsı bile kaçırıyo o probeyi bi şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Aceace said: Anelor said: abi böyle replayimi izliyorum mesela ulan ne biçim saçmalamışım bunu niye böyle yapmamışım çok yavaşım oha hataya bak falan diyorum kendi kendime bunları dedikten sonra bi oyun daha atıyorum gene aynı şey değişen bişey yok :D acaba diyorum yetemiyo muyum ben Diyorum ya yetememek değil. Sadece üstüne düşmek lazım. Sallıyorum bir aksilik, allin vs durumu olmadığı müddetçe 60 scv olana kadar aralıksız scv basman lazım. Ayrıca bunu 5 scv basıyım. Sonra bi 5 tane daha basarım şeklinde değil düzenli olarak 1er 1er (hadi bazen 2şer:) basman lazım. Aynı sırada Barakalardan marine bilmem ne basman lazım. Bunlara alışman lazım.. Şey gibi düşün. WoW'da sallıyorum First Aid atmak için düşünmezsin zaten refleks oluşmuştur ya. Aynı hale gelene kadar sıkılmadan maç yapman yeterli. Sana şunu söyleyeyim yeter. Linki arayamayacaığım kusura bakma ama işsizin teki, sadece ve sadece stalker basmak suretiyle 0 MICRO yaparak diamonda çıktığı replayleri paylaşmıştı. Scout yok. Blink mlink yok. Sadece chronoboost+Stalker+1a. (Evet kulağa imkansız geliyo ama böle bişe var:) Sen sadece daha çok oyna. Scout falan da etme. Ne olcak. En fazla 6 pool DT falan yer çıkarsın oyundan. Salla gitsin. Sen oyuna alış yeter. SCV bas Marine-Marauder-Medivac bas Supply bas . . . Paran birikmeden bunu sürekli sürekli yapmaya çalış. Hepsi bu. Daha çok ünite FTW! ya peki 60 scv olduğunu nasıl anlicamda durucam ben bunu yapmaya çalışıyorumda hep 50 lerde veya 40 larda tamam oldu heralde yeter diyip bırakıyorum. gaza geldim tekrar akıcam birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 abi baselerindeki probeları saymıyo musun surekli yane çift clikcklicen her basede 22 tane probe olcak en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 he öyle sayıyım mı sayıyı görmek için illa kontrol grubuna mı alıyım bide gazdakiler için +2 mi ekleyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 aynen ole hotsa kadar tek çare o yane yane 1 2 zealotun yoksa armyden cıkaraman cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 BonePART said: [ abi ona bakarsan adam cannon rushla mastersa cıktı ve izletti canlı canlı bu sırada hayvan gibi ot içiyodu http://www.twitch.tv/weedamins/b/326791809 al abi bronze to masters with cannon rushing 22 saat adamın pvp si 80% win en düşük %50 lerde zerg cannon rush eger faillarsa yada yetmesse dt rush 32 dakikalarda oyunu izlemeyi bırakın ve sadece sağ alt köşedeki kameradan elemanın gözlerine bakın. Adam resmen oyun oynarken uykuya dalıyor ve uyanıyor. Şaka yapmıyorum. Gözkapakları kapanıyor, birkaç saniye sonra açılıyor ve gözler ağır ağır hareket edip yavaş yavaş sağa sola kayıyor. Eleman Uyurgezer terimini bir adım öteye taşıyarak UyurCannonRushYapar a çevirmiş resmen. Bütün bunlar olurken ise adam oyunlarını tıkır tıkır kazanıyor. Üstüne bir de yetmiyormuş gibi resmen uyuyarak Master oluyor. Elemanı tebrik ediyorum. Harbiden beni şaşırtmayı başaran bir yetenek ama ortadaki bu oksimoron duruma gülsem mi yoksa sinirlensem mi bilemedim. Bu durum için kime teşekkür etmemiz gerektiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Teşekkürler Blizz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Adam iyi abi. Yane tek bi taktikle oynuyo bi kaç macro maçı var cannon rush faillayınca onnarda da ölümüne kötü deil. Adam bundan zevk alıyorum bunu yapıyorum diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 hrekeze cannon rush yedırmeye calısmak ve bunu her harıtada yapmak baya zevkli olabilir. ciddi kafa patlatırsan buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 zerg ve protoss denemeye karar verdim terranı hafiften sindirdim gibi bunlarıda sindireyim hem oyun bütün üniteleri iyice tanımış olurum rakibimi scoutladığımda daha iyi fikir verir hemde belki bunlardan birine switchlerim diye düşünüyorum. hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 @followgrubby; Damn how to practice against Nukes on Korean language client? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 abi bence ole olmaz ama neyse yane 1 ırka odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ya illaki bir ırka odaklanacak ama acelesi yok. Takılsın şimdilik. HotS çıkarken hangisi kafasına yatarsa ona siviçler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 toss olmayacak o zaman daha hotsda tossun mantıklı geldiği kimse yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 hotsda sage öttürüyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 tlo baya gelistirmis kendini. apm ucuyor masallah. ALMAN PANZERIIIIII !!!111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ::o ::o ::o ::o ::o ::o ::o ::o ::o ::o ::o çin twitter hesabı Grubby'nin... ::o ::o http://t.qq.com/followgrubby ::o ::o Followers : 听众694474人 ::o ::o ::o ::o ::o ::o ::o ::o ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Flash bir maç daha kazanırsa Code S. My dick is now diamonds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Ryung vs Seed var, PvZ oh boy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 5 way tie incoming:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Abi Flash vs Ryung maçı, inanılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar