Memphis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 http://www.teamliquid.net/store/hoodies güzele benzio almayı dusunuom ama pahalı gibi biraz bide shipingi falan çok kalın kacarmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 yildirimokur said: Turnuva yapıyorsunuz, haber vermiyorsunuz kimseye.. Ben mi veriyim linki bu şafaktan sonra www.pintipanda.tv . hahah forge+pylon'la rampa kapatıldığını ilk defa gördüm. ( 1. O ne lan ? 2.Build 1.sktr lan sil şunları ) ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ilk practice league maçımdan zaferle ayrıldım <3 ama hala insane ai'ı yenemiyorum ya bide bi sorum var şimdi dünki turnuvayı falan izledim böyle adamlar direk 2. exp 3. exp falan yardırıyor bunlar insane ai e karşı oynasalar direk yargıyı yer gibi geldi insane ai öyle bi rush yapıyoki yani 2. 3. exp e kassam direk elime alırım. mesela player a karşı oynadım öyle bi rush gelmedi hiç yani 10.cu scv yi direk scouta yolluyorum karşının base e ama insane ai için o bile çok geç olabiliyor yani soruyu sormamışız ahah. sorum şu bu noktadan sonra insane ai ile mi antreman yapmam bana daha çok şey katar practice league mi takılayım (ki çok yavaş sanki bu beni körelticek gibi geliyo) yoksa direk bronze league mi yardırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 bide sanki danışıklı dövüş yapıyolar gibi geliyo böyle herkez 2. 3. exp i atıyor huzur barış içinde ondan sora kapışıyor falan böyle 2. exp i atıyolar direk falan çok savunmasız kalıyolar ve adamlar bunu bilir yani niye hiçbiri direk şuna 2.ciye mineralleri hazır yatırmışken gireyimde direk bitireyim demiyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 riskli çünkü. Expand atsan da supply bir noktaya kadar denk. Özellikle tvt'de bunker çok zorlaştırıyor expand patlatmayı. tutarsa dönüşün yok yani o push'u, kimse all in oynamak istemiyor ki bu bizim için iyi birşey, daha iyi build orderlar ögrenmek, follow up taktiklerin olması daha iyi oyuncu demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 insane ai cikar abi kafandan. stream izle oku buildlere bak ondan sonra dal lige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ai yi bırak, hatta practise ligi de bırak direk gir aksiyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 yildirimokur said: Bi şey sorucam, toss oyuncusu Twilight Council yaptığında, Dark T'a mı ya da blinke mi gideceğini nereden anlarız ? Wıyy geride kalmış ama görmemişim. Dur yardımcı olayım. O kadar Protoss var adam gibi cevap veren yok cukcukcuk. DT'ye giden oyuncu genellikle gaz timing'inden ötürü 4.gazı alıp DT'ye gidecektir. PvZ'de DT baskısından hemen sonrasında gelebilecek karşı saldırıyı tutmak için Archon gerekli olduğundan 4.gaz>Darkshrine yapılır. 3.gaz>twighlight>4.gaz genellikle Blink için daha ideal. Ha tabii ki varyasyonları var. Ben genelden bahsediyorum. Ne biçim Diamond'ım lan ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 1 saat 15 dakka sonra (P)MaNa vs. (T)asd (T)Maru vs. (Z)EffOrt (P)NaNiwa vs. (P)Mini (P)Killer vs. (T)Flash kod ey macları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 flash maçını atsanıza utube'a. ben size yasaklı repler buluyordum hainler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=tR9TZa11J-k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Anelor said: ilk practice league maçımdan zaferle ayrıldım <3 ama hala insane ai'ı yenemiyorum insane ai fazladan resource topluyor ve tek bildiği şey rush yapmak. bu sebeple çok erken çok sayıda ünite ile saldırıyor. vs ai gerçek oyuna çok uzak. multi oynamayı planlıyorsan hiç vakit kaybetme. tek söyleyebileceğim sürekli multi oyna. gerekirse buraya replayini koy biz söyleyelim ne sıkıntı var ama ai'den hiç birşey öğrenilmez. ben de ilk başladığımda aynı hataya düşmüştüm. şu an bütün fast expand buildleri ile 1 base oyunları yenebilirsin yada eşit çıkabilirsin(Biraz praktis gerekebilir), bu sebepledir ki iyi oyuncuların hepsi, her zaman early expand gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 huun said: flash maçını atsanıza utube'a. ben size yasaklı repler buluyordum hainlerhttp://www.gomtv.net/2012gsls4/vod/70605 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 own3d.tv yayınlarını izleyemiyorum.siyah ekran kalıyor öyle varmıdır çözümünü bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 aynı sorun bendede var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 HuK vs Bisu şu anda mlgde ve.... Şaaaptığımın MLG'si yüzünden freestream yok! 360p bile!!!! Çok feci sinirliyim çook. Huk (P) vs. Bisu (P) Naniwa (P) vs. JaeDong (Z) Idra (Z) vs. Stork (P) Bu maçlar bugün oynanacak. +1de Fan Choice match olacak (ki aha buraya yazıyorum Sheth vs Flash olacak.) HRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 http://sc2tv.ru/content/alidermvp rusca restream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Cüce eğer İzmir'de yaşıyosan söyle bi yer sana kola bira 2 paket malbuş bişiler alcam gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 neyzıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Ahahah.EG Masters cupta az önce Incontrol'ün kurduğu cümle "I've been playing sc2 for 2 years 16 hours a day. But I never seen a broodlord army sneak from side to a protoss main and gains a vision for Nydus. Can Broodlords sneak? OMG Thats op!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 http://dreamhack.ro/en/first-33-players-registered-to-dreamhack-eizo-open-bucharest/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Mehmet Ali Turushan Aktay ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Protoss early expand atıyor ,idra 2. ve 3. base'i sorunsuz alıyor ,nese dronelamaca ,toss kapıyı kapatmış 3-5 lingle bi kapıyı yokluyor vs. nese buraya kadar herşey normal. Yaklaşık 2 dk sonra base'in önünde 1 tane DT görüyor ve çıkıyor, bu nasıl bir zihniyet la biri bana anlatsın lütfen asdf Hani 0 mücadele bu tarz olaylara karşı ,denemiyor bile gayet bırakıyor ,amaç nedir ,hani atabildiğim kadar oyun atayım macro yapayım ,elimi sıcak tutayım yeter mantığı mıdır nedir ,anlatın la bende bu kadar raat ,relax oynamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 yoo mal da ondan. oyun oynamayıda sevmiyo, yaptığüı ısıde sevmiyo, ki,mseyede saygısı yok. cünkü kendisinede yok. anca bu sekilde kendini büyük görebiliyo o yüzden böle yapıyo. oyun oynamyı sevmiyen adamdan progamer yaparsan öle olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Congratulations! You’ve been selected to participate in the beta test of StarCraft® II: Heart of the Swarm™. oppa gangnam styleeX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar