Anelor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 LİGİ NASIL ATLIYOS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 böyle winratein 60 80% oluyor birden sonra bakıyorsun ki üst ligden adamlar gelmeye başlıyor ve 50% civarına geri dönüyor hah o arada atlıyorsun işte... ama o 60% 80% olduktan sonra üst ligdekiler gelmeden 50%ye iniyorsan olamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 rush ve backdoor dan kaybedip duruyorum delirecem ya late game de oyun vermiyorum resmen ama rushlar özellikle anlamıyorum adamın rush yapıp yapmayacağını scoutlamama rağmen nasıl anlicaz ki onu? yani zerg i anlıyorum aslında ama terran oynamama rağmen terrandan gelen rushlara hep yeniliyorum protoss pek sıkıntı olmuyo protoss gelince genelde kazanıyorum rahat. bide apm 60-80 arası benim bu insanlar nasıl 200 apm le falan oynuyo sapık gibi sürekli bişeylere mi tıklamak lazım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 backdoor diye bişi yok. apmleri 200 dieldir avarage, sanmıyorum. rushlarda matchuplra göre bakıcaksın işte. zerg 3. baseii almısmı? gaz almısmı? toss kac gate atmıs, robo atmısmı excpand etmişmi? terran kac rax atmayı planlıyo vs vs vs. third base almsmı zerg kesin bi roach banelingle gelme niyetindedir, veya senın yaptığın bıseyden kıllanmıstır. expand etmiyen toss elbetteki ghelip saldırıcaktır, 2 gaz almıs toss kesin saldırıcaktır muhtemelen dtlerle veya sentry immortalla. terran hep gaz almıssa factory acılıp helion drop gidebilir, veya banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Aga bu manyak kimdir bilen var mı? http://www.sc2ranks.com/eu/2537252/WishUreHere win ratio %77'lerden %80'e çıktı üstelik bunu ladder'da dünya 1.si olurken yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Aaaa dilimin ucunda çıkaramadım tanıdık biri bu. Streamde görmüştüm hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 doubtful said: Aga bu manyak kimdir bilen var mı? http://www.sc2ranks.com/eu/2537252/WishUreHere win ratio %77'lerden %80'e çıktı üstelik bunu ladder'da dünya 1.si olurken yaptı. Oha çok sert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 söyle bisi var. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=375685 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Anelor said: rush ve backdoor dan kaybedip duruyorum delirecem ya late game de oyun vermiyorum resmen ama rushlar özellikle anlamıyorum adamın rush yapıp yapmayacağını scoutlamama rağmen nasıl anlicaz ki onu? yani zerg i anlıyorum aslında ama terran oynamama rağmen terrandan gelen rushlara hep yeniliyorum protoss pek sıkıntı olmuyo protoss gelince genelde kazanıyorum rahat. bide apm 60-80 arası benim bu insanlar nasıl 200 apm le falan oynuyo sapık gibi sürekli bişeylere mi tıklamak lazım yani abi terran rush derken timed push mu? yane marine marauder medivac kapına mı dayanıyo yoksa 2 prıoxy barracks mı atıyo mmm timed pushsa rush deil o SC2 nin normal oynanması o o pushta terran kazanamazsa zaten genelde tosssan baya ileri geciyosun 3 uncu baseryi attıgında felan sen pushlayıp kazanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Seele said: söyle bisi var. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=375685 Bunu gördüm de bi'şey ifade etmiyor, önce nerchio smurf'u demişler sonra nerchio ile wishurehere ladder'da karşılaşınca bu tez yatmış, sonra biri konuştum koreli demiş, en son scarlett bile olabilir demişler :) durum karışık bu başlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 BonePART said: 3 uncu baseryi attıgında felan sen pushlayıp kazanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 abi şirkette telefonla konusurken bi anda yazınca 4 zaman kipi 3 sahış kipi gizli özne yalancı yüklem bine fiil felan her şey kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 BonePART said: Anelor said: rush ve backdoor dan kaybedip duruyorum delirecem ya late game de oyun vermiyorum resmen ama rushlar özellikle anlamıyorum adamın rush yapıp yapmayacağını scoutlamama rağmen nasıl anlicaz ki onu? yani zerg i anlıyorum aslında ama terran oynamama rağmen terrandan gelen rushlara hep yeniliyorum protoss pek sıkıntı olmuyo protoss gelince genelde kazanıyorum rahat. bide apm 60-80 arası benim bu insanlar nasıl 200 apm le falan oynuyo sapık gibi sürekli bişeylere mi tıklamak lazım yani abi terran rush derken timed push mu? yane marine marauder medivac kapına mı dayanıyo yoksa 2 prıoxy barracks mı atıyo mmm timed pushsa rush deil o SC2 nin normal oynanması o o pushta terran kazanamazsa zaten genelde tosssan baya ileri geciyosun 3 uncu baseryi attıgında felan sen pushlayıp kazanıyorum abi aynen o dediğinden yapıyo yani 2 bunker kuruyorum 2.ci expin önüne bütün üniteleri yığıyorum yok yani engelleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 abiş tvt pek anlamamda yanılmıyosam tvt de marine tank gidiyo terranlar yane 2 3 tankın her pushu ezmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 tvt zor match up, hos t zaten en zor ırk. sakin salkin oynıyacaksın. bi oyun planoın polucak cok asırtı bı durum olmadığı surece ona srılıcaksın bırakmıhycaksın. bide evet ya olay tank marine viking. bol tank marine, ve mümkünsüe herzaman rakipten fazla viking. mienral bitriktikce orbital command+barracks. gaz biriktikce factory tank+viking arada, mac uzayıncada araya bi iki thor. tank vs tankı adam gibi cözmek kavramak cok zor zaten, ben ne zaman oynasam beceremiyom, elim ayağıma dolanıyo. herkez ole zaten, bi dropum tutarsa kazanırım diye oynuyo insanlar genelde ladderda. drop yeme tanklarını unsiege yakalatma senden güzeli yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bükreşe gidiyoruz bi barcraft patlatmadınız, elin korelisine çaktığımda tek başınıza evinizde sevinirsiniz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 cüce ve bone'un dedikleri baya işime yaradı tvt de ya teşekkür ettim çok marine + tank + medivac + viking, heryere expansion salla heryere turret kur backdoor yeme doğru zamanda yaparsam işleri kazanıyorum tvt yi böyle oynicaz demekki. gerçi ben herkeze karşı böyle oynuyorum ya asdsdf yani tek taktiğim ve açılışım var herkeze onu yapıyorum. karşımdakine göre araya ufaktan bişiler serpiştiriyorum mesela protoss stalkercı falansa böyle marauder serpiştiriyorum marinelerin arasına ne biyim terran siege tank heryerse banshee yapıyorum siege tankları harasslıyorum falan bi ara zerglere karşı böyle hellion falan gidiyodum ama yapmayalı baya oldu Sleeep'e de başarılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 şimdi bi adamın streamini izledimde bu adam böyle minimapten falan tıklamadan yada mousela ekran köşelerinden sürüklemeden bi şekilde mapte bi yerlere bakabiliyor ama hotkeyden çift tıkla şeklinde değil yada space e bas recent event şeklinde değil o nasıl yapılıyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Sleeep said: bükreşe gidiyoruz bi barcraft patlatmadınız, elin korelisine çaktığımda tek başınıza evinizde sevinirsiniz artık Gerçekten dingillik. Bu dingilliği bölüm moduna adıyoruz, böyle mod olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Anelor said: şimdi bi adamın streamini izledimde bu adam böyle minimapten falan tıklamadan yada mousela ekran köşelerinden sürüklemeden bi şekilde mapte bi yerlere bakabiliyor ama hotkeyden çift tıkla şeklinde değil yada space e bas recent event şeklinde değil o nasıl yapılıyor o? camera ayarlarindan jump to position gibi birsey var. default hotkey ctrl+f5-f6-f7 falan olmasi lazim. f1-5 e alirsan daha rahat oluyor. baktigin yerde ctrl+f5 yapiyorsun sonra f5 bastiginda o noktaya atliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Anelor said: şimdi bi adamın streamini izledimde bu adam böyle minimapten falan tıklamadan yada mousela ekran köşelerinden sürüklemeden bi şekilde mapte bi yerlere bakabiliyor ama hotkeyden çift tıkla şeklinde değil yada space e bas recent event şeklinde değil o nasıl yapılıyor o? genelde prolar expleri tuşa bindliyo f1 f2 f3 felan hatta dur bakem artosisin bi videosu olcaktı http://www.youtube.com/watch?v=lveweL8kcL4 su sanırsam ben yapıyo muyum hayır euahhueauh silver leaguede 1 den fazla group kullanmam bile başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi marinein arasına banshee olmaz yane cost effective deil banshee harass icin unite 1 1 1 (rax factory spaceport ) açılışı yaparsan kapın kapalıyken 2 banshee bide stealth kasıp adamın mine lineının çürütmek için ama tvt den çok bence zerg ve toss için mantıklı terranın marine ve comsat i bence biraz etkisini öldürüyo bu arada tvp de marauder genelde marineden çok olması gerekiyo stealker heavy oldugundan ordu bide colossus snipe için eger gerekirse ben bu arada bişiler anatıyorumda dediğim gibi silverım izlediğim maçlardan sölüyorum bide toss olarak oynadıklarımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 rakibin viking basmıyosa banshee arada bi tane basılıp tank avlamak için kullanılabilinir, mech giden terranlara karsı zaten sahane oluyo, marineleride olmadığı ıcın. bi vikingler temizledinmi bütün tanklarını alırsın 1 basnheeyle. onun dısında harass üntesi ya direk. toss'a karsı combata girebliyo stalkerlar cok fifi olduğu ıcın. 4 banshee 2shotlıyo stalkerları mesela. 4 banshee+bol miktar marinela rushlayıp cok toss doversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Anelor said: şimdi bi adamın streamini izledimde bu adam böyle minimapten falan tıklamadan yada mousela ekran köşelerinden sürüklemeden bi şekilde mapte bi yerlere bakabiliyor ama hotkeyden çift tıkla şeklinde değil yada space e bas recent event şeklinde değil o nasıl yapılıyor o? Mouse tekerine basınca imleç kaybolup ekranı kaydırabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 BonePART said: Anelor said: şimdi bi adamın streamini izledimde bu adam böyle minimapten falan tıklamadan yada mousela ekran köşelerinden sürüklemeden bi şekilde mapte bi yerlere bakabiliyor ama hotkeyden çift tıkla şeklinde değil yada space e bas recent event şeklinde değil o nasıl yapılıyor o? genelde prolar expleri tuşa bindliyo f1 f2 f3 felan hatta dur bakem artosisin bi videosu olcaktı http://www.youtube.com/watch?v=lveweL8kcL4 su sanırsam ben yapıyo muyum hayır euahhueauh silver leaguede 1 den fazla group kullanmam bile başarı of bu çok yardımcı oldu teşekkür ettim ayrıca diğer fikir belirten herkeze çok teşekkür ederim oyunu anlamamda kavramamda baya yardımcı oluyolar şu scrolla bas mapte gezide kesinlikle kullanıcam sanırım. bu videoda anlamadım şey tab a ne yapmış onu anlamadım bi tek ne diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar