TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Selam naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bu başlık neye hizmet ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomos Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bana herkese benden bir margarin , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sc2 ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 konu dışı mesajlaşmalar burda olur işte. 'Taylan naber ne zaman geliyorsun bize sc2 atmaya'' gibi mesajlar buraya atılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Taylan naber ne zaman geliyorsun bize sc2 atmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 mete 1000 mesaja ulaştın ama hala forum adabını öğrenemedin ... huun ban pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paticik turnuva yapacaz böyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 i'm twelve years old and what is this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GosuHCl Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 battlecruiser ışık hızında gidiyor demi normalde peki oyunda neden uyuz uyuz uçamıyor bi yerden bi yere 10 tane marine pert ediyor anlamıyorum gıcık bi olay!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 SC2 Camiası önünde Broodwar vs Warcraft3 organizasyonu teklif ediyorum.WC3 cüler kadro çıkartın.6 oyuncu çıkartın organizasyonu bana bırakın.Size 1 hafta müddet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GosuHCl Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dota kabul oluyor mu? Amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Buna bulaşsam mı bilmiyorum hiç oynamadım birde öğrenme derdi var ezilme derdi var fuuu noob muamelesi var bilemiorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Buddha said: Buna bulaşsam mı bilmiyorum hiç oynamadım birde öğrenme derdi var ezilme derdi var fuuu noob muamelesi var bilemiorum ki ne alaka ? aksine ezilmenin zevki ayrı bu oyunda.yenene bakıp,''ne güzel çatır çutur ezildim'' diyerek hava atabilirsin. dşsklfksfjsdklfjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 GosuHCl said: dota kabul oluyor mu? Amin Dota > sc2 hacu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 TD)Pentagram said: SC2 Camiası önünde Broodwar vs Warcraft3 organizasyonu teklif ediyorum.WC3 cüler kadro çıkartın.6 oyuncu çıkartın organizasyonu bana bırakın.Size 1 hafta müddet. hala 6 diyorsun şaka gibi :D venom oyman aktifken 6yı zor buluyorduk şuan ikiside yok ... 6 oyuncu çıkmıcağını biliyorsun hala 6 6 6 ... hea 3-4 adam zaten yeterizde sen illa 1-2 maç freewin istiosan önde başlayın 3-4 adamla çıkarız biz maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yavrucum adam var sen hezimetten korkuyorsun. sana 6 tane wc3 cü ben sayarım.Senin işine gelmeyen hezimet.xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 TD)Pentagram said: yavrucum adam var sen hezimetten korkuyorsun. sana 6 tane wc3 cü ben sayarım.Senin işine gelmeyen hezimet.xD sleeep memphis stimpify shair oyman venom değilmiydik o da stimpify falan zor bulduk 6 olsun diye olmadıklarına göre şimdi 4üz ... saysana +2 w3çü? ^^ ha yok ben 6 adam diyorsan illa np last man standing zaten birimiz hepinize yeteriz eksik çıkıp (:P) not: oyman döndüğünde bir de 5 kişiyle yeneriz temiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 oymanın niye üstünü çiziyon lan kereteste. oyman memphis stimfi silip shair zachtt probeprobe solid novandaz sexyzerg bloody daha sayayım mı?bir tomar adam sana.ekibine güveniyorsan sen bu kadro ile gel ben 6 kişi çıkartcam yine.son 6 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GosuHCl Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ben oynarım ama ırk random oynarım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 nisanda aktif olacağım tekrar nisanda yapsak güzel olur. dipnot: swarma maç vermicem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Oymanq said: nisanda aktif olacağım tekrar nisanda yapsak güzel olur. dipnot: swarma maç vermicem artık. Üstat özlettin harbiden kendini. Gel artık sc2 sensiz olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 http://www.teamliquid.net/video/streams/TeamLiquidTV TL open eşleşme kura çekimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 GosI[Terran] sc2 ye başlamış 1 aydır oynuyomuş ve ROOT tan invite almış. HA o kimki diyeceksiniz yakında öğrenirsiniz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 NADA VS TLO oohahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar