_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 1-1-1 bir all in, dolayısıyla bu build'ı yaparken işini şansa bırakıyorsun biraz da. Eğer rakip 1 gate expo ya da nexus first açıldıysa işin zor, yapabileceğin çok da fazla bir şey yok. Rakibinin hata yapmasını bekleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 _Spartacus_ said: Benim korkum artık Protoss'ların 1-1-1'i durduramayacaklarını düşünüp her maç 3 gate void ray all in yapmaya çalışması. Bütün TvP'ler "kim daha iyi all in yapacak"a dönebilir. Dostum mantıken 1-1-1, 3 gate void'i de counterlıyor. yani bence immortal veya colossus'uz zor durdurmak 1-1-1'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Uliking said: _Spartacus_ said: Benim korkum artık Protoss'ların 1-1-1'i durduramayacaklarını düşünüp her maç 3 gate void ray all in yapmaya çalışması. Bütün TvP'ler "kim daha iyi all in yapacak"a dönebilir. Dostum mantıken 1-1-1, 3 gate void'i de counterlıyor. yani bence immortal veya colossus'uz zor durdurmak 1-1-1'i.İlk Void Ray'le saldırınca savunmak için hemen hemen hiçbir şeyi olmuyor Terran'ın. Oyun orada bitmese bile çok zarar verir 3 gate + Stargate açılışları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 1 ay beleş mlg silver membership şeysi, atlayın ben aldım 2 3 tane ;p http://www.reddit.com/r/starcraft/comments/jugjq/mlg_raleigh_starts_tomorrow_get_your_free_mlg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bottomsup said: 1 ay beleş mlg silver membership şeysi, atlayın ben aldım 2 3 tane ;p http://www.reddit.com/r/starcraft/comments/jugjq/mlg_raleigh_starts_tomorrow_get_your_free_mlg/ teşekkürler ben aldım silverımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 http://sc2ranks.com/us/3042430/Sleeep dünya 5.liği gördüm o yeaaaaa edit: hatta 4.lüğe bile çıkmışım bir ara :P mastera çıktım sonunda attı aptal bliz anı olarak dursun resmi de koyim bari http://i52.tinypic.com/2dluc1s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 1-1-1 ne skimsonik bi build yahu, terranlarin zamaninda zerg e yaptigi 5 rax reaper styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 o reaperları queene vurkaç yapıyordun microluyordun falan daha bi tatlıydı, bu direk a-move Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 6 match üst üste zerg karşı oynadım emenike ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4mdmWs1SfuY&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Hayret naniwa'dan sonra 2. eleman sol eliyle mouse kullanan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 idraya bak rage olmus ahahah kulaklıgı kırdı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorp Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 hahahah güzelmiş kulaklık kırma sahnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ahahaha sinir küpü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 aslında idra ya karşı bi antipatim yok ama bu adam her rage olduğunda mutlu oluyorum resmen.. ota boka gaza geliyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Thanks sponsors @SteelSeries @EGS_inc : Going to Korea for a month to train thx to u guys btw anyone know when GSL Code A Nov Quals are? grubby reyiz GOGOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 1v1 head on yaparken, bu "TEAMS EVEN" vs yazar ya. /stats kertenkel gibi falan seçenek yok mu? oyuna girdiğim adamın win/loss'unu göreyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yamulmuyorsam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 YENİ KANAL obs-1 , oyun olsun da izlesem mi diyorsunuz , obs-1 e geçip bekliyorsunuz , oyun kurup arasında custom atanlar obs-1deki herkesi invitelıyor son teknoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 http://www.gosugamers.net/starcraft2/news/17045-1-500-razer-starcraft-2-gosucup-playoffs-results-replays HELALLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Sleeep senin shakuras canon taktiğin ile Grubby'i indirdiler lan korede.Ne diyim artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ForGG, OGS'e katılmış. Böylece ilk kez, son yıllarda şampiyonluk kazanmış ve başarılı olmuş bir BW oyuncusu SC2 oynuyor olacak. ForGG'nin oyun tarzının SC2'ye mükemmel bir şekilde uyduğunu ve hiçbir takımla yaşamıyorken bile Kore ladder'ının ilk 10'unda 3 tane %70 galibiyetli hesabı olduğunu düşünürsek birkaç aya ilk SC2 bonjwasını görebilme ihtimalimiz oldukça yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Blizzard HoTS multiplayerında kullanmayı planladıkları yeni Terran ünitesinin silüetini yayınladı: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/314869_10150414630507457_178337772456_10501457_581742292_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 HoTS ne la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 inyourmind said: HoTS ne la ? omg heart of the swarm ya da öyle bişi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar