Genij Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bogazici ve ODTU gibi 1-2 yer disinda kalan tum muhendislik fakulteleri tip kazanamayan sayisalcilar aylak kalmasin bos bos dolasmasin diye acilmistir. Varsa itirazi olan buyursun söylesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 hayirdir rüyanda öss'yi kazanamadığını mı gördün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 herkes ekmek buluyor merak etme sen, asıl hayat okul bittikten sonra başlıyor. seninki tam bir ilk senesinde kazanamamış dersane çocugu mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Genij said: Bogazici ve ODTU gibi 1-2 yer disinda kalan tum muhendislik fakulteleri tip kazanamayan sayisalcilar aylak kalmasin bos bos dolasmasin diye acilmistir. Varsa itirazi olan buyursun söylesin... bu egitim sisteminde eger gelecege dair vizyonun sadece o universitelere kapak atmaksa coktan geçmiş olsun sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 İtiraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Türkiyede eğitimmi var da eğitim yazıyorsunuz şuna öğretim yazın. Başlığa hitaben dediklerinde dahil olmak üzere hepsi süs olsun diye açılmış, yeşillik niyetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Genij said: Bogazici ve ODTU gibi 1-2 yer disinda kalan tum muhendislik fakulteleri tip kazanamayan sayisalcilar aylak kalmasin bos bos dolasmasin diye acilmistir. Varsa itirazi olan buyursun söylesin... 99 yılı tıp puanları yerlerde.Marmara endüstri ilk 2500 ten alıyor tey tey tey yeni nesil bilmez tabi.Takılma sen mesleklerin popülerliği artar azalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Genij said: Bogazici ve ODTU gibi 1-2 yer disinda kalan tum muhendislik fakulteleri tip kazanamayan sayisalcilar aylak kalmasin bos bos dolasmasin diye acilmistir. Varsa itirazi olan buyursun söylesin... hayattaki tek başarısı öss olan ve bu başarısıyla "lölölöğ" diye övünen birini daha görmek ne kadar garip. Hayır o kadar çoklar ki ülkemizde, durum vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yazık lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sakselful trol olmuş sankim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Yok abi, bunlardan gerçekten çok var. Böyle bi konuda gelen bi insanın troll olmama ihtimali de hayli yüksek emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genij Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Trollük yapmiyorum...lütfen gözlerinizi iki dakika kapatip nasil bi 3. Dünya ülkesinde yasadigimizi ve bu ülkenin gerceklerini düsünün... Not: Söylediklerim yurtdisina cikmislari ve cikacaklari kapsamamaktadir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 tek kalemde üstü çizilen akademisyen sayısına bak vuvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ya adam bir acidan da hakli yani. Hicbiriniz mi acip bakmiyorsunuz hangi okul hangi alanda kac yayin yapiyor falan? Sabanci, Koc, Bilkent, Bogazici, ITU, ODTU. Muhendislikte bu okullar var iste. Kandirmayalim kendimizi. Ben de baska bir okulda okuyorum ama hayal aleminde yasamiyorum. Bunlara yakin okullar vardir tabii de, bunlar kadar olamiyor iste hicbiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bi de 7^ var zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Sabah sabah, uyanır uyanmaz adamın açtığı topice bak. Geçenlerde Facebook'ta takılıyorum, sabah 8'de liseli bir kız "ya aşk istiyorum ya ölüm" yazmış. O geldi şimdi aklıma. Uyanır uyanmaz bir insan niye böyle atar yapar... Seks istiyordu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Leadman said: Sabah sabah, uyanır uyanmaz adamın açtığı topice bak. Geçenlerde Facebook'ta takılıyorum, sabah 8'de liseli bir kız "ya aşk istiyorum ya ölüm" yazmış. O geldi şimdi aklıma. Uyanır uyanmaz bir insan niye böyle atar yapar... Seks istiyordu kesin. isim neydi kızın ? msn falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Kızı sapı var dostum. Olmasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 salla kızı biz kendimiz sevişelim ? ekle msnine [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 inb4 armudun da sapi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sen bırak kızları smarthan çizgi romanınla uğraş bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Beni arzuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Deacon said: Ya adam bir acidan da hakli yani. Hicbiriniz mi acip bakmiyorsunuz hangi okul hangi alanda kac yayin yapiyor falan? Sabanci, Koc, Bilkent, Bogazici, ITU, ODTU. Muhendislikte bu okullar var iste. Kandirmayalim kendimizi. Ben de baska bir okulda okuyorum ama hayal aleminde yasamiyorum. Bunlara yakin okullar vardir tabii de, bunlar kadar olamiyor iste hicbiri. O okullar da hikaye. Makaleyi yazan insanlardır, okullar değildir. Başarıyı elde eden bireylerdir. Sen oturup bir şey yapmazsan, okuduğun okulun hiçbir önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genij Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 smarthan bu basligi senin için açtim.Bak 2 sene kaldi OSS ye girmene ona göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar