Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 very hard'da ağır yargı yedim :( late gamede işler çok karışıyo bide bu binalara yapılar expansionlardan researchler varmış onu yeni keşfettim sdf hangi üniteye ne basayım falan hep karışıyo ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 bence senin replayla tanısma vaktin geldi!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 replay izlemek iyidir. hem achivement kazaniyorsun ! su unitler isine yarayabilir; marine-marauder + siege tank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ya hay ben böyle oyunun. nerden bulcam replay mesela güzel bi terran oyuncusu söyleyin onun replaylerini izleyim ben mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 memphis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 replay kısmında yok hiç linki falan nerden bulcaz bu güzel kardeşimizin replaylerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ahaha troll... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 biz senin saflıgına inanıp burda yardımcı olmaya calıstık sen bizim duygularımızla alay ettin fckingg trol gtfo!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ahahah troll ben değilim ya ben hakketen saf duygularla yazmıştım akito troll o memphis deyince bende beni kekliyosunuz sandım. ya bu challange missionları oynamak bana bişey katar mı? hala yenemedim very hardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 sorun yok alan yöneticimizin hardı yendiginden bile süpheliyim np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 replayler izledim o replaydeki gibi oynamaya kalksam direk 2. exp i falan atsam allahsız rushıyla alıyor beni A.I. en büyük sıkıntılarım ne zaman gaz toplamaya başlamayı bilememek hangi binayı ne zaman kurmayı bilememek upgrade binaları falan mesela exp i ne zaman çıkacağımı bilememek bide savaşırken hep savaşa dalıyorum ben ordu basmayı falan unutuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Bi şey sorucam, toss oyuncusu Twilight Council yaptığında, Dark T'a mı ya da blinke mi gideceğini nereden anlarız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 az kalsın very hard ai ı yeniyodum ama late-game de gene elime aldım :/ bu sefer az kalsın yeniyodum :( bide şuna yorum yapın bakalım 1'e marineleri ve marauderları koyuyorum ve hellion eğer yaparsam 2'ye siege tankları ve thorları eğer yaparsam 3'e medivac ve vikingleri koyuyorum eğer yaparsam bashee falanda 4'e barracklar 5'e factoryler 6'ya starportlar 7'ye 1.ci command center 8'e 2.ci command center 9'a 3.cü command center 0'a 4.cü command center yani oyunu böyle yönetiyorum iyi mi ediyorum kötü mü ediyorum? farklı bi tavsiyesi falan olan var mı veya oyunu kolaylaştırıcak bişeyler benim için böyle tips & hints kıvamında her noobun öğrenmesi gereken şeyler? siz nasıl oynuyosunuz ey terran oyuncuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 a'ya basıp düşman ordusunun arkasına doğru tıkla, ordun başarılı olduktan sonra baselerine kadar gitmen daha çabuk olur. bu taktikle mastera kadar giden terranlar gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 üretim binalarını aynı hotkey'e koyup tabla değiştirmen daha kolay olur bence, ben öyle yapıyordum. mesela ben oynarken 5'e command centerları 4'e rax/factory/starportları koyuyordum. mesela 3 rax'ın varsa a-a-a-tab-t yaparsan mesela 3 marine+1tank basabilirsin. (tank t'miydi lan sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 yildirimokur said: Bi şey sorucam, toss oyuncusu Twilight Council yaptığında, Dark T'a mı ya da blinke mi gideceğini nereden anlarız ? dt gidecek olursa dark shrine dikmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 twilighte bi scan atıp research yapıp yapmadına bakabilirsin veya unit compositiondan anlarsın eger 3 veya daha fazla stalker varsa blink gidiodur bol bol zealot 1-2 sentry 1 stalker tarzı bisi görürsen dt yüksek olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 elimden tutucak genel sc2 101 dersi vericek bi allahın kulu yok mu burda ya ilerde kazandığım turnuva paralarıyla bi dürüm ısmarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ->youtube "starcraft 2 tutorial" "starcraft 2 terran oppening" "starcraft 2 terran macro" "starcraft 2 dignitasapollo terran tutorial" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 YENDİM!!! VERY HARD'I YENDİM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Nekro said: yildirimokur said: Bi şey sorucam, toss oyuncusu Twilight Council yaptığında, Dark T'a mı ya da blinke mi gideceğini nereden anlarız ? dt gidecek olursa dark shrine dikmesi lazim. charge + templarda gidebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 oyunun erken vakitlerindeysen ve adamda exp yoksa, gaz isteyen birimleri az sayıdaysa dt geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bide buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Turnuva yapıyorsunuz, haber vermiyorsunuz kimseye.. Ben mi veriyim linki bu şafaktan sonra www.pintipanda.tv . hahah forge+pylon'la rampa kapatıldığını ilk defa gördüm. ( 1. O ne lan ? 2.Build 1.sktr lan sil şunları ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar