Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemedi yemedik yemedik. Beşiktaş Lé Fuuuu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Liverpool'dan kaç tane yediniz. Seeee. Bir.

http://s5.directupload.net/images/110302/jumk93bt.swf

http://4.bp.blogspot.com/_DC-d8WTt94w/TObdoukXatI/AAAAAAAAANc/8j3ji15JPCo/s1600/fuuu.png
Mesaj tarihi:
Deacon said:

Ya ben bunu ilk kez izlerken komikti ama sonra uzuldum.

aynı şekilde abi, bi de arkadan montunu yere vurma oğlum üstüne giyeceksin diyen adam ne kadar babacan.
Mesaj tarihi:
fdsfsa her han veya iş merkezinde böyle bir tip mutlaka random oluyor. İzlemesi komik olsa da ne bilim, acıyorum ya izlerken şunları sadfsad

Yazık diyorum bir yandan, diğer yandan gülüyorum. Önüne geçemiyorum. Ama en güzeli

-liverpool'dan kaç yediniz?
-seeiii, bi tanee !!
Mesaj tarihi:
ben taniyorum bu oglani ya. akraba evliligi.

komik diil aslinda da i$te. zekasi olup da kendini $ampiyon zanneden fenerlileri gordukce icimde ayni sizi olu$uyor.
Mesaj tarihi:
Ya abicim sen neden bu kadar ezik bir adamsın yahu şurada Fenerbahçe hede hödö diyorsun yahu.Ne yaptı Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler sana topun Saraçoğluna mı kaçtı çocukken falan yeter artık saçma salak konuşma yörüngenin dışı seni adam etmemiş.
Mesaj tarihi:
Bu kanıya nerden varıyorsun ki ben anlamadım,buna benzer videoları baylaşan Beşiktaşlı veya Galatasarauylı yok mu?

Burada seviye,objektiflik falan diyip de salak salak konujşmalar içersine giren insanları görünce benimde içim bayağı bir sızlıyor yani.
Mesaj tarihi:
Abi ne üzüleceğim ya aklına sahip çıkamayan böylelerini müstahak.Yenilmişsen yenilmişsindir kabullenirsin.Bir fenerlinin bana 6 koyduk olm size zamanında demesi benim için pek bi anlam ifade etmiyor, koydunuz eyvallah, ama ben başarılarıma bakarım mesela GS'lı olarak.

2 gündür izliyorum yardırıyor beni ahahahah. Hele fanatik bjk-gs tartışması cıkınca artık her status'a bunu koyacağım sdfksd
Mesaj tarihi:
cambazct said:

yapicak bisiy yok bu isler boyle etme bulma dunyasi...
genelleme yapmayın abi genelleme yaparsak beşiktaşlının ağzını açmaması lazım.kendinizi nimetten saymayın yani.
Mesaj tarihi:
videodaki gencte muhtemelen bi zihinsel ozur/kusur mevcut, zaten normal insan davranisi sergilemiyo ama bide bunu eglenmek maksadiyla koyanlar olup hala bu insanin icinde bulundugu durumu anlayamayan sanki normal bi insanmis gibi "ahahaha mal bjk'li" " bjk'kinin drami" vs. seklinde yorumlayan arkadaslar var malesef komik bi video degil.
Mesaj tarihi:
@Dartanian Yok kavga etmiyorum mallıklarını yüzlerine vuruyorum hani videoyu izledim eğlenmedim yani üzüldüm ama bböyle çıkıp saçma salak konuşuyorlar illet oluyorm.
Mesaj tarihi:
Abi tartıştığın adam banlanıp fake alıp onla banlanıp tekrar bunla dönen biri, niye cevap veriyosun ki forumda bazı insanların yorumlarını takmamaya alışman lazım peşinden yörüngeye sürüklerler gereksiz de gerilirsin.
neyse ben de rage almayım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...