Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 CHAT

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
very hard'da ağır yargı yedim :( late gamede işler çok karışıyo bide bu binalara yapılar expansionlardan researchler varmış onu yeni keşfettim sdf

hangi üniteye ne basayım falan hep karışıyo ya :(
Mesaj tarihi:
ahahah troll ben değilim ya ben hakketen saf duygularla yazmıştım akito troll o memphis deyince bende beni kekliyosunuz sandım.

ya bu challange missionları oynamak bana bişey katar mı?

hala yenemedim very hardı :(
Mesaj tarihi:
replayler izledim o replaydeki gibi oynamaya kalksam direk 2. exp i falan atsam allahsız rushıyla alıyor beni A.I.

en büyük sıkıntılarım

ne zaman gaz toplamaya başlamayı bilememek
hangi binayı ne zaman kurmayı bilememek upgrade binaları falan mesela
exp i ne zaman çıkacağımı bilememek
bide savaşırken hep savaşa dalıyorum ben ordu basmayı falan unutuyorum :(
Mesaj tarihi:
az kalsın very hard ai ı yeniyodum ama late-game de gene elime aldım :/

bu sefer az kalsın yeniyodum :(

bide şuna yorum yapın bakalım

1'e marineleri ve marauderları koyuyorum ve hellion eğer yaparsam
2'ye siege tankları ve thorları eğer yaparsam
3'e medivac ve vikingleri koyuyorum eğer yaparsam bashee falanda
4'e barracklar
5'e factoryler
6'ya starportlar
7'ye 1.ci command center
8'e 2.ci command center
9'a 3.cü command center
0'a 4.cü command center

yani oyunu böyle yönetiyorum iyi mi ediyorum kötü mü ediyorum?

farklı bi tavsiyesi falan olan var mı veya oyunu kolaylaştırıcak bişeyler benim için böyle tips & hints kıvamında her noobun öğrenmesi gereken şeyler?

siz nasıl oynuyosunuz ey terran oyuncuları
Mesaj tarihi:
a'ya basıp düşman ordusunun arkasına doğru tıkla, ordun başarılı olduktan sonra baselerine kadar gitmen daha çabuk olur. bu taktikle mastera kadar giden terranlar gördüm.
Mesaj tarihi:
üretim binalarını aynı hotkey'e koyup tabla değiştirmen daha kolay olur bence, ben öyle yapıyordum.

mesela ben oynarken 5'e command centerları 4'e rax/factory/starportları koyuyordum.

mesela 3 rax'ın varsa a-a-a-tab-t yaparsan mesela 3 marine+1tank basabilirsin. (tank t'miydi lan sdf)
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Bi şey sorucam, toss oyuncusu Twilight Council yaptığında, Dark T'a mı ya da blinke mi gideceğini nereden anlarız ?

dt gidecek olursa dark shrine dikmesi lazim.
Mesaj tarihi:
twilighte bi scan atıp research yapıp yapmadına bakabilirsin veya unit compositiondan anlarsın eger 3 veya daha fazla stalker varsa blink gidiodur

bol bol zealot 1-2 sentry 1 stalker tarzı bisi görürsen dt yüksek olası
Mesaj tarihi:
Nekro said:

yildirimokur said:

Bi şey sorucam, toss oyuncusu Twilight Council yaptığında, Dark T'a mı ya da blinke mi gideceğini nereden anlarız ?

dt gidecek olursa dark shrine dikmesi lazim.

charge + templarda gidebilir
Mesaj tarihi:
Turnuva yapıyorsunuz, haber vermiyorsunuz kimseye.. Ben mi veriyim linki bu şafaktan sonra www.pintipanda.tv . hahah forge+pylon'la rampa kapatıldığını ilk defa gördüm. ( 1. O ne lan ? 2.Build 1.sktr lan sil şunları )
  • Yeni Oluştur...