liberal Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Liverpool'dan kaç tane yediniz. Seeee. Bir. http://s5.directupload.net/images/110302/jumk93bt.swf http://4.bp.blogspot.com/_DC-d8WTt94w/TObdoukXatI/AAAAAAAAANc/8j3ji15JPCo/s1600/fuuu.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 camı çerçeveyi indirseydi görürdün... edit: insan gibi postlasaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ya ben bunu ilk kez izlerken komikti ama sonra uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 KAJDHASJDHJASDJAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Adam gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 hanın deli çaycısı herhalde bu ama adamın sesi tonu garip : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bu nasıl bir topiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Deacon said: Ya ben bunu ilk kez izlerken komikti ama sonra uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Deacon said: Ya ben bunu ilk kez izlerken komikti ama sonra uzuldum. aynı şekilde abi, bi de arkadan montunu yere vurma oğlum üstüne giyeceksin diyen adam ne kadar babacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 fdsfsa her han veya iş merkezinde böyle bir tip mutlaka random oluyor. İzlemesi komik olsa da ne bilim, acıyorum ya izlerken şunları sadfsad Yazık diyorum bir yandan, diğer yandan gülüyorum. Önüne geçemiyorum. Ama en güzeli -liverpool'dan kaç yediniz? -seeiii, bi tanee !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ASFDFASDSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ben taniyorum bu oglani ya. akraba evliligi. komik diil aslinda da i$te. zekasi olup da kendini $ampiyon zanneden fenerlileri gordukce icimde ayni sizi olu$uyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ya abicim sen neden bu kadar ezik bir adamsın yahu şurada Fenerbahçe hede hödö diyorsun yahu.Ne yaptı Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler sana topun Saraçoğluna mı kaçtı çocukken falan yeter artık saçma salak konuşma yörüngenin dışı seni adam etmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 videoyu sagda solada paylasanlarin cogunun fenerli oldugunu baz alirsak yazdigi o kadarda yersiz olmamis arkadasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bu kanıya nerden varıyorsun ki ben anlamadım,buna benzer videoları baylaşan Beşiktaşlı veya Galatasarauylı yok mu? Burada seviye,objektiflik falan diyip de salak salak konujşmalar içersine giren insanları görünce benimde içim bayağı bir sızlıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yapicak bisiy yok bu isler boyle etme bulma dunyasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Abi ne üzüleceğim ya aklına sahip çıkamayan böylelerini müstahak.Yenilmişsen yenilmişsindir kabullenirsin.Bir fenerlinin bana 6 koyduk olm size zamanında demesi benim için pek bi anlam ifade etmiyor, koydunuz eyvallah, ama ben başarılarıma bakarım mesela GS'lı olarak. 2 gündür izliyorum yardırıyor beni ahahahah. Hele fanatik bjk-gs tartışması cıkınca artık her status'a bunu koyacağım sdfksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 cambazct said: yapicak bisiy yok bu isler boyle etme bulma dunyasi...genelleme yapmayın abi genelleme yaparsak beşiktaşlının ağzını açmaması lazım.kendinizi nimetten saymayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Abi neyin kavgasını ediyonuz ya ahahahaha Şu şekilde topiclerde böyle saçma sapan kavga edince şu videodaki adamdan bi farkınız kalmıyo resmen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 videodaki gencte muhtemelen bi zihinsel ozur/kusur mevcut, zaten normal insan davranisi sergilemiyo ama bide bunu eglenmek maksadiyla koyanlar olup hala bu insanin icinde bulundugu durumu anlayamayan sanki normal bi insanmis gibi "ahahaha mal bjk'li" " bjk'kinin drami" vs. seklinde yorumlayan arkadaslar var malesef komik bi video degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 @Dartanian Yok kavga etmiyorum mallıklarını yüzlerine vuruyorum hani videoyu izledim eğlenmedim yani üzüldüm ama bböyle çıkıp saçma salak konuşuyorlar illet oluyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Abi tartıştığın adam banlanıp fake alıp onla banlanıp tekrar bunla dönen biri, niye cevap veriyosun ki forumda bazı insanların yorumlarını takmamaya alışman lazım peşinden yörüngeye sürüklerler gereksiz de gerilirsin. neyse ben de rage almayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 deal with it B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Esh said: deal with it B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar