Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 CHAT

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

ilk practice league maçımdan zaferle ayrıldım <3

ama hala insane ai'ı yenemiyorum

ya bide bi sorum var şimdi dünki turnuvayı falan izledim böyle adamlar direk 2. exp 3. exp falan yardırıyor bunlar insane ai e karşı oynasalar direk yargıyı yer gibi geldi insane ai öyle bi rush yapıyoki yani 2. 3. exp e kassam direk elime alırım. mesela player a karşı oynadım öyle bi rush gelmedi hiç yani 10.cu scv yi direk scouta yolluyorum karşının base e ama insane ai için o bile çok geç olabiliyor yani

soruyu sormamışız ahah. sorum şu bu noktadan sonra insane ai ile mi antreman yapmam bana daha çok şey katar practice league mi takılayım (ki çok yavaş sanki bu beni körelticek gibi geliyo) yoksa direk bronze league mi yardırayım
Sosyal ağlarda paylaş

bide sanki danışıklı dövüş yapıyolar gibi geliyo böyle herkez 2. 3. exp i atıyor huzur barış içinde ondan sora kapışıyor falan böyle 2. exp i atıyolar direk falan çok savunmasız kalıyolar ve adamlar bunu bilir yani niye hiçbiri direk şuna 2.ciye mineralleri hazır yatırmışken gireyimde direk bitireyim demiyor mesela
Sosyal ağlarda paylaş

riskli çünkü.

Expand atsan da supply bir noktaya kadar denk.

Özellikle tvt'de bunker çok zorlaştırıyor expand patlatmayı.

tutarsa dönüşün yok yani o push'u, kimse all in oynamak istemiyor ki bu bizim için iyi birşey, daha iyi build orderlar ögrenmek, follow up taktiklerin olması daha iyi oyuncu demek.
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Bi şey sorucam, toss oyuncusu Twilight Council yaptığında, Dark T'a mı ya da blinke mi gideceğini nereden anlarız ?

Wıyy geride kalmış ama görmemişim. Dur yardımcı olayım. O kadar Protoss var adam gibi cevap veren yok cukcukcuk.

DT'ye giden oyuncu genellikle gaz timing'inden ötürü 4.gazı alıp DT'ye gidecektir. PvZ'de DT baskısından hemen sonrasında gelebilecek karşı saldırıyı tutmak için Archon gerekli olduğundan 4.gaz>Darkshrine yapılır.
3.gaz>twighlight>4.gaz genellikle Blink için daha ideal.
Ha tabii ki varyasyonları var. Ben genelden bahsediyorum.
Ne biçim Diamond'ım lan ben:)
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

ilk practice league maçımdan zaferle ayrıldım <3

ama hala insane ai'ı yenemiyorum

insane ai fazladan resource topluyor ve tek bildiği şey rush yapmak. bu sebeple çok erken çok sayıda ünite ile saldırıyor.

vs ai gerçek oyuna çok uzak. multi oynamayı planlıyorsan hiç vakit kaybetme. tek söyleyebileceğim sürekli multi oyna.

gerekirse buraya replayini koy biz söyleyelim ne sıkıntı var ama ai'den hiç birşey öğrenilmez. ben de ilk başladığımda aynı hataya düşmüştüm.

şu an bütün fast expand buildleri ile 1 base oyunları yenebilirsin yada eşit çıkabilirsin(Biraz praktis gerekebilir), bu sebepledir ki iyi oyuncuların hepsi, her zaman early expand gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

HuK vs Bisu şu anda mlgde ve....

Şaaaptığımın MLG'si yüzünden freestream yok! 360p bile!!!! Çok feci sinirliyim çook.

Huk (P) vs. Bisu (P)
Naniwa (P) vs. JaeDong (Z)
Idra (Z) vs. Stork (P)

Bu maçlar bugün oynanacak. +1de Fan Choice match olacak (ki aha buraya yazıyorum Sheth vs Flash olacak.) HRRRRR
Sosyal ağlarda paylaş

Protoss early expand atıyor ,idra 2. ve 3. base'i sorunsuz alıyor ,nese dronelamaca ,toss kapıyı kapatmış 3-5 lingle bi kapıyı yokluyor vs. nese buraya kadar herşey normal.

Yaklaşık 2 dk sonra base'in önünde 1 tane DT görüyor ve çıkıyor, bu nasıl bir zihniyet la biri bana anlatsın lütfen asdf

Hani 0 mücadele bu tarz olaylara karşı ,denemiyor bile gayet bırakıyor ,amaç nedir ,hani atabildiğim kadar oyun atayım macro yapayım ,elimi sıcak tutayım yeter mantığı mıdır nedir ,anlatın la bende bu kadar raat ,relax oynamak istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...