Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 CHAT

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ikidir drone rush yiyorum. probelarımı attack movela gönderiyorum adamın üzerine ondan daha fazla olsamda yeniyor beni. neden anlamadım var mı bunun bir countr'ı?
Mesaj tarihi:
minerallere sağ tık yapacaksın bol bol, probeların üst üste bindiğinde tek bir drone'a atak vereceksin. sonra tekrar minerale, tekrar atak. böyle böyle döveceksin.
Mesaj tarihi:
said:
On July 31 2012 02:37 figq wrote:
Yellow wins.
Fantasy wins.

Fantasy challenges Yellow to avenge Boxer, betting his OSL title.

Yellow wins the OSL.
The world ends.

ahaha
kesinlikle boyle olmalı
Mesaj tarihi:
ya stephano bi kore takımına gidecek, ya da korede antremana gidecek(gsl için falan)

gece hayatını sevdiği için korede antreman yapcağına pek inanmıyorum herkesten önce underground bilgiler benden size :P

edit: belli oldu

Brace your ostriches : Stephano will stream Korean Ladder SOON, almost every day of the week at 16.00 CET : ). Don't miss it !
Mesaj tarihi:
Az önce IPL'de en az 5-6 aylık bir paneli tekrar gösterdiler. Stephano, Select, MC, Incontrol oturmuşlar soru cevap şeklinde takılıyorlar. Stephanoyla select öyle konuşuyolar ama MC ile Incontrol cidden standupa çevirdiler.

Hıçkırık tuttu lan.
Mesaj tarihi:
abi çinliler ya
wow oynarkende
dsfjghjksdfghkdjsfg:Hi :) do you need gold?
die whisperlar geliodu
ne zaman farm yapmaya gitsem
wertıoqo nickli biri creep cıkar cıkmaz tek atıodu
Mesaj tarihi:
Nekro said:

stephano stream aciyor artik kore serverindan.12k izleyicisi vardi gecen.5macini falan izledim hepsinde chese denediler adama yav master lig boyle demek ki :p

15K filandı. Kaybettiği bir maçında Gosu'lardan biri denk gelmiş, üzgünüm stephano o bendim filan diye ss koymuştu reddit ya da TL forumuna.
  • Yeni Oluştur...