roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ayrıca, üniversiteyi bu kadar gözünüzde büyütmeyin diyebilirim 3. sınıftaki bi öğrenci olarak. Özellikle IT sektöründe lise mezunu dahi olsanız uluslararası firmalarda çalışmak mümkün referans & bilgi birikimi & tecrübe ile. En büyük sıkıntı adam çat diye Doktor Mühendis kartını ortaya koyduğu anda insan kendini inanılmaz ezilmiş hissediyor. Bazen okulu bırakıp direkt ITden devam mı etsem diyorum, Bill'in Steve'in bi bildiği vardı elbet. Zira aldığım eğitimin bana kattığı şey o kadar, O KADAR sınırlı ki, bazen ciddi ciddi zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Mesleğimi fazlasıyla seviyorum, mümkün olursa zaten o alanda çalışacağım, ama olayın meslekle alakası yok. Özet olarak Almanya'da geçirdiğim bir dönem eğitimle ilgili tüm motivasyonumun kaybolmasına yol açtı diyeyim. Konu da dağılsın. @Kolpaçino: Usta bi dönem git, gör işte. Görmeden bilemezsin. Akvaryumda doğmuş balık okyanusu bilemez ya, öyle bir şey işte. Çok abartı oldu tabii bu. Ha bi de ODTÜ - all karşılaştırması yapılmış, adamlar bir kere yabancı dilden kazanıyor yani, en azından bunun için bile onları tercih ederdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bill Gates'in bırakmak için makul sebepleri vardı senin sebeplerin neler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bence rokette biraksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 roketi biz almanyaya paticik için alman hatun bulsun diye gönderdik ama kendi gitti bizi unuttu burda, hiç bi iyiliğini göremedik bu konuda dylanN bile rus getirmişti, roket olmuyor bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 CV: Adam, Roket Hede hödö Anadolu Lisesi, beni işe alın pls. Saygılar. Hiç hoş durmuyo ya ahahah kızlar da bakmaz para yapana kadar, nerden baksan 50'ye kadar yalan olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 adam olmaz zaten bu kafayla http://paradoxdgn.com/junk/avatars/trollface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Raze said: tek kalemde üstü çizilen akademisyen sayısına bak vuvvvv hepsi gereksiz ya zaten boşver. bi odtü'dekiler iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 odtü'de erkekler teklif ediyormuş ama erkeğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 jacabo said: Mathias said: Ben de gayet mal bir öğrenciyim ama yeditepe sistem müh.'den gayet memnunum, simulasyon-oar-production-system design/control vs. süper dersler var. esudh mezun 2 arkadasim var ayni okul ayni bolum mezun olunca edecegin kufurleri simdiden hazirla abi biliyorum bölümü anlatamıyorsun dışarda :). Neyse bakcaz artık, accuk torpilim olabilir fazla düşünmüyorum şu an derslere bakıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Almanyanın köylüsü bile farklı diyolar roket ne diyorsun. Gezmiş görmüş adamsın hani çıkamıyoruz biz dışarı pek malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Abi almanya çok düzenli, otobüsler dakkasında geliyor ya. Adamlar yabmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 vapurlar guzel mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 mühendis denmis geldim : Almanya diplom elektronikci `(yuksek muh) 5 senelik bolumun ortalamasi 7 sene ben 8 senede bitirdim. Bitirken cvimde yazanlar : cok yi derecede opnet cok iyi derecede preevision iyi derecede c/c++ iyi derecede experion pks temel matlab ( uzun suredır dokunmadım ondan) trde yuksek olurken ne gibi qualifikationlarla bitırıyorsun acaba ? Ama şöyle bir şey var ÖMRÜMÜ ÇÜRÜTTÜM bu okulda, psikolojim bozuldu asdasdasda Mümkünse kalsın türkiyede dandik eğitim sistemi, Tİcaretle turizmle gideriz biz bence iyi böyle, ruh sağlığı daha önemli Klapaucius said: Erasmusla gidince de kendini birşey sanıyor insanlar. Ben üniyi yurtdışında okudum havalarına giren tipler var benim götüm kalktı valla okul biterken , evet biraz (baya!!) uzun sürdü , Türkiyeden yıllarca hala bitmiyor mu geyiklerine maruz kaldım herkes burda böyle bitiriyor demekten dilimde tüy bitti falan vesaire vesaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Erasmusla mı okudun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yok hayır ben anladım erasmusculara dedin de götüm kalmış kısmından alıntıladım, girdim mevzuya Ben direk geldim tr lise sonrası Bitiripte psikolojisi bozulmayan görmedim birde burda. Almanlar'da deli çoktur mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Tamam da ben erasmusçular yurtdışında okudum ben havasına giriyor dedim diyecektim ki sen demişsin ben senin tek kelimenı alıntıladım asd. Tüm üni hayatını yurtdışında geçirdiysen boğaziçiliyi bile ezme hakkın oluyor kendiliğinden Almanyada türk düşmanlığı nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ged'e de saygı duyun, adamın saçlar falan gitmiştir hep muhtemelen. Kolpaçyus bilader bayt ziyanısın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bitirme sunumunda okula başlarken ve bitirirken diye iki foto sunacaktım. Aynen uzun saç girdim önler yok şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar