Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 2 cannon 1 ht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 yeni öğrendiğim şeyleri yavaş yavaş oyunuma entegre etmeye başladım oyuna daha hakim oynadıkça aldığım keyifte o ölçüde artmaya başaldı tek yol silver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 20 muta geliyosa bi high templar basmıydı mı mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 hee, ama archon daha güzel abi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Şu an itibarıyla Grandmaster top 10; 8 Z 1 P 1 T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bu z oyuncularinin ne kadar iyi oldugunu gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 BROODLORD INFESTOR EVERYTHING!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 oyunun en buyuk keyfi o. stalkerlari fungallayip bl ile uzaktan dovmek. gecen destinyden gordum hosuma gitti probe a neural parasite atip nexus falan dikti mship cikardi bl lerin yanina guzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 BonePART said: BROODLORD INFESTOR EVERYTHING!!!!!!!!!!!! 50 IQ üzeriysen kaybedemiyorsun zaten o noktadan sonra. Oyunda o comboyu yenebilen bir formasyon yok. Tek yapacagı şey neural parasite mothership, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 abi o sorun deilde mapin adını bilmiyorum normal rampası çok ufak ikinci rampa olmayan böle düz duvar yapıyosun neyse orda ilk expansionun hemen altında kör nokta var stalker gitmiyo abi oraya 4 tane brood lord koydu adam hayattan soguttu durup dururken stargate cıkıp phoenix yapmak zorunda kaldım komik olan takipte edemyorum az kovalasam adam fungallıyo resmen 2 base all in yap adam bl yapamasına zorluyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 aaaa neden öle diyosun ahmet archon toilet var ya taktiğe karşı tek şansın adamın unitelerini clump etmesi için dua edip ettiği anda mothershipinin tranegde olması için yalvarıp tutarsa o saniyede yeterince archonun olması yoksa counterı olmaz olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_920646&feature=iv&src_vid=6G7173BEFg8&v=jcQedw7R1zk Şöyle oynayan zergleri özledim abi, eskiden keyifliydi zerg'e karsı oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 neyse aglamayı bırakıyım da yane zaten 3 baseden sorn amacrom sıcıyo benim demek istediğim kör nokta var 4 tane broodlord expansionu kapadı ölmedi hayvanlar 4 tane phoenix yaptım 10 dakkada kestiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 o fungal i yiyen toss un caresizce olmekte olan stalkerlarini archonlarini izledigini gorunce replayde, insan uzulmuyor degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=n7rH1C964uA&feature=g-all-u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 PastorOfMuppets said: http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_920646&feature=iv&src_vid=6G7173BEFg8&v=jcQedw7R1zk Şöyle oynayan zergleri özledim abi, eskiden keyifliydi zerg'e karsı oynamak. I CAME çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 morrowun azını karıstırmasına takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 tvt oynamaktan gına geldi bronze lig popülasyonunun %60 ı falan terran sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 tvt yine çok keyifli matchup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 silverında öle eauhea terran genel olarak daha az mikro istediğinden sanırsam herkez terran zerg yok ama yane 10 maçtan biri zerg ikisi toss 7 si terran felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Valla ben plat oldum olucam, her zerg maçını kaybediyorum, 5'te 2 falan zerg geliyor bana, en nadir toss geliyor diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 hayır bide karşımdaki adam benden kötüyse 30 dakka benden kötü değilse 1 saat sürüyor maçlar. natuarlının arkaya scv saklıyorum bakıyorum zamanında 2.ci base çıkmazsa aha drop rush geliyo diye önlem alıyorum dropu rush ı yapamıyo bende yusuf yusuftan 200 supply a kadar full defansif takılıyorum zaten uzuyoda uzuyo oyun. direk bashee falan mı bassam napsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 abi deişik tvt matchuplar var build order oku işte bide abi drop rush ne ya? drop mu yapıyo adam dropa karsı yapacagın bi tane missile towetr 5 6 tanede marine yane ole butun besei bekletmenin manası yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 drop rush dediğim ya drop yapıcak yada rush anlamında demiştim. rush dediğimde senin timed attack dediğin işte ben hala rush diyorum ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ya rushla timed attackin farkı su rush dediğim sey genelde cheese tadında oluyo 6 pool 2 rax yada 2 gate marine zealot all in sen terran olarak zaten bunnara immunesun kapın kapalıu oldugundan timed pushlarıda izliceksin abi yane map awareness onemli xel naga towerları tutmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar