Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiyedeki Muhendislik Fakulteleri ve Açilma Sebepleri Genel Tartisma

Genij

Öne çıkan mesajlar

Genij said:

Bogazici ve ODTU gibi 1-2 yer disinda kalan tum muhendislik fakulteleri tip kazanamayan sayisalcilar aylak kalmasin bos bos dolasmasin diye acilmistir. Varsa itirazi olan buyursun söylesin...

bu egitim sisteminde eger gelecege dair vizyonun sadece o universitelere kapak atmaksa coktan geçmiş olsun sana :)
Sosyal ağlarda paylaş

Genij said:

Bogazici ve ODTU gibi 1-2 yer disinda kalan tum muhendislik fakulteleri tip kazanamayan sayisalcilar aylak kalmasin bos bos dolasmasin diye acilmistir. Varsa itirazi olan buyursun söylesin...

99 yılı tıp puanları yerlerde.Marmara endüstri ilk 2500 ten alıyor tey tey tey yeni nesil bilmez tabi.Takılma sen mesleklerin popülerliği artar azalır
Sosyal ağlarda paylaş

Genij said:

hayattaki tek başarısı öss olan ve bu başarısıyla "lölölöğ" diye övünen birini daha görmek ne kadar garip. Hayır o kadar çoklar ki ülkemizde, durum vahim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya adam bir acidan da hakli yani. Hicbiriniz mi acip bakmiyorsunuz hangi okul hangi alanda kac yayin yapiyor falan?

Sabanci, Koc, Bilkent, Bogazici, ITU, ODTU. Muhendislikte bu okullar var iste. Kandirmayalim kendimizi. Ben de baska bir okulda okuyorum ama hayal aleminde yasamiyorum.

Bunlara yakin okullar vardir tabii de, bunlar kadar olamiyor iste hicbiri.
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

Sabah sabah, uyanır uyanmaz adamın açtığı topice bak.

Geçenlerde Facebook'ta takılıyorum, sabah 8'de liseli bir kız "ya aşk istiyorum ya ölüm" yazmış. O geldi şimdi aklıma. Uyanır uyanmaz bir insan niye böyle atar yapar... Seks istiyordu kesin.

isim neydi kızın ?
msn falan?
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

Ya adam bir acidan da hakli yani. Hicbiriniz mi acip bakmiyorsunuz hangi okul hangi alanda kac yayin yapiyor falan?

Sabanci, Koc, Bilkent, Bogazici, ITU, ODTU. Muhendislikte bu okullar var iste. Kandirmayalim kendimizi. Ben de baska bir okulda okuyorum ama hayal aleminde yasamiyorum.

Bunlara yakin okullar vardir tabii de, bunlar kadar olamiyor iste hicbiri.

O okullar da hikaye.
Makaleyi yazan insanlardır, okullar değildir. Başarıyı elde eden bireylerdir. Sen oturup bir şey yapmazsan, okuduğun okulun hiçbir önemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...